Jump to content

Mikus

Nariai
  • Pranešimai

    328
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Mikus paskelbtas turinys

  1. Mikus

    avizu auginimas

    Gal kas turit parduoti sėklinių Bingo veislės avižų
  2. Mikus

    MF 31 kombainas senukas

    Gal kas turintis ar turėjąs tokį kombainą galėtų suteikti informacijos apie jo reguliavimą.
  3. Domina informacija apie šituos kombainus
  4. Mikus

    Ar sejate lubinus?

    Sveiki, gal kas turit saldžiųjų lubinų sėklos pardavimui ?
  5. massey ferguson 31 senuko detalių katalogas http://www.slideshare.net/PartCatalogsNet/massey-ferguson-mf-31-parts-catalog?qid=62a178b3-e102-43d3-8802-f244bb74b85a&v=&b=&from_search=2 Ir naujesnio 31 detalių katalogas: http://www.slideshare.net/PartCatalogsNet/massey-ferguson-mf-31-combine-parts-catalog?from_action=save Užsiregistravus leidžia parsisiųsti !
  6. Maišyk, nemaišes avims šiaudus, jos šienainį puikiausiai susirankioja ir bliauna
  7. Mikus

    Avių liga

    Nu pas mane ir dabar prie -15 jos guli lauke priešais saulutę ir gamina vitaminą D , reikia nepatingėti ir padaryti maciono aikšteles.
  8. Žiemą ilgą trasą galima gi iki 2 m susitrumpinti ir elektros sąnaudos bus 20 w
  9. Kažkaip viskas sudėtingai čia pas Jus , o ypač su lemputėmis 230 v. Mano patirtis rodo, kad avys laidus puikiai graužia, o nugraužus 230 v laidus bus amen. Pas mane sistema kaip Strazdas rašė, toninė talpa ir prie jos girdykla su plūdiniu mechanizmu. Viso tokių sistemų 4 vnt. Viskas veikia puikiai ir kaip lauke -25 , nes tvarte pasiekiau prie tokių sąlygų +2. tad arba pasiekiate, kad tvarte būtų + temperatūra arba imat specialų šildymo kabelį su adapteriu per trišakį jungiate į sistemą iki girdyklos ir pajungiat į 230 v tinklą su srovės nuotėkio rele ir tad ir prie - bus ok. Pas mane taip šildomas įvado vamzdis nešildomoje patalpoje ir prie -25 neužšąlo nei kranas nei vamzdis.
  10. Mikus

    Avių liga

    Aviai jei čia jos vaikai savaitės laiko gali būti didelė tikimybė - kalcio trūkumas. Klausimas kokius mineralus davėt nėštumo metu, nes augdamas vaisius sunaudoja motinos sąskaita kalcį. Tas pats gali būti ir ėriukams.
  11. Sveiki, turiu iš Muko šunį, border kolį. Pastebėjimas toks, viską lemia kraujas, jei jis neturi ganymo instinkto iš jo olimpinio medalio nesitikėkit. Man dresūroje teko tik jį pakoreguoti, viską darė pats. Aišku jei būtų dirbes su patirtimi turinčiu šunimi būtų dar geriau. Dabar gano avis, žąsis. Prie raguočių pratinu, nes bulius biškiuką pamindžiojo mano drąsųjį šuniuką, tai liko nesuprates kas įvyko.
  12. Mikus

    Avių liga

    Tikrai skaitau ir konspektuoju, klausimas tiktai kur gauti pirkti vitamino A, D, E ir seleno pašarams saviems gaminti
  13. Mikus

    Avių liga

    ir kokie jie
  14. Mikus

    INVENTORIUS: Ėdžios

    Rekomenduotau Patura, Turiu 4 modifikacijų pasidaręs ėdžias, geriausia kaip Paturos be jokių skersinių. Nes skirtingo dydžio avims skirtingi poreikiai, su skersiniu didesnių veislių avims tenka klūpėti. Mažiukai ar į tas ar į tas sulys vistiek n\kaip liks mažiau šieno, tas pats ir su smulkesnių veislių avimis
  15. Mikus

    Avių liga

    O kokia nuomonė apie šitas druskas :
  16. Gal kolega Pienmėgys galėtų pasakyti, kiek yra blogai duoti šieną su baltu pelėsiu. Sukant šieną kaip ir sausas buvo, o va pastovėjo ir pakaito turbūt ir dabar vietomis yra baltas pelėsis.
  17. Mikus

    Avių liga

    Galimas vilnaugražis, turėtų kasytis ta avis nemažai.
  18. Mikus

    Išmokos 2014-2020

    Dėl avių: mažiau rožinių akinių. Turiu šiuo metu 250 galvų. Vidurkis gali būti ne tik 1.8 bet ir 2.5. Bet klausimas kas iš tų ausų ir uodegų su 2,5 vidurkiu. Kad avinas būtų 50 kg. teks dar pasistengti, ganyklas atnaujinti ir avižų paduoti. Kai nupirktame šiene bus šūdainis, o ne šienainis tada suprasit, kad viskas ką pats pasidarai geriausia. Ir aplamai 15 avių tai tik savo maistui, o ne bizniui. Avininkystė perspektyvi tik nuo 500 mamų, tad kad neklaidinam žmonių
  19. Mikus

    domina melziamos avys

    Turiu ir ne viena jei kaina 150-200 € nesikandžios
  20. Mikus

    domina melziamos avys

    Pasiteisina puikiai, veda po du tris ėriukus. Pieno pilnai užtenka.
  21. Įdedu kooperatyvo laiško citatą: "Gerbiamieji, Kooperatyvas "Avininkas" renka duomenis apie gyvų ėriukų pardavimą. Mes norime žinoti, kiek ėriukų galime nupirkti per mėnesį. mus domina ėriukai kurių svoris nuo 30 iki 50 kg, amžius iki metų. Už tokius galime mokėti 1,75 Eur (6,04 Lt) už gyvo svorio kilogramą. Pristatyti reikėtų į Inturkę. Taip pat domintų ir avys, 0,8 Eur (2,76 Lt) už gyvo svorio kilogramą. Jei norėtumėte parduoti, informuokite prašau el. paštu avininkas eta avininkas.lt" Klausimas į areną,kuo jie skiriasi nuo perpardavinėtojų ir dar norint gauti jų siūlomą kainą, privalai tapti nariu
  22. jis su aukštojo diplomu, diplomuotas specialistas
  23. Tik nereikia čia lele. Skerdyklų Lietuvoje ir be Irtukės yra neviena. Už 30,- Lt viskas padaroma. Tad sėkmės toliau mulkinant liaudį.
  24. už prasčiausius ar geriausius įdėjus skelbimą po 4,90 išeis su vėjeliu, ir be jokio stojimo į kooperatyvą ir be pajų už kuriuos gale metų nieko negausi, nes kooperatyvas dirba į minusą
  25. Mikus

    Aviu kirpimas ir kirpimo kaina.

    forume jis jau buvo, vis tas tingėjimas naudotis paieška. Visko reikia ant lėkštutės
×
×
  • Create New...