Jump to content

Moderatoriaus poreikis


Mikus

Recommended Posts

Sukuriu naują temą "Moderatoriaus poreikis" ir laukiu visų vartotojų pasisakymo( vieno). Taip reikia ( nurodom kodėl manom, kad reikia) arba Ne nereikia ( nurodom kodėl manom, kad nereikia)

bliaunat kaip avinai, kad neina nieko surasti. Reikia šalinti visus niekinius postus ir ne vietoje esančius "bajerius". Jei kas tikrai nori daryti reformą, susisiekite su adminu ir garantuoju suteiks jums tokią teisę.

Deje ne kartą buvau susisiekęs su juo ir nebuvo jokio postūmio, tam ir užvedžiau apklausą. Gal ledai pajudės, nes be moderatoriaus teisių nieko nesutvarkysi. O ir būnant moderatoriumi dabar teks nemažai laiko praleisti viską išvalant. Tad laukiam Donato paskiriant moderatorių, kad visiems taptų lengviau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip reikia.

Norint surasti temoje naudingą informaciją sugaištama laikas skaitant 90% postų nesusijusių su tema.

Didelis "foruminės" kultūros trūkumas ir manau moderatorių pagalba galima būtų sutvarkyti Avininkystės temą taip , kad ji taptų naudinga ir informatyvi forumo dalis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Moderatoriaus gal ir nereiktų, jei patys mokėtume sąmoningiau naudotis forumu. Jei jau mokame prisijungti, tai gal mokėkime ir paieška pasinaudoti. Nes dabar dažnai sukuriamos temos, kurios dubliuojasi, pvz., yra net dvi temos apie išmokas: "PARAMA: Tiesioginės išmokos už mėsines avis" ir "Ismokos uz mesines avis". Kelios temos apie avių ligas, nors visos problemos sutilptų vienoje temoje. Temų jau yra net du lapai, o dažniausiai tingima pažiūrėti kelios temos žemiau. Darosi kaip šiukšlyne - kuo daugiau šiukšlių, tuo labiau norisi dar šiukšlinti. Kituose forumuose išvis užstato tik skaitymo režimą vartotojams, kurie daugina temas arba nuolat klausinėja tų pačių dalykų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Visi nori tvarkos bet niekas nenori prie jos prisidėti, o paskui bliaunat kaip avinai, kad neina nieko surasti. Reikia šalinti visus niekinius postus ir ne vietoje esančius "bajerius" tokius kaip lambyland iš kurių dauguma yra arogantiški, nieko nepasako o tik suerzina. Jei kas tikrai nori daryti reformą, susisiekite su adminu ir garantuoju suteiks jums tokią teisę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...