Jump to content

Patrikasska

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Sakiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Patrikasska pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Kaip ištraukti radiatoriu, john deere 1170 ar atsijungus slangas galima istraukt ji be remo, ar reikia imti viska kas aplinkui iskaitant tepalo radiotoriu?
  2. O jis kaip suprantu radiatoriaus apacioje randasi?
  3. Sveiki kolegos. Ar kas zinote kurioje vietoje ir ar galima isleisti antifriza is varklio bloko john deere 1170 kombainui? Gal yra koks varztas tam?
  4. Puikiai, pats patikimiausiais ukio traktorius
  5. Sveiki. Gal galetumete pakonsultuoti kaip pakeisti new holland 8340 traktoriui sonines pavaros riebokslius.
  6. Sveiki, kuldami rapsa su claas dominator 85 keiciat apatinius sietus? Rekomendavo iki 3 mm rapsui. Kaip jus manot, gal didesnius?
  7. Pievu gauciau daugiau, noreciau uzsiimti angusais, sieno ar sienainio arba trintu grudu atvesciau papildomai, tik del vietos paciam galvijuj kad jis gerai jaustusi, del to nesu isitikines. noreciau i ateiti plesti, manau kad su tiek pievu galiu prasimusti tik reikia noro ir laiko. o tarkim ziema kokiam kiekiui galviju kiek reikia duoti sieno, ar kazko kito? kaip padaryti kad girdykla pasiureja neuzsaltu?
  8. Sveiki turiu dideliu ambiciju ikurti angusu uki. Turiu 50ha derlingu pievu, 50ha ariamos zemes. ganyciau visus metus pievoje, pastatyciau pastoge. kaip manot kiek galviju galima ganyti 50ha erdveja, kokios supirkimo kainos. Ateityje galvojama ir skerdykla. buciau dekingas uz patarimus
  9. O kaip ziema su girdymu? Ar pasiureja neuzsals vanduo?
  10. Sveiki. Turiu 70ha dirbamos zemes, uzsiemam augalininkyste. Jurbarko raj. Zemes visai neblogos, bet noreciau uzsiimti mesine gyvulininkyste, domiuosi limuzinu veisle. Dauguma sako kad mesiniams galvijams uztenka pasiures, bet galvoju pastatyti medini tvarta. Noreciau suzinoti kokios kainos, kur galima isigyti galviju, kaip su realizavimu? Dekui uz atsakymus
  11. Sveiki. Noriu uzsiimti avininkyste jurbarko rajone, turiu 70 ha ariamos zemes ir pievu. Noreciau misraus ukio ir ziuriu i mesine avininkyste, daug duomiuosi ir noro yra daug, nuo ko reiketu pradeti? Kaip su paramom? Kur realizuojat? Ka reiketu zinoti? dekui!
  12. Patrikasska

    Ukio ispletimas

    svarstau panasius variantus, galvoju auginti ir darzoviu, bet reikia supratimo igauti, galvoju dar ir su avimis pradeti, turiu ir pievu 40 ha tai butu misrus ukis.
×
×
  • Create New...