Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

I senus aisku, nes tokia kaina ir su tiek ag teks ziburio ieskoti, o su juo ir traktoriaus.

Tas tai aišku, kad i senus, bet norisi nusipirkt patikima traktoriu su kuriuo laukuose dirbčiau o ne garaže :D

Paskelbta

Prieš perkant užsakyk mišias, kad Aukščiausias padėtų. Tai, aišku, jumoras, bet renkantis už toki sumą reikia arba pačiam labai išmanyti techniką, arba turėti draugą, kuris išmano, arba, kaip ir rašiau, prašyti Dievo pagalbos. Tik toks patarimas - nežiūrėk į metus, žiūrėk į traktorių

Paskelbta

Taip i sena neilysi o su dabartiniais naujais kartais buna daugiau bedu negu su senais ,as neseniai pirkau fendt 395gta ,retas modelis bet man kazkaip prilipo dar nebandziau uzkinkyt tai nezinau kas ir kur islys ,reikia jam pluga nupirti ir kita inventoriu

Paskelbta

jei ziuresi koki 20metu ir senesnius tai gali nupirkti gera neuzlenkta traktoriu ir viskas bus paprasta,  o tie naujesni dabar dirba maximaliai 5metu jau buna po 8k val prisuke ir visa elektronika pradeda ozius rodyti

Paskelbta

Taip i sena neilysi o su dabartiniais naujais kartais buna daugiau bedu negu su senais ,as neseniai pirkau fendt 395gta ,retas modelis bet man kazkaip prilipo dar nebandziau uzkinkyt tai nezinau kas ir kur islys ,reikia jam pluga nupirti ir kita inventoriu

kiek pradirbes fendas kelintu metu man ir patinka šie fendai ?

• po 3 mėnesių...
  • po 2 savaičių...
Paskelbta

kiek pradirbes fendas kelintu metu man ir patinka šie fendai ?

Mano fendas 95m jis pradirbes 1300val manau kad rodo kiek yra netaip kad parvaro is UK po 6/7tukstancius valandu ir sako kad taip yra siuo metu darau prieky trasu barstyma  sejant

Paskelbta

Mano fendas 95m jis pradirbes 1300val manau kad rodo kiek yra netaip kad parvaro is UK po 6/7tukstancius valandu ir sako kad taip yra siuo metu darau prieky trasu barstyma  sejant

20 metų traktorius ir tik 1300 val.? :) Matyt tuos 20 metų rytais užkurdavo kartą į savaitę, kad variklis pašiltų ir tepalai pavaikščiotų. :D

O šiaip įtariu, kad "0" vieno trūksta. :)

Paskelbta

20 metų traktorius ir tik 1300 val.? :) Matyt tuos 20 metų rytais užkurdavo kartą į savaitę, kad variklis pašiltų ir tepalai pavaikščiotų. :D

O šiaip įtariu, kad "0" vieno trūksta. :)

Kitais metais mano Fendt panašiai turėtų rodyti, o metų tik 11 bus. Gal apsimoka sakau davaryti iki kokių 12000 ir parduoti kaip 2000 MV. :icon-wink:

• po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...