Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 3 minutes , Heartbreak-kid pranešimas:

Ti kaip taip blexa😁 nu dziaugiuosi uz tave😁 Pasiseks kazkada i man😁jauciu kitais metais-niekad😂 beje esu atkreipes demesi i toki fenomena.kuo lb glostai, ciuciuoji a gauni nothing and nothing.Kita kart darai ant durniaus,ekonominiu variantu ir vuolia.Aisku ne visada tas galioja.

Nesuprasi kas čia ką įtakojo. Dirbu ūkį kur excited su 180-190vm kulia tik apie 3-3,5t/ha. Nu taip kartais mažiau yra geriau, bet kaip pataikysi 😀

Paskelbta
prieš 7 minutes , Heartbreak-kid pranešimas:

Ti kaip taip blexa😁 nu dziaugiuosi uz tave😁 Pasiseks kazkada i man😁jauciu kitais metais-niekad😂 beje esu atkreipes demesi i toki fenomena.kuo lb glostai, ciuciuoji a gauni nothing and nothing.Kita kart darai ant durniaus,ekonominiu variantu ir vuolia.Aisku ne visada tas galioja.

Svarbiausia nesamonių nepsisidaryti nes kuo daugiau darai tuo kartais daugiau nesamonių prisidarai kurios ir duodą neigiamą efektą. :) 

Paskelbta
prieš 9 minutes , AG Paulius pranešimas:

Svarbiausia nesamonių nepsisidaryti nes kuo daugiau darai tuo kartais daugiau nesamonių prisidarai kurios ir duodą neigiamą efektą. :) 

Ko gero kad taip.Reiks numest gaza su tais glostymais😁nu bet buna paeina kartais tie perdeti idejimai.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, ramas 1 pranešimas:

Kvieciai Etana ,panasu byra virs 8 ,ka manot apie parametrus?

atsisiųsti (2).jpg

Svoris geras, šaunu

Duplo dalį pakūliau, dalį dar nokinu ir liko Kws adelmo kuris dar nedanokęs. Iš to ką Duplo nukūliau gavos 3.3t/ha įskaitinio 160vm azoto , rugpjūčio 28d sėja.

Paskelbta

Vakar pradejom nuo ankstyvu Balitus kvieciu, siandien jau Skagena imam, nors ir velyvas, nesuprasi, kartu priejo, varpos atrodo dar nenulinke, o grudas jau kietas :) Balitus saikas 80, kritimas 350, baltymas / glitimas nestebuklas, Skagen turetu geriau patraukti.

Cituoti

Paskelbta
Prieš 3 valandas, Bulvinykas pranešimas:

Extra arba antra. Derlius geriausias spalio sėjos.

Galiu paantrinti, rezultatai geriausi rugsėjo paskutinės sav sėjos. Per 1-1,5t/ha daugiau negu 09-  13-15dienomis. 2 klasė visų veislių ant ribos su 23-24 glitimu, viena kita priekaba į trečią klasę 22-21 glitimu. Etana  trečia 19-20 glitimas. 8-9t/ha 200v.m 81-82 hektolitras. Bright didžiausias derlius, etana per vidurį, euforia mažiausias(tam pačiam lauke vėlyvos sėjos). 

Paskelbta
prieš 23 minutes , jaunasis21 pranešimas:

Galiu paantrinti, rezultatai geriausi rugsėjo paskutinės sav sėjos. Per 1-1,5t/ha daugiau negu 09-  13-15dienomis. 2 klasė visų veislių ant ribos su 23-24 glitimu, viena kita priekaba į trečią klasę 22-21 glitimu. Etana  trečia 19-20 glitimas. 8-9t/ha 200v.m 81-82 hektolitras. Bright didžiausias derlius, etana per vidurį, euforia mažiausias(tam pačiam lauke vėlyvos sėjos). 

azoto nepagailėta 😅

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...