Jump to content

ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą

Recommended Posts

Paskelbta

Kažin ar projektų rengėjai dalinasi info kiek paraiškų yra paruošę? Jei apskambint didžiausius ir populiariausius, gal pasakytų kiek projektų su kiek balų prirašę yra, tai žinant kiek pinigų šiai priemonei skirta būtų galima daugmaž pasiskaičiuoti su kiek balų apsimoka mėgint

Paskelbta

Su kuria bendrauju, tai minėjo, kad apie 20 ruošia, balai sukasi paliai 55-75, kas su 70+ iš tų avanso neima, tik visa suma kaip sėkmės mokestis po paramos patvirtinimo.Penktadienį pridaviau, tai sakė iki manęs buvo 20% užpildytą su mano jau 21% :D

Paskelbta

yra NMA isaiskinimas kad 5 metai nuo deklaravimo pirmo

P.S ziurau pataise Nma puslapy, ir atsirado kad modernizavimo paraiskas renka :)

Ar priėmė paraišką su plius 20 balų? Nes man liepė pasitaisyt, kadangi ūkis registruotas jau daugiau nei 5 metai, nors nuo deklaravimo dar nebuvo 5 metai suėje

Paskelbta

NMA raso kad priimta paraisku 382vnt.vakar Panevezyje sake kad pas juos kol kas 40 paraisku uzregistruota.ziuriu vidutiniskai prasoma suma apie 100000eur.jeigu tas vidurkis liks panasus,tai parama turetu gauti apie1500 ukiu,nes siems metams skirta150 000 000eur.

mano skaiciavimais liko 10dienu,paraisku pateikimui.

kas rasete,ar jau visi pridave?

Paskelbta

NMA raso kad priimta paraisku 382vnt.vakar Panevezyje sake kad pas juos kol kas 40 paraisku uzregistruota.ziuriu vidutiniskai prasoma suma apie 100000eur.jeigu tas vidurkis liks panasus,tai parama turetu gauti apie1500 ukiu,nes siems metams skirta150 000 000eur.

mano skaiciavimais liko 10dienu,paraisku pateikimui.

kas rasete,ar jau visi pridave?

manau paskutinemis dienomis suplauks LABAI daug paraisku

Paskelbta

Vilniui sakė per Jaunų ukininku paraiškų rinkimo paskutinė diena rimta eilutė buvo, praeitą kartą per modernizavimą irgi po biski rinkosi bet per paskutines 2 dienas paraiškų kiekis patrigubejo

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...