Jump to content

Jaunųjų ūkininkų įsikūrimas 2014-2020 m.


MTZokas

Recommended Posts

Sveiki,  ieškau gerai įsitvirtinusių ūkininkų, kurie norėtų padėti jaunam žmogui (galbūt ne vienam) susikurti savo verslą. Tiesiog dažniausiai  jauni žmonės turi idėją, bet neturi lėšų ją įgyvendinti, o juos remti mažai kas nori. Todėl ieškau tų kurie supranta, nori gerinti LT ekonomiką, didinti darbo vietas šalyje, mažinti emigraciją, pagaliau padėti kurtis įmonėms... Jei Jūs galite padėti kažkiek - susisiekite.  Ačiū.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tiktai pirmas prioritetas netinkamai suformuluotas :D o visi kiti tinka idealiai, tai dar vilties neprarandu. Taip norisi ateinantį sezoną nauju purkštuvu darbuotis :)

Tai, kad pagal tave atsakymą tiktai birželį duos, o kol atveš.

Taip žiūrėk ir nespėji įsipareigojimų iki rugsėjo įvykdyt :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai pridavinėjau paraišką, NMA darbuotoją sakė, kad atsakymus apie paramos gavimą planuoja pateikti iki sausio 16d. Mokėjimo prašymus priimti nuo balandžio 1d. Tačiau viskas gali keistis priklausomai nuo pateiktų paraiškų skaičiaus.

nemanau, kad iki sausio 16 d. pateiks atsakymus, nes NMA kompiuterių sistema pradės dirbt tik sausio 12 d. netikiu, kad per keturias dienas jie pajėgs susisukt. Va kad iki vasario 16 d. praneš kas ir kaip tai jau labiau tikėtina

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...