Juozukas Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Kokiu jus ten slieku ieskot tuose 20cm gylyje...
Witalikas Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Prieš 10 valandų, manttys pranešimas: Daug siaudu buvo sitoj vietoj, daro puiku darba isties. Vederis yra vederis. Tik kaina nedraugiska As ir galvojau Vaderstad yra geris. Kaimyninis ūkis turi cultus 4m prikabinama. Per klaida si rudeni pradirbo mano lauko kokius 4ha rapsienos. Laukas glifosuotas buvo. Tai nu ir na… kai reikejo seti. Vien bangos padarytos, po mano lenko Dalbo. Daug lygenis laukas buna nei po cultus.
Tomas01 Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2024 prieš 24 minutes , Witalikas pranešimas: As ir galvojau Vaderstad yra geris. Kaimyninis ūkis turi cultus 4m prikabinama. Per klaida si rudeni pradirbo mano lauko kokius 4ha rapsienos. Laukas glifosuotas buvo. Tai nu ir na… kai reikejo seti. Vien bangos padarytos, po mano lenko Dalbo. Daug lygenis laukas buna nei po cultus. Dalbo lyg ir danų, o ne lenkų. O dėl bangų, tai arba ten kokį varputį suvilko ir gavosi bangos, arba smėlis/durpė ir operatoriaus nesugebėjimas dirbt
Witalikas Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2024 prieš 18 minutes , Tomas01 pranešimas: Dalbo lyg ir danų, o ne lenkų. O dėl bangų, tai arba ten kokį varputį suvilko ir gavosi bangos, arba smėlis/durpė ir operatoriaus nesugebėjimas dirbt Tai jo, bet labai i lenko konstrukcija panasus Jokio varpucio, sakau nuglifosuota raziena buvo rapso pabiros. Nei durpe nei smelis, priemolis ten. Manau tas guminis volas jam netinka, arba greitis per didelis buvo. As ir planuose turejau pasikeisti i cultusa. Bet dabar tikrai nenoriu tokio, geriau pasitaupyt ir opusa pasiimti.
ceck Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Prieš 7 valandas, Witalikas pranešimas: Tai jo, bet labai i lenko konstrukcija panasus Jokio varpucio, sakau nuglifosuota raziena buvo rapso pabiros. Nei durpe nei smelis, priemolis ten. Manau tas guminis volas jam netinka, arba greitis per didelis buvo. As ir planuose turejau pasikeisti i cultusa. Bet dabar tikrai nenoriu tokio, geriau pasitaupyt ir opusa pasiimti. Man tai kiokerlingas grynas lenkas ir dar mėlynas Witalikas 1
M&M Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Prieš 2 valandas, ceck pranešimas: Man tai kiokerlingas grynas lenkas ir dar mėlynas Nu dar lenkam ne vieną skutiką teks iškept, kol koeckerlingo levelį pasieks paula and Witalikas 2
ceck Paskelbta Lapkričio 7, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 7, 2024 prieš valandą, M&M pranešimas: Nu dar lenkam ne vieną skutiką teks iškept, kol koeckerlingo levelį pasieks gal ir taip bet ta mėlyna spalva nu grynai rolmako M&M 1
lenis123 Paskelbta Vasario 24 Pranešti Paskelbta Vasario 24 Sveki, kokie atsiliepimai apie Farmet Trolent 3 metrų skutikus? Volą siūlo V .Ar geriau Agro mash runner su dvigubu U volu?
niino Paskelbta Vasario 24 Pranešti Paskelbta Vasario 24 Turiu runneri 3m su dvigubu u. Geras skutikas, patinka darbas. Bent man, silpni tepimo taskai, nuluzta galvutes ... lenis123 1
Tomčikas Paskelbta Vasario 24 Pranešti Paskelbta Vasario 24 Prieš 3 valandas, niino pranešimas: Turiu runneri 3m su dvigubu u. Geras skutikas, patinka darbas. Bent man, silpni tepimo taskai, nuluzta galvutes ... Turiu Farmet Triolent 3m. su viengubu v volu, puikiai dirba, labai gražiai išlygina dirvą.Manau nėra net ką lygint su Runneriu, bet Runner turbūt žymiai pigesnis ir lengvesnis. lenis123 1
Witalikas Paskelbta Vasario 25 Pranešti Paskelbta Vasario 25 Prieš 12 valandų, Tomčikas pranešimas: Turiu Farmet Triolent 3m. su viengubu v volu, puikiai dirba, labai gražiai išlygina dirvą.Manau nėra net ką lygint su Runneriu, bet Runner turbūt žymiai pigesnis ir lengvesnis. Turejau demo Farmet, stebuklo neparode. Pasirinkau Kockerling lenis123 and tadasjo 2
niino Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Po runnerio dirva irgi lygi lieka, tik dar atsiminiau jau 2 kartus kaisciais nuluzo kur obuoliai persikisa prikabinimui. Skutiku esu tikrai patenkintas. Jei reiktu pirkti vel tikrai ziureciau vel i ji. Tik niuansas, nzn bet gal ir visiems. Skutu su axion 830, jis gan aukstai pakelia rodos slaunis gale, bet runnerio kojos ilgos, ir galutiniame rezultate nuo zemes mazesnis atstumas lieka. Su hidrauliniu 3ciu tasku suzaidziu transporte. Bet gal man vaidenasi ir visu kojos ilgos, bet runneri giliai gali sukisti i zeme naftos ieskoti. Aisku ta padidinta giluma tai galulaukese naudoju kai baigineju lauka del suminimo ...
Juodas Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Naudoju ir aš runneri. Kitų neesu bandęs. Patirtis tokia jei yra žolių lauke daug, pradeda daryti kupstus ir laukas banguotas. Kai laukas švarus nors ir yra šiaudų, po dirbimo lygu. Sunku net vertinti ar jis gerai daro savo darba ar ne. Sakyčiau svarbiau dirbimo salygos:žolės, dirvos drėgnis, dirbimo greitis. Šitie 3 veiksniai turi didžiausią įtaką. kazkass 1
JCB Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Jei yra velėna, tai ir aukščiausios klasės skutikas pridarys kupstų. Juodas and Witalikas 2
niino Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Zoliu neturi buti, jei yra neatlikai savo darbo. Kai nusipirkau diskini skutika razienini dabar po kulimo praskutu 4-5 cm pabiroms daiginti. Veliau vel diskinis arba noraginis. Pievos su didele "velena" tai tik arimas ...
Witalikas Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Prieš 1 valandų, Juodas pranešimas: Naudoju ir aš runneri. Kitų neesu bandęs. Patirtis tokia jei yra žolių lauke daug, pradeda daryti kupstus ir laukas banguotas. Kai laukas švarus nors ir yra šiaudų, po dirbimo lygu. Sunku net vertinti ar jis gerai daro savo darba ar ne. Sakyčiau svarbiau dirbimo salygos:žolės, dirvos drėgnis, dirbimo greitis. Šitie 3 veiksniai turi didžiausią įtaką. Cia bet kuriam raziena zoleta peilis, juk noraginis skutikas kai greblys.
Witalikas Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Prieš 1 valandų, niino pranešimas: Po runnerio dirva irgi lygi lieka, tik dar atsiminiau jau 2 kartus kaisciais nuluzo kur obuoliai persikisa prikabinimui. Skutiku esu tikrai patenkintas. Jei reiktu pirkti vel tikrai ziureciau vel i ji. Tik niuansas, nzn bet gal ir visiems. Skutu su axion 830, jis gan aukstai pakelia rodos slaunis gale, bet runnerio kojos ilgos, ir galutiniame rezultate nuo zemes mazesnis atstumas lieka. Su hidrauliniu 3ciu tasku suzaidziu transporte. Bet gal man vaidenasi ir visu kojos ilgos, bet runneri giliai gali sukisti i zeme naftos ieskoti. Aisku ta padidinta giluma tai galulaukese naudoju kai baigineju lauka del suminimo ... Tik viena esu isbandes, pakabinamas taip lauko tolygaus nepalieka, kai prikabinamas. Kitas darbas gaunasi, su prikabinamu
niino Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Prieš 1 valandų, Witalikas pranešimas: Tik viena esu isbandes, pakabinamas taip lauko tolygaus nepalieka, kai prikabinamas. Kitas darbas gaunasi, su prikabinamu Pagal ag, man optimalus 3 m, prikabinamo nlb rasi, labai reti jie. Del uzklimpimo man tas pakabinamas patinka ir del prisistumimo i kampus Jei jau kokius 4m ziureti tada prikabinami ...
Witalikas Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 prieš 35 minutes , niino pranešimas: Pagal ag, man optimalus 3 m, prikabinamo nlb rasi, labai reti jie. Del uzklimpimo man tas pakabinamas patinka ir del prisistumimo i kampus Jei jau kokius 4m ziureti tada prikabinami ... Papuola bet taip, retas atveji. Kai taip slape, neskutam. Kad reiktu buksuoti. O del pristumimo i galus, nematau skirtumo. Tiek su tuo tiek su anuo tas pats principas
audrius0322 Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Prieš 2 valandas, niino pranešimas: Pagal ag, man optimalus 3 m, prikabinamo nlb rasi, labai reti jie. Del uzklimpimo man tas pakabinamas patinka ir del prisistumimo i kampus Jei jau kokius 4m ziureti tada prikabinami ... Kokiu greičiu vidutiniškai dirbi?
niino Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Prieš 2 valandas, audrius0322 pranešimas: Kokiu greičiu vidutiniškai dirbi? Neatsimenu, bet optimaliu, kad nebutu 100 proc. apkrovos visad ...
Juozukas Paskelbta Vasario 26 Pranešti Paskelbta Vasario 26 Prieš 4 valandas, audrius0322 pranešimas: Kokiu greičiu vidutiniškai dirbi? As su noraginiu 12-14
Witalikas Paskelbta Gegužės 28 Pranešti Paskelbta Gegužės 28 Gal kas susimontave ant “Koeckerling” smulkiu seklu sejama. Kur geriau deti isberima pries ar po volo(kai foto antroi). Pagrindas tarpinius sesiu, gal koki ir rapsa pabandymui.
Narys321 Paskelbta Gegužės 28 Pranešti Paskelbta Gegužės 28 prieš valandą, Witalikas pranešimas: Gal kas susimontave ant “Koeckerling” smulkiu seklu sejama. Kur geriau deti isberima pries ar po volo(kai foto antroi). Pagrindas tarpinius sesiu, gal koki ir rapsa pabandymui. Pries vola, su vectorium sedavom rapsa susimontave isberima pries vola, budavo liuks Witalikas 1
Witalikas Paskelbta Gegužės 28 Pranešti Paskelbta Gegužės 28 prieš 8 minutes , Narys321 pranešimas: Pries vola, su vectorium sedavom rapsa susimontave isberima pries vola, budavo liuks O kuo dabar seji?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti