Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Pasigirkit kaip jums byra mieziai ? Mane tai labai liudina sie metai, po 2-3 t is ha tebyra ! Labai jau isreteje ir zoles uzpuole rudenines ! Sendien nubarskinom 7 ha per tris atodusius, nes kas pora val lietus gerai numaude, nors rytas atrode labai grazus !

Paskelbta

Pasigirkit kaip jums byra mieziai ? Mane tai labai liudina sie metai, po 2-3 t is ha tebyra ! Labai jau isreteje ir zoles uzpuole rudenines ! Sendien nubarskinom 7 ha per tris atodusius, nes kas pora val lietus gerai numaude, nors rytas atrode labai grazus !

sesiaeiliai mieziai 5,7t o kaip sakant 'eiliniai' nuo 4 iki 4,4t

Paskelbta

Trecia diena kaip kombainas stovi sugedes. Paguoda tokia kad ir oras nelabai palankus kulimam kiekviena diena uzlyja. Kolegos kulia 20-23 dregme o kai kur laukai neivaziuojami. Tad barstom garstycia skutinejam ir arimais uzsiimam ;) Nieko sau metai..... 

Paskelbta

Kažkaip su miežiais silpnai... Nukalėm nuo pietu 33ha tarp 6-7 tonu derlius, ryt tiksliai žinosiu, nes liko dar fura nepasverta... O šiaip kūlimas kaip ir i pabaiga 60 ha miežių belikę, statūs tai visai smagiai eina 6km/h be nuostoliu :)

Patikslinu: gavosi 7t/ha, veisle Grace.

Paskelbta

Na ka gi, šiandien pagriebėm 87 t salyklo ir apie 20t kviečių. Trūko poros valandų ir būtų salyklas pabaigtas. Bet ne, reikia palyti ir dar su ledais.. ryt tikriausiai liusdienis prie džiovykloe..

Paskelbta

pasvalio rajone irg nekazka, apie 3 vidurkis pas mane, pas kaimyna kazkokie madresni ir pries lietus seti irgi tas pats, uzmirko, paskui sunkiai dygo. as sejau po lietaus,tai pasejus pusantro men lietaus nebuvo, tai ir mieziam kapiec ir kvietukam

Paskelbta

Jo, pagaliau normaliai lyja... Visa diena o ne po pusdieni... Vakar kulimo kvieciai 22 dregnumo elevatoriuje... Ziaurus reikalai su orais... Ir vis nieko geresnio nenusimato

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...