shaulinis Paskelbta Kovo 13, 2021 Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2021 Sveiki reikia patarimo. Kaip žinia šeimos instruktorius gali mokintį šeimos narį vairuoti. Kai karantinas tai labai aktualu. Tačiau ne kiekvienas iš mūsų pedagogas. Bandau mokinti žmoną vairuoti.... gal galit pasidalinti patirtimi kas kaip mokinat? Kokią mokymų programą taikot voras 1
Bulvinykas Paskelbta Kovo 13, 2021 Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2021 Rizikuoji likt be vakarienės ir kitų šeimyninio gyvenimo privalumų. Ukius_bulvinskis and u.k aurimas 1 1
shaulinis Paskelbta Kovo 13, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2021 prieš 9 minutes , Bulvinykas pranešimas: Rizikuoji likt be vakarienės ir kitų šeimyninio gyvenimo privalumų. O taip su dikra kur kas lengviau
sole Paskelbta Kovo 13, 2021 Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2021 Nepatarčiau pačiam mokint, vistiek visada liksit kaltas dėl daromų klaidų. Paprasčiau pasamdyt kažką, nereiks tarpusavyje bartis ir bus ką apkaltint jei nesiseka išmokt shaulinis 1
Ukius_bulvinskis Paskelbta Kovo 13, 2021 Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2021 prieš 8 minutes , Bulvinykas pranešimas: Rizikuoji likt be vakarienės ir kitų šeimyninio gyvenimo privalumų. Čia kaip anekdote, nori būti teisus, ar sotus ir laimingas
shaulinis Paskelbta Kovo 13, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2021 anekdotų aš pats daug žinau, man reikia kaip tai išmokyti. Kai mano stažas nuo 1992 tai pats net nebegalvoju ką ir kaip už vairo darau. Mokint kitas raikalas, net nežinau nui ko pradėti. Aikštelėj jau atsivažinėjom paruoja ir atbulai ir lygiagrečiai o kas toliau nesugalvoju.
Bulvinykas Paskelbta Kovo 13, 2021 Pranešti Paskelbta Kovo 13, 2021 Jei jau aikštelėj gaunasi, tai reikia į eismą važiuot. Įdedu "mokomajį" filmuką kaip reikia kelią rodyt: https://www.youtube.com/watch?v=rcxToJR-voI
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti