Špyžius Paskelbta Sausio 8, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2021 Jau keli metai domimės galimybe pasistatyti rimtą džiovyklą, tačiau kiek įmonių klausiau visos nieko nežino būtent apie elektrą. Tarsi nebūtų nei vienam žmogui pardavę jokios džiovyklos. Esmė tame, kad reikia daug elektros ir reikia statyti naują pastotę elektros. Jeigu ji iki 29kw, tai nieko papildomo nereikia, bet jeigu ji galingesnė reikia samdyti žmogų elektriką ir jis turi tą elektros mazgą prižiūrėti. Ar mano žinios teisingos? Kaip darėte tie, kas turi didesnę džiovyklą, kartu su duobe ir valomąja. Tie 29kw palyginti yra labai nedaug, tad beveik visi, kas turite tokį kompleksą turėtumėt būti susidūrę su tuo. Tai, kaip yra ar tą žmogų būtina samdyti pilnam, pusei etato? Nes didėlė suma gaunasi mokėti žmogui, kuris bus labiau tik dėl popieriaus.
voras Paskelbta Sausio 8, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2021 Parašiau sutartį tam kartui su juo, pridaviau bylą tinklam su jo kvalifikacija liudijančiais dokumentais ir užmiršom vienas kitą
Špyžius Paskelbta Sausio 8, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2021 O tai čia ne kasmetinis dalykas? Kažkaip net nesitiki, kad čia vienkartinis. Kokius įrengimus turi?
voras Paskelbta Sausio 8, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2021 Duobė, transporteriai, dvi valomosio, ventiliatoriai, bokštai, norijos, džiovykla, svarstykės ir dar ... Tau reikia objektą prisiduot ir viskas Pas mane 250 kw
Špyžius Paskelbta Sausio 8, 2021 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2021 Tai labai gera žinia. O tas prisidavimas. Kai statėm sandėlį reikėjo projekto, šiaip kiek kalbėjome sakė nereiks projekto, nes aukščiai leistini telpam ir šiaip nabus pati pati didžiausia džiovyklas pas mus iki 100kw elektros pastotės reiktų. Tai kai be projekto čia tas pridavimas tik iš elektrikų pusės?
voras Paskelbta Sausio 8, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2021 Taip Pas mane ir aukštą įtampą atvedė, kabelį po žeme, ir statė žeminimo transformatorių, kai aplink elektros nėra, ūkyje visada yra
dzipas Paskelbta Sausio 8, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2021 Prieš 4 valandas, voras pranešimas: Parašiau sutartį tam kartui su juo, pridaviau bylą tinklam su jo kvalifikacija liudijančiais dokumentais ir užmiršom vienas kitą Pritariu. Ta pati padarem kai reikejo 230 kw
dumoju Paskelbta Sausio 8, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 8, 2021 Prieš 6 valandas, Špyžius pranešimas: Jau keli metai domimės galimybe pasistatyti rimtą džiovyklą, tačiau kiek įmonių klausiau visos nieko nežino būtent apie elektrą. Tarsi nebūtų nei vienam žmogui pardavę jokios džiovyklos. Esmė tame, kad reikia daug elektros ir reikia statyti naują pastotę elektros. Jeigu ji iki 29kw, tai nieko papildomo nereikia, bet jeigu ji galingesnė reikia samdyti žmogų elektriką ir jis turi tą elektros mazgą prižiūrėti. Ar mano žinios teisingos? Kaip darėte tie, kas turi didesnę džiovyklą, kartu su duobe ir valomąja. Tie 29kw palyginti yra labai nedaug, tad beveik visi, kas turite tokį kompleksą turėtumėt būti susidūrę su tuo. Tai, kaip yra ar tą žmogų būtina samdyti pilnam, pusei etato? Nes didėlė suma gaunasi mokėti žmogui, kuris bus labiau tik dėl popieriaus. turiu pažymėjimą, galiu pasirašyti už alaus bonką o jei rimtai, tai nesunku ir pačiam įgyti pažymėjimą Špyžius 1
yogop Paskelbta Sausio 9, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2021 On 2021-01-08 at 17:20, voras pranešimas: Taip Pas mane ir aukštą įtampą atvedė, kabelį po žeme, ir statė žeminimo transformatorių, kai aplink elektros nėra, ūkyje visada yra Kokia linija atvede? 10kV?
voras Paskelbta Sausio 9, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2021 Bijau pameluot, stulpai ne apvalūs ant tos linijos nuo kurios ėmė, o kiek ten kV net nežinau dabar
K_Nerijus Paskelbta Sausio 9, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2021 Del 250 kw aukstesnes itampos tikrai neves. Jei vede ir state transformatorine tikrai bus 10 kV linija. Ukius_bulvinskis 1
voras Paskelbta Sausio 9, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2021 Gali būti, nė nemaniau, kad man reiktų tai žinoti
K_Nerijus Paskelbta Sausio 9, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2021 Cia ne Tau sakiau, tikrai nebutina zinoti. Kolega susidomejes buvo. Svarbu veza viska ir be pertrukiu.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti