Jump to content

marko151

Nariai
  • Pranešimai

    31
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario marko151 paskelbtas turinys

  1. O kaip agentura, kuri ruose projekta? Ji privalo tikslinti ir administruoti... Kas jiems labiausiai kliuna, skaiciai, komerciniai ar uzsibrezti tikslai?
  2. Kelintoje vietoje tavo paraiska sarase buvo? Mano 24, bet jokiu ziniu dar negavau...
  3. marko151

    Pudymai

    Sveiki. Deklaravom pudyma 3,5ha. Jau vakar gavom ismoku avansa 325 euriuku. Nesupratau kokia cia dalis ir kokia turetu buti ismoka isviso, uz siemet deklaruotus 3,5ha pudymo?
  4. Jaunasis21 kaip sekesi? Tu teikei liepos menesi?
  5. Vaziuoji pasirasyti siais metais pateikta paraiska? Darosi idomiau...
  6. Tai kiek cia laiko gali testis... Bent jau tie kurie teike paraiskas pernai gruodi jau visi gavo paramas ar yra tokiu kurie dar laukiat? Mano veikla turetu prasidet kovo menesi tikiuosi iki tada patvirtins, galetu ir anksciau...
  7. Sveki. Gal kas nors jau gavo pranesimu is NMA del projekto tiklinimo ar patvirtinimo. As asmeniskai gavau ziniu tik rugpjuti is VMI kad NMA tikrino mane, o dabar jau du menesiai kaip tyla...
  8. Gal patartumet kur tokiu dalykeliu kaip atbulini voztuva ir kitokiu john deere daliu galeciau isigyti? Kur turetu vietoj, o ne kiekviena detale uzsakyneti ir laukti savaite?
  9. Uosvis daug dirbes prie mtz ta pati galvoja, o 'specai' is srotu aiksteliu jau pataria stumokline tikrinti ar neissikraipiusi...Kazkas panasaus galetu buti?
  10. Sveiki. Isigyjau john deere 6300 93 metu ir iskart iskilo tokia problema. Prie keliu laipsniu salcio nelabai nori uzsivesti. Kol suki starteriu lyg ir uzgriebia, atjungus starteri ugesta ir taip kokius 4 ar 5 kartus kol uzsikuria. Poto jau kuriasi is puse raktelio pasukimo. Nuo ko reiketu pradeti patikrinima? Akumuliatorius geras.
  11. marko151

    braskininkai

    Sveiki. Gal kartais pastebejote kiek m3 kubu vandens vasara sunaudoja 0,5 ha frigo ar kitu tipu daigu braskynas sodinti pleveleje lauko salygomis ir tiek pat tokiu paciu daigu nesildomuose siltnamiuose? Gal kas stebejo mazesni ar didesni plota, butu idomu isgirsti? Aciu
  12. Kaip manote su tokia pilna priekaba: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/priekaba-21979891.html Lengviau riedetu 4 cilindru 310 lsa: http://m.autogidas.lt/fendt-310-lsa-22405844.html Ar vis del to 6 cilindru 312 lsa: http://m.autogidas.lt/fendt-312-22225337.html O gal sestos serijos dar rimtesni 612 lsa: http://m.autogidas.lt/fendt-612lsa-22407684.html Koks jusu manymu kuro skirtumas iseitu? Kurie modeliai patikimesni? Vezioti reiktu 10 km atstuma.... Aciu uz nuomones.
  13. Sveiki. Ka reiskia FENDT LS ar LSA ar FAVORIT...Kurie modeliai yra 4 cilindru turbiniai? Metai iki 95. Aciu.
  14. O kaip vyrukai AURIDANA Radviliskio raj. ir jos Fendt traktoriukai, bei servizai? Reiks nulekt paziuret, gal ka ten issirinkciau...
  15. Gal kam teko pirkti traktoriu ar technika is cia: http://m.kizelevicius.skelbiu.lt Kokie ispudziai ir patirtis?
  16. Pamirskite MTZ ir Belarus... Ka manote apie si traktoriu? http://www.skelbiu.lt/skelbimai/traktorius-case-mx100c-21839050.html Gal kam teko arti ar seti ar i miska malku nuvaziuoti su tokiom padangom? Kaip manone, tos rudis jam turbut ne i geraja puse? Ar genda daznai sio Case ir aplamai case ir kitu vakarieciu priekiniai darbiniai velenai?
  17. Jei lyginant nauja moskviciu ir sena audi, tai as vis dar turiu audi80 25 metu senumo ir dar tech pati praeina ir kaime pakanka... Na o del traktoriu tai kiekvienam savo ir kaip kam pasiseka nusipirti. As asmeniskai linkes sumoketi siek tiek daugiau, bet tureti vakarieti. Taip pat Danijos ukiuose dirbes mano pazystamas labai gyre Deutz Fahr 1989 metu, sake ilgus metus dirbo gyvulininkystes ukyje tai taipogi tepalai ir filtrai, daugiau nieko nekeite. Jusu nuomone apie Deutz Fahr?
  18. Kalbejau su pazistamu lenkijos lenku... Tai jis tik uz vakarietiska technika, sake ' ja perdolia ta rus', nors ir turi 20ha, bet dirba su case 100ag 95 metu. Sake du tepalo bakai apie 400 zlotu (talpos neminejo) + filtrai dar iki 100 zlotu ir taip kas metus jau virs penkiu metu, remonto jokio.... Tai kaip cia yra ar Lietuvoj dyleriai taip lupa uz tepalu keitima ar ten lenkijoj viskas papigiai.......
  19. Gera penkmeti dirbau ne LT ukiuose... Dabar zadu grizti i LT ir pradeti dirbti sventa zemele ir dar si bei ta veikti, tai galvoju ka cia pasirinkti? Europoj tai ne ka nupirksi uz 15euru tik kad bent jau +- tiesa zinociau apie traktoriu?...
  20. Na jus visi kaip susitare, suokiat ta pati... Jeigu skiriu traktoriui 15euru palieku pora euru remontui, susitvarkau traktoriu ir dirbu sau be jokio diskomforto su vakarietisku. Bet jus visi kazkodel uz rusiska technika...? Kodel , pagriskit savo nuomone? Mano manymu susitvarkes vakarietiska, bet jau nereiks kas savaite remontuot kaip mtz...? O valdymas to MTZ, o garsai ir t.t. ir t.t.
  21. As ir uz tiek ieskau, gal Case Mx100... Gal kam teko tureti?
  22. Aciu uz patarimus. Hektaru tai kol kas iki 20, jei seksis tai siek tiek plesimes. Mtz tai ne, tikrai aciu. Teko uzsienyje padirbet su NH ir JD. Tai jau su mtz sveikatos negadinsiu. Nusiziurejau case mx100c,gal ir dedidelis bet atrodo neblogai. Kaip jus manote ar tiktu ar uzteks galios traukti 3k pluga?
  23. Kaip suprantu patariat is vis nieko nepirkti ir guleti TV ziureti
  24. Taigi forumieciai jd 20 metu senumo ar valtra 20 metu senumo, traktorius turetu buti apie 100ag. Kurie jusu manymu tvirtesni, ekonomiskesni, patogesni ir patys paciausi??? Labai aciu nuo jaunojo ukininko!!!
×
×
  • Create New...