Jump to content

Grudu sandelio juostos

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 25 minutes , Tiute pranešimas:

Sveiki, gal kas nors žino , kas restauruoja grudų sandėlio juosta t.y vulkanizuoja, ačiū

Ta prasme suklijuoti reikia? Man naują plastena klijavo. Seną klijuos ar ne priklauso nuo juostos būklės. 

Paskelbta
prieš 14 minutes , jevgenijus pranešimas:

Ta prasme suklijuoti reikia? Man naują plastena klijavo. Seną klijuos ar ne priklauso nuo juostos būklės. 

Reikia juosta vietomis pastorinti,ypač per sujungimu,  kitur jau prasitrynusi ir skylės atsiradusios  vidury juostos, bandžiau pati su izoliacija klijuoti, bet tik tam kartui, kyla baimė, kad per kūlimą nenutrūktų...kaip supratau reikia kreiptis į Plastena

Paskelbta
prieš 7 minutes , Tiute pranešimas:

Reikia juosta vietomis pastorinti,ypač per sujungimu,  kitur jau prasitrynusi ir skylės atsiradusios  vidury juostos, bandžiau pati su izoliacija klijuoti, bet tik tam kartui, kyla baimė, kad per kūlimą nenutrūktų...kaip supratau reikia kreiptis į Plastena

Bandyk.  Man atsibodo kruštis ir pakeičiau visą, visus 120m. 

Paskelbta

Jokiu lopu nebeapsimoka deti..... Keiciama visa juosta ir pamirstos bedos. Mes irgi pakeiteme visa juosta. Gabaleliais neapsimoka zaisti . Sena ir nauja juosta turi skirtingus pavirsius slydimo.

Paskelbta

Kas per keistas įprotis be popierių, visų pirma dingsta faktas, kas reiškia užmiršk garantiją, antra pinigai kainuoja ir trečia negali įtraukt į sąnaudos ko pasekoje valstybei sumoki 15% pelno mokesčio.

Niekaip nesueina galai!

Paskelbta
Prieš 2 valandas, voras pranešimas:

Kas per keistas įprotis be popierių, visų pirma dingsta faktas, kas reiškia užmiršk garantiją, antra pinigai kainuoja ir trečia negali įtraukt į sąnaudos ko pasekoje valstybei sumoki 15% pelno mokesčio.

Niekaip nesueina galai!

Skupas moka du kart ...galvoja kad mokėjo mažiau

Paskelbta
Prieš 8 valandas, voras pranešimas:

Niekaip nesueina galai!

Konstatvau kaip fakta. Kiekvienam laisve rinktis.

• po 2 mėnesių...
Paskelbta
On 2021-06-13 at 19:52, Arminas666999 pranešimas:

UAB Baltic Belt. Pades visais klausimais kas susija su juostomis. Eina susitarti pigiau be popieriu.

Ačiū už rekomendaciją, vyrukai operatyviai ir gerai sutvarkė, esu patenkinta.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Nuotraukos

• Create New...