Jump to content

Stiklu remontas


viktorass

Recommended Posts

Carglasse labai brangu. Prieš kokius metus tvarkiau ten. Buvau tik prieš kelias dienas naują stiklą pasikeitęs ir gavau akmenuką, tai nelaukdamas kol pradės skilti ta įdauža, variau iškart į Carglassą ir sutvarkė. Paskui kaip pasidomėjau yra firmų iki 5 kartų pigiau tą patį darančių. Na Carglasso privalumas, kad garantiją visam gyvenimui duoda (jei iš buvusios įdaužos pradeda skilti stiklas, grąžina pinigus už jos remontą (bet berods su sąlyga, kad pas juos stiklą keisi į naują))

Be to galima ir pačiam pamėginti susitvarkyti, yra pirkt stiklo remonto rinkiniai, pvz.: https://www.autoaibe.lt/index.php?route=product/product2&path=1_31_5411&product_id=170

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Dabar gal jau daug kas remontuoja. Svarbiausia, kad pagavus akmenį kuo greičiau tą vietą lipnia juosta ar kokiu lipdukuku užklijuoti, kad ten purvo ir vandens kuo mažiau patektų.Evelke keičiant stiklą seniau kelis, specialiai tam skirtus lipdukus duodavo. Jei trūkimas bus švarus,tai užtaiso taip , kad net nepamatysi ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ačiu už info, reiks nulėkt pasižiūrėt ka jie pasakys.

Reaybe tokia -pergrezia galuose trukimo- ispucia vandeni ir pripildo kliju ir pakaitina -kelis kart taisiau ewelke bet pries tai reikia issimatuot ir pasiklaust kiek kainuos nes paskutini kart brungiai nulupo ,ziema didesne tikimybe kad trukimas plis nes kai papuola vanduo uzsala ir skaldo ,taip vienas lomonosovas pasake man . zodziu geriau nelaukt ir susitvarkyt kad neplistu tolyn ,nors pirma kart sunkvezimiui uzgreze bet plito tolyn , ps..loterija .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...