Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 10 valandų, manttys pranešimas:

Daug siaudu buvo sitoj vietoj, daro puiku darba isties. Vederis yra vederis. Tik kaina nedraugiska

As ir galvojau Vaderstad yra geris. 
Kaimyninis ūkis turi cultus 4m prikabinama. Per klaida si rudeni pradirbo mano lauko kokius 4ha rapsienos. Laukas glifosuotas buvo. 
Tai nu ir na… kai reikejo seti. Vien bangos padarytos, po mano lenko Dalbo. Daug lygenis laukas buna nei po cultus. 

Paskelbta
prieš 24 minutes , Witalikas pranešimas:

As ir galvojau Vaderstad yra geris. 
Kaimyninis ūkis turi cultus 4m prikabinama. Per klaida si rudeni pradirbo mano lauko kokius 4ha rapsienos. Laukas glifosuotas buvo. 
Tai nu ir na… kai reikejo seti. Vien bangos padarytos, po mano lenko Dalbo. Daug lygenis laukas buna nei po cultus. 

Dalbo lyg ir danų, o ne lenkų. O dėl bangų, tai arba ten kokį varputį suvilko ir gavosi bangos, arba smėlis/durpė ir operatoriaus nesugebėjimas dirbt 

Paskelbta
prieš 18 minutes , Tomas01 pranešimas:

Dalbo lyg ir danų, o ne lenkų. O dėl bangų, tai arba ten kokį varputį suvilko ir gavosi bangos, arba smėlis/durpė ir operatoriaus nesugebėjimas dirbt 

Tai jo, bet labai i lenko konstrukcija panasus :D 

Jokio varpucio, sakau nuglifosuota raziena buvo rapso pabiros. 
Nei durpe nei smelis, priemolis ten. 
Manau tas guminis volas jam netinka, arba greitis per didelis buvo. 
As ir planuose turejau pasikeisti i cultusa. 
Bet dabar tikrai nenoriu tokio, geriau pasitaupyt ir opusa pasiimti.

Paskelbta
Prieš 7 valandas, Witalikas pranešimas:

Tai jo, bet labai i lenko konstrukcija panasus :D 

Jokio varpucio, sakau nuglifosuota raziena buvo rapso pabiros. 
Nei durpe nei smelis, priemolis ten. 
Manau tas guminis volas jam netinka, arba greitis per didelis buvo. 
As ir planuose turejau pasikeisti i cultusa. 
Bet dabar tikrai nenoriu tokio, geriau pasitaupyt ir opusa pasiimti.

Man tai kiokerlingas grynas lenkas ir dar mėlynas 🤣

• po 1 metų...
Paskelbta
Prieš 3 valandas, niino pranešimas:

Turiu runneri 3m su dvigubu u. Geras skutikas, patinka darbas. Bent man, silpni tepimo taskai, nuluzta galvutes ...

Turiu Farmet Triolent 3m. su viengubu v volu, puikiai dirba, labai gražiai išlygina dirvą.Manau nėra net ką lygint su Runneriu, bet Runner turbūt žymiai pigesnis ir lengvesnis.

Paskelbta
Prieš 12 valandų, Tomčikas pranešimas:

Turiu Farmet Triolent 3m. su viengubu v volu, puikiai dirba, labai gražiai išlygina dirvą.Manau nėra net ką lygint su Runneriu, bet Runner turbūt žymiai pigesnis ir lengvesnis.

Turejau demo Farmet, stebuklo neparode. 
Pasirinkau Kockerling

Paskelbta

Po runnerio dirva irgi lygi lieka, tik dar atsiminiau jau 2 kartus kaisciais nuluzo kur obuoliai persikisa prikabinimui. Skutiku esu tikrai patenkintas. Jei reiktu pirkti vel tikrai ziureciau vel i ji.

Tik niuansas, nzn bet gal ir visiems. Skutu su axion 830, jis gan aukstai pakelia rodos slaunis gale, bet runnerio kojos ilgos, ir galutiniame rezultate nuo zemes  mazesnis atstumas lieka. Su hidrauliniu 3ciu tasku suzaidziu transporte.

Bet gal man vaidenasi ir visu kojos ilgos, bet runneri giliai gali sukisti i zeme naftos ieskoti. 😅 

Aisku ta padidinta giluma tai galulaukese naudoju kai baigineju lauka del suminimo ...

Paskelbta

Naudoju ir aš runneri. Kitų neesu bandęs. Patirtis tokia jei yra žolių lauke daug, pradeda daryti kupstus ir laukas banguotas. Kai laukas švarus nors ir yra šiaudų, po dirbimo lygu. Sunku net vertinti ar jis gerai daro savo darba ar ne. Sakyčiau svarbiau dirbimo salygos:žolės, dirvos drėgnis, dirbimo greitis. Šitie 3 veiksniai turi didžiausią įtaką. 

Paskelbta

Zoliu neturi buti, jei yra neatlikai savo darbo.

Kai nusipirkau diskini skutika razienini dabar po kulimo praskutu 4-5 cm pabiroms daiginti.  Veliau vel diskinis arba noraginis.

Pievos su didele "velena" tai tik arimas ...

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Juodas pranešimas:

Naudoju ir aš runneri. Kitų neesu bandęs. Patirtis tokia jei yra žolių lauke daug, pradeda daryti kupstus ir laukas banguotas. Kai laukas švarus nors ir yra šiaudų, po dirbimo lygu. Sunku net vertinti ar jis gerai daro savo darba ar ne. Sakyčiau svarbiau dirbimo salygos:žolės, dirvos drėgnis, dirbimo greitis. Šitie 3 veiksniai turi didžiausią įtaką. 

Cia bet kuriam raziena zoleta peilis, juk noraginis skutikas kai greblys. 

Paskelbta
Prieš 1 valandų, niino pranešimas:

Po runnerio dirva irgi lygi lieka, tik dar atsiminiau jau 2 kartus kaisciais nuluzo kur obuoliai persikisa prikabinimui. Skutiku esu tikrai patenkintas. Jei reiktu pirkti vel tikrai ziureciau vel i ji.

Tik niuansas, nzn bet gal ir visiems. Skutu su axion 830, jis gan aukstai pakelia rodos slaunis gale, bet runnerio kojos ilgos, ir galutiniame rezultate nuo zemes  mazesnis atstumas lieka. Su hidrauliniu 3ciu tasku suzaidziu transporte.

Bet gal man vaidenasi ir visu kojos ilgos, bet runneri giliai gali sukisti i zeme naftos ieskoti. 😅 

Aisku ta padidinta giluma tai galulaukese naudoju kai baigineju lauka del suminimo ...

Tik viena esu isbandes, pakabinamas taip lauko tolygaus nepalieka, kai prikabinamas. Kitas darbas gaunasi, su prikabinamu

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Witalikas pranešimas:

Tik viena esu isbandes, pakabinamas taip lauko tolygaus nepalieka, kai prikabinamas. Kitas darbas gaunasi, su prikabinamu

Pagal ag,  man optimalus 3 m, prikabinamo nlb rasi, labai reti jie.

Del uzklimpimo man tas pakabinamas patinka ir del prisistumimo i kampus 😅

Jei jau kokius 4m ziureti tada prikabinami ...

Paskelbta
prieš 35 minutes , niino pranešimas:

Papuola bet taip, retas atveji. 
Kai taip slape, neskutam. Kad reiktu buksuoti. 
O del pristumimo i galus, nematau skirtumo. Tiek su tuo tiek su anuo tas pats principas

Paskelbta
Prieš 2 valandas, niino pranešimas:

Kokiu greičiu vidutiniškai dirbi?

• po 3 mėnesių...
Paskelbta
prieš valandą, Witalikas pranešimas:

Gal kas susimontave ant “Koeckerling” smulkiu seklu sejama. Kur geriau deti isberima pries ar po volo(kai foto antroi). 
Pagrindas tarpinius sesiu, gal koki ir rapsa pabandymui. 

IMG_6376.png

IMG_6196.png

Pries vola, su vectorium sedavom rapsa susimontave isberima pries vola, budavo liuks

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...