Jump to content

JD3130

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    zemaitija

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

JD3130 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki galovju apie tokius variantus, ar verti demesio? https://autoplius.lt/skelbimai/fendt-312-traktoriai-10445945.html https://autoplius.lt/skelbimai/fendt-favorit-515c-turboshift-traktoriai-7748777.html Kaip tokie modeliai? Ar labai problemiški, turi kokiu silpnu vietu? Kaip pavaru dežes? Nes neteko susidurti. Galvoju dar apie Case nuo mx120 iki mx150, gal geresnis pasirinkimas ? Ačiū.
  2. JD3130

    GEDIMAI

    Sveiki turiu problemu su MASSEY FERGUSON 3085 1995m su dynoshift deže. problema tame kad kai užkaista tepalai vairas pasidaro LABAI sunkus, sunkiau kelia padargus ir prie mažesni greičio pradeda tampytis, jungia skirtingas greičiu dežes raides(puseles) tarkim važiuoji ant C padeties, sumažeja greitis mirgsi tepalo lempute ir greičiui sumažejus pats greitai perjungia tai i mažesne raide(B) tai i didesne (D), tuo metu labai skaudžiai tamposi visas traktorius, vairas dar pasunkeja ir kas keisčiausia jei kai tamposi ijungi priekini tilta, tai tada visi tampimai dingsta, tik kad vairas begalo sunkus... Esam ne viena kart bande keisti tepalus sistemoi, ir filtra dideli po ratu, tačiau rezultatas tas pats, gal kas buvo susidures su panašia problema, ar bent patarti kur slieku ieškot.
  3. JD3130

    GEDIMAI

    Dekui, reikes pirma pažiuret skirstituva. Kai pirkau jau taip buvo, nebuvo jokio padargo prikabint perkant, kad įsitikint ar viskas ok, ir vat kaip gavos. Turbut pas mane taip pat bus kažkas pridaryta... Brangiai atsiejo viska atstatyt ?
  4. JD3130

    GEDIMAI

    Sveiki. Traktorius Massey ferguson 3085 1995metu, traukias kelia be jokiu problemu, tačiau kai reikia nuleist, paleidžia laisva eiga, plz buvau prikabines pluga, tai ji tiesiog meta i žeme. Bandžiau reguliuot per ta valdymo pulta kuris ten turetu pagal viska sumažint nuleidimo greiti, tačiau niekas neveikia, kur reiketu pirma slieku ieškot? Koks kompas kaltas ar tai kazkokie elektro magnetai galetu but užsikirte ?
  5. JD3130

    GEDIMAI

    Sveiki. Apžiurejau Case 5130, stovis tikrai geras, kaip ir imčiau traktoriu tik viena problema, laša hidraulikos tepaliukas grynai iš tos vietos kur jungiasi priekinis kardanas i greičiu deže, gal kas buvot susidure? lašet pradejo net nejudinus traktoriaus iš vietos, tik kiek jam apšilus. Verta bandyt imt ar begti kuo toliau nuo tokio ?
  6. Tas tai aišku, kad i senus, bet norisi nusipirkt patikima traktoriu su kuriuo laukuose dirbčiau o ne garaže
  7. Sveiki, reikia traktoriaus 100-130ag iki maždaug 15k euru +pvm i kokius modelius patartumet žiuret? Traktorius bus naudojamas arimams bei kultivavimui.
×
×
  • Create New...