r00lis Paskelbta Gegužės 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2009 Situacija tokia: Ukinkauja mam ekologishkai, sumoj nera toks didelis ukis visa technika yra samdoma. Siais metais seip netaip priprasiau kad sutvarkytu popierius del zymeto kuro. Taigi kura gavom Klausimas butu: Ar ash ji galiu naudoti savo golfe? Golfas yra registruotas mamos vardu, ukis taip pat. Ash pats turiu ukiniko pazymejima, bet nedeklaruoju nieko, tad kuro negaunu. Taigi, ka dar reiktu sutvarkyt kad ramiai galima butu vazinet su masina? Atsakykit kas tikrai zinot ACIU Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
unia Paskelbta Gegužės 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2009 niekas ten netikrina jokio ten skirtumo kieno ta masina,buvo kazkada kazka pradeja bet dabar tikrai ramu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dziedas Paskelbta Gegužės 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2009 pagal viska galima zymėta kura naudoti tik ūkininko vardu registruotoje transporto priemonėje ir tik vaziuojant ūkio reikalais (daliu pirkt ar dar kur). taip skamba teoriskai o praktiskai atsisviesk mamos ukio registracijos pazymejima ir vaziuok sustabdys pasakyk kad leki detaliu mamos trakt. ar dar ko nupirkt ir viskas tik nesakyk kad jau nupirkai nes saskaitos parašys dar parodyti, kitas varijantas veziokis koki guoli ar salnika sakyk va is kaimyno nulėkiau pasimt kazka panasaus bet siaip nesikabinėja niekas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blakis Paskelbta Gegužės 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 1, 2009 Niekam neprivalai duot ataskaitos kur vaziuoji, ne ju reikalas. Ukio masina ir psio, atsiknisk. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
yogop Paskelbta Gegužės 2, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 2, 2009 matyt sustabdę nebuvo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kowboy Paskelbta Gegužės 3, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 3, 2009 teko iš kaimynyno girdėti, kad jo tėvuką nekartą yra stabdę, ir tikrino kurą.... tai sakė visada reikėdavo aiškintis, nes kabindavosi, bet kolkas jokų baudų nemokėjo.... Tikiuosi man nebus problemų, kai su mikriku vešiu pieną pardavimui į miestą.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
r00lis Paskelbta Gegužės 4, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 4, 2009 Na kagi, tikiuosi nesustabdis Na o jei visdelto sustabdytu tai tikiuosi viska grazei issiaishkint Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zmogus_is_miesto Paskelbta Gegužės 5, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 5, 2009 Dar kartą pakartosiu: tereikalinga turėti laisvos formos automobilio panaudos sutartį, kur pažymima, kad Jono Jonaičio (arba kito asmens) automobilis yra naudojamas Jono Jonaičio ūkyje. Tik tiek. P.S. Info iš VMI. Kažkada domėjausi... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
r00lis Paskelbta Gegužės 5, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 5, 2009 Kur ta sutarti pasirasyt? Ar man su mama ja parasyt ir abiem pasirasyt? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
begidijus Paskelbta Gegužės 6, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 6, 2009 Kur ta sutarti pasirasyt? Ar man su mama ja parasyt ir abiem pasirasyt? gali namie pasirasyti sutarti , kad savo automobili pagal panaudos sutarti duodi naudotis mamos ukiui pats taip dariau, kol nebuvau ukio isiregistraves Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
r00lis Paskelbta Gegužės 8, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 8, 2009 Kur ta sutarti pasirasyt? Ar man su mama ja parasyt ir abiem pasirasyt? gali namie pasirasyti sutarti , kad savo automobili pagal panaudos sutarti duodi naudotis mamos ukiui pats taip dariau, kol nebuvau ukio isiregistraves Ukis mamos, masina mamos, vazineju ash i studijas ir pan, nes mam neturi teisiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Overumas Paskelbta Birželio 8, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 8, 2009 neitema bet, nuo kada prades dalinti zalias kortas dazytam kurui? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 8, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 8, 2009 Nuo liepos 1 d reikia rasyti prasyma, ir per savaite kazkur padaro ta korta Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Overumas Paskelbta Birželio 8, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 8, 2009 aisku anais metais taip pat buvo aciu zvanas uz atsakyma nes kazkur skaiciau kad nuo birzelio 1 sakau gal cia rimtai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kowboy Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 Čia taippat šalia temos, bet ar važiuojan į degalinę su traktorumi, užsipilti su kortele žymėto dyzelino, privaloma turėti pasą....? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 ar su traktorium ar su masina nereikia paso, uk. paz. ir zalia korta. Gal tam tikrose degalinese yra kokie kitokie reikalavimai... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raimisx Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 ar su traktorium ar su masina nereikia paso, uk. paz. ir zalia korta. Gal tam tikrose degalinese yra kokie kitokie reikalavimai... speju, kad pyle ne savininkas... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 esu ne syki daves kitam isipilt, tai uztekdavo korteles ir pazymejimo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jaun uk Remigijus Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 o kam pasas reikalingas pilantis zymetus degalus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 Kazkuriam matyt reikalingas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jaun uk Remigijus Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 mano draugas pasiima tevo kortele ir kiek kartu pylesi zymeto dyzelino i auto, niekada nereikejo paso.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kowboy Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 bandau logiką surasti.... Mano kaime kartkartėmis užukame į degalinę su kortele žymeto DK, ir vieną kartą traktorininkas paskambno iš degalinė, kad typo reikalingas igaliojimas..... suprantu, jis ne savninkas, bet tarkime aš pats nuvažiuoju i degaline,(ne savo kaime) kur manes nepažysta, ir padaves kortele perku kurą... juk asmeniškai manes nepažystantis operatorius, tai nežino ar aš savininkas ar ne... Juk aš ir Panevėžyje esu nekartą pylesis i mašiną žymėtą kurą, bet nekas niekada nprašė nei paso, nei kitokio dokumento... išeitu, kad musu kaime be pagrindo prašo igaliojimo.... aišku čia ne katastrofa, bet šiandien nulidėjau traktorinnką, kad tas prisipiltu, ir nebesikabinėtu prie jo, o ten dar gražesni dalykai vyksta.... Operatorė priėjo prie mašinos ir pasidomėjo ar turiu igaliojimą, mat tada nereikėtu man pačiam gaišti... pasakiau, kad neturiu ir nera laiko man jį rašinėti... tada toji klausia, ar aš labai skubu? aš sakau, kad neipatngai, ir tada toji pareiškia, kad tada mums teks palaukti, kol prieš mus besipilantis DŽ vyrukas atvažiuos su dar kartą, nes typo jam reikia, kad būtu ant vieno čekio.... tai sutikau palaukti, nes jau pasidarė idomu Tada aš pasidomėjau, to vyruko, koks jam skirtumas, kad kuras būtu ant vieno čekio....? Tas atsakė, kad nežino.... Tada aš jo klausiu, ar jis greita atvažiuos dar kartą....? o tas prisikrovęs bagažinę kanistru, sako niekada.... tada operatorė išbėgo lauk ir puolė aiškinti, kad čia ne jis savininkas, ir jis nieko nežino, o mat jai skambino pats savininkas, ir už poros mnučiu atlėkė kitas karavanas vėl su 10šimčia kanistrų... bet man visai patiko, kad nei vienas nei kitas nekur net nepasirašinėjo, o kortelė liko pas operatore ir jos gal tik puse užpildytos.... na man nesvarbu, jos visos aferos, bet man visai nepatiko, kad stojina mane ir mano traktorininką reikalaudama igaliojimo.... Atleiskit už ilgą storiją, bet esu mažumėlę piktas ant degalinės operatorės.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jaun uk Remigijus Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 bandau logiką surasti....Mano kaime kartkartėmis užukame į degalinę su kortele žymeto DK, ir vieną kartą traktorininkas paskambno iš degalinė, kad typo reikalingas igaliojimas..... suprantu, jis ne savninkas, bet tarkime aš pats nuvažiuoju i degaline,(ne savo kaime) kur manes nepažysta, ir padaves kortele perku kurą... juk asmeniškai manes nepažystantis operatorius, tai nežino ar aš savininkas ar ne... Juk aš ir Panevėžyje esu nekartą pylesis i mašiną žymėtą kurą, bet nekas niekada nprašė nei paso, nei kitokio dokumento... išeitu, kad musu kaime be pagrindo prašo igaliojimo.... aišku čia ne katastrofa, bet šiandien nulidėjau traktorinnką, kad tas prisipiltu, ir nebesikabinėtu prie jo, o ten dar gražesni dalykai vyksta.... Operatorė priėjo prie mašinos ir pasidomėjo ar turiu igaliojimą, mat tada nereikėtu man pačiam gaišti... pasakiau, kad neturiu ir nera laiko man jį rašinėti... tada toji klausia, ar aš labai skubu? aš sakau, kad neipatngai, ir tada toji pareiškia, kad tada mums teks palaukti, kol prieš mus besipilantis DŽ vyrukas atvažiuos su dar kartą, nes typo jam reikia, kad būtu ant vieno čekio.... tai sutikau palaukti, nes jau pasidarė idomu Tada aš pasidomėjau, to vyruko, koks jam skirtumas, kad kuras būtu ant vieno čekio....? Tas atsakė, kad nežino.... Tada aš jo klausiu, ar jis greita atvažiuos dar kartą....? o tas prisikrovęs bagažinę kanistru, sako niekada.... tada operatorė išbėgo lauk ir puolė aiškinti, kad čia ne jis savininkas, ir jis nieko nežino, o mat jai skambino pats savininkas, ir už poros mnučiu atlėkė kitas karavanas vėl su 10šimčia kanistrų... bet man visai patiko, kad nei vienas nei kitas nekur net nepasirašinėjo, o kortelė liko pas operatore ir jos gal tik puse užpildytos.... na man nesvarbu, jos visos aferos, bet man visai nepatiko, kad stojina mane ir mano traktorininką reikalaudama igaliojimo.... Atleiskit už ilgą storiją, bet esu mažumėlę piktas ant degalinės operatorės.... tai cia jie tkr kazkokias aferas suko ir matyt nuo ukininko priipyle savom reikmem dyzelino.. o tas igaliojimas gal buvo tik siaip kazkoks priekabis , kad palauktumet kol atvaziuos tas kitas karavanas.. beje ar nepigiau uzsisakyti kura, kad kokias 10t iskart atveztu i namus? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kowboy Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 tai taip ir darome, tik va dabar yra likutis dar koks 500 L ir reikai susipilstyti degalinėje, nes tiek nelabai kas veža... Padarysiu ir aš jai šposą, ryt nuo ryto nuvažiuosim su traktorium, busu ir savo lengvuoju, visą likuti susipilsu, ir kai reikės mokėt, padėsiu maišą (1000Lt) metalinių kur per savaitgali surinkome iš aparato... nenorės, galės laukti, kol iššsikeitės atvešiu pavakary.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jaun uk Remigijus Paskelbta Birželio 28, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 28, 2009 uz gera geru.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti