Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Niekaip nesuprantu kaip jie ta zaliuka skaiciuoja. Mano tevas deklaruoja 23ha. 6ha javu, 17ha pievu ir ganyklu. Laiko 14 salyginiu galviju. O kuro siemet gavo tik 965 litrus. Pernai siek tiek virs tonos keli litrai buvo....

Pagal tavo pateiktą kiekį tai niekaip nesidėlioja. Aš eičiau į VMI ir paklausčiau kaip čia yra. Tegul jie išaiškina detaliai.

Kaip rašiau dyzelino kiekiai yra tokie

Gazolio kiekis:

Pievos (gerai agrarinei būklei palaikyti) 25 l.

javams, rapsui 120 l.

Bulvės, daržovės 240 l.

Pievos ir ganyklos laikant 1 SG/ha (išskyrus kiaules) 120 l.

Pagal tave skaičiuojant, jeigu žiūrint, kad tavo gyvuliai kaškaip registruose netvarkoje gaunasi

6*120+17*25=1145 Litrų

Pažiūrėk, koks ūkio EDV, pasiimk pažymą iš seniūnijos. Matysi koks SG.

Paskelbta
Niekaip nesuprantu kaip jie ta zaliuka skaiciuoja. Mano tevas deklaruoja 23ha. 6ha javu, 17ha pievu ir ganyklu. Laiko 14 salyginiu galviju. O kuro siemet gavo tik 965 litrus. Pernai siek tiek virs tonos keli litrai buvo....

Pagal tavo pateiktą kiekį tai niekaip nesidėlioja. Aš eičiau į VMI ir paklausčiau kaip čia yra. Tegul jie išaiškina detaliai.

Gazolio kiekis:

javams, rapsui 120 l.

Bulvės, daržovės 240 l.

Pagal tave skaičiuojant, jeigu žiūrint, kad tavo gyvuliai kaškaip registruose netvarkoje gaunasi

6*120+17*25=1145 Litrų

Dekui uz patarima. Bandysim pasiaiskint, nes birzeli visada tenka jau kontrabandines ieskot :) O jeigu SG skaiciu padidinus iki 17, prisidetu 120*17? ar reikia SG tureti tiek, kiek aplamai ploto deklaruoji (mano atveju 23)?

Paskelbta
Ukdavidas - numesk nuorodą jei nesunku. Ačiu.

portal.nma.lt

tik norint matyti savo ūkio gautas išmokas, reikia prisijungti per el. banką.

Paskelbta

Gazolio kiekis:

javams, rapsui 120 l.

Bulvės, daržovės 240 l.

6*120+17*25=1145 Litrų

Dekui uz patarima. Bandysim pasiaiskint, nes birzeli visada tenka jau kontrabandines ieskot :) O jeigu SG skaiciu padidinus iki 17, prisidetu 120*17? ar reikia SG tureti tiek, kiek aplamai ploto deklaruoji (mano atveju 23)?

Aš eičiau dar pasitikslinti dėl 2013 metų dyzelino kiekio. SG reikalingas tik pievoms, kiti plotai neįeina, automatiškai 120 L/ha.

Sėkmės!

Paskelbta

kai per banka prisijungi i NMA portala ir pasirenki "mano duomenys" po pareiskejo vardo ir pavardes yra Mokėjimų/atsiskaitymų informacija ir sekanti eilute Informacija apie taikomą išmokų mažinimą (moduliaciją ir finansinę drausmę) aiskiau parasyt manau jau nebeimanoma. net faila prikabinau kaip visa tai atrodo

post-6830-141521831519_thumb.png

Paskelbta

tos ismokos is vis dykaduoniu ismislas. as uz kad visoje ES sutartinai ukininkams ismokas panaikintu. Nebent gali likti tik ukininkaujantiems nederlinguose plotuose.Manau beakcizio dyzelino turi buti per akis.

Paskelbta
tos ismokos is vis dykaduoniu ismislas. as uz kad visoje ES sutartinai ukininkams ismokas panaikintu. Nebent gali likti tik ukininkaujantiems nederlinguose plotuose.Manau beakcizio dyzelino turi buti per akis.

Kiba pasitraukimą iš žemės ūkio veiklos darai ir sūnui už kažką keršyji .....

Paskelbta

aš ir marazą palaikau, panaikintų išmokas, tai bent viskas stotų į savas vietas su nuomos ir žemės pardavimo kainomis. O dabar tik spekuliacijos su tomis išmokomis, naudos mažai.

Paskelbta

Sakyk o kas dabar trukdo daugiau dirbti ir uzsidirbti atiduok ismokas zemes savininkui ir varyk nesiskusdamas kaip amerikonas :D

Man asmeniskai ismokos didele nauda ukiui praktiskai dar truputi reikia prideti is ju kad apsimoketu dirbti o jei jos liktu asmeniskai kaip pelnas tai isvis butu pasaka :)

Paskelbta
blogai darote kažką, kad iš išmokų dengiatės išlaidas. Tai ir atiduodu dabar išmoką žemės savininkui ir todėl nematau prasmės ir naudos tų išmokų.

tai tik vienetai tokie kurie ismokas atiduoda,o kiti ka?moka tiek kad dar puse ismoku jam lieka

Paskelbta

Na sakykim atiduoti uz razienas, nenasias zemes gal dar ir kura atiduoti as skaiciuoju kitaip :D

O jeigu kolega nebeturi kur plestis ir nuomos kainos perdideles tai ir sirsti ant visu tame tarpe ir ismoku

Dabar kaiptik turetume pasinaudoti kol jos nemazeja ir nuomos kainos neiskylo kaip tarkim Svedijoje kai mokama 1200 uz ha nuomos o ismoku gauna tik astuonis simtus

Paskelbta

nu nervina tokie kai kuriu jusu pasisakimai apie ismokas,kas jus cia ukininkai ar tik jais prisidenge kliedit cia tokias nesamones apie ju panaikinima ir tt. pirmas matyt rimtesnis saltis jums smegenis persalde.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...