Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta
On 2021-05-12 at 21:42, voras pranešimas:

Kaip ir pasėjus gegužės pirmom dienom, su pirmom šalnom, juk jie niekada nenunoksta.

O kai pasėji į šiltą dirvą šoka kaip ant mielių

Grikiai kulami kai prinoksta 70%, nes laukiant šalnų, gali ir nebetekt jų kulti, o anksti pasėjus ankčiau subręs, vėlyvenės sėjos būna daug neužmegstų. O ir po šalnų kaip taisyklė prasideda lietūs. Mano atveju pernai 70% pribrendę buvo rugsėjo viduryje, sėta buvo gegužės 22d. šiemet gegužės 17d. Su durpynais tik bėda, ten visad žalia masė...

Paskelbta
On 2021-05-23 at 11:14, dariius 30 pranešimas:

Kaip grikiai megsta nesukulturinta lauka? Turiu pievu glifosintu ir diskiniu ydirbtu, panasu kad tik y grikiu sejos laiko terminus ir spesiu :)

Grikiai megsta puria zeme

• po 3 mėnesių...
Paskelbta
prieš 6 minutes , edviuks pranešimas:

Daug grikiu tusčių šiemet  . 

Kaitros padariniai per žydėjimą. Nieko nepadarysi, kaip ir su pupom kuklus derlius. Bet kaina panaši į pernykštę išlieka kiek girdėjau

Paskelbta
Prieš 7 valandas, stapcius pranešimas:

Kaitros padariniai per žydėjimą. Nieko nepadarysi, kaip ir su pupom kuklus derlius. Bet kaina panaši į pernykštę išlieka kiek girdėjau

Kokia ta kaina?

Paskelbta
prieš 3 minutes , agronoms pranešimas:

Jeigu nerasiu arčiau,prišoksiu pas pati,man posėliui reikia kitiems metams.

Dar kolkas nepradėjau kult derliaus.

Galbūt viena lauką kitą savaitę.

Paskelbta
prieš 2 minutes , stapcius pranešimas:

Dar kolkas nepradėjau kult derliaus.

Galbūt viena lauką kitą savaitę.

Tai man šiandien ir nereik.Žiema motina ilga bus,ir laiko pakankamai:icon-razz:.Ar iškart parduosi?

Paskelbta
prieš 22 minutes , agronoms pranešimas:

Tai man šiandien ir nereik.Žiema motina ilga bus,ir laiko pakankamai:icon-razz:.Ar iškart parduosi?

Per žiemą laikau tik sau sėklai ventiliuojamuose aruoduose. Kas neauginęs grikių perspėju kad jų normalus drėgnumas sukasi apie 20% po pirminio valymo :) Todėl su sandeliavimu ne taip paprasta, reikalingi atitinkami sprendimai 

Paskelbta
prieš 1 minutę , stapcius pranešimas:

Per žiemą laikau tik sau sėklai ventiliuojamuose aruoduose. Kas neauginęs grikių perspėju kad jų normalus drėgnumas sukasi apie 20% po pirminio valymo :) Todėl su sandeliavimu ne taip paprasta, reikalingi atitinkami sprendimai 

Tai man kokiu 200kg.iš savų atsversi:icon-razz:.Aš suvalkietiško skilandžio atsivešiu,tu dzūkiška pasirūpink...

Paskelbta
prieš 33 minutes , agronoms pranešimas:

Tai man kokiu 200kg.iš savų atsversi:icon-razz:.Aš suvalkietiško skilandžio atsivešiu,tu dzūkiška pasirūpink...

Scenarijus kaip ir logiškas, bet matant šių dienų realijas nebūčiau toks tikras kad žiemos metu turėsim laisvę pasiekt viens kitą :D

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...