Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
20 minutes ago, Nejaunasis pranešimas:

Nesuprantu koks tikslas uždarinėti kas antrą, žolėm augt lengviau, tarp augalų konkurencija gaunasi didesnė.

ps. su rapidu palakstykit kokiais 17-20 km/h su uždarytom kas antrom eilėm ir neužilgo rašysit gedimai skiltyje.

Aš nesuprantu, iš kur čia pasigavote jog aš sėju kas antrą uždaręs? Aš sėju kaip ir visi, į kiekvieną eilutę, nieko nedarinėju, nes nematau reikalo. O greitis tik 13-14 km/h, lauko lygumas leistų greičiau važiuoti, bet arklys palėgęs, nepatempia greičiau.

Paskelbta

Kieno sejamosios be trasu. Kada isbarstot npk ant arimu vasariniams busimiems? Dobriai pries seja,kada tik galima ivaziuot ir pries seja iskultyvuojat. Ar iskart pries sejant?

Paskelbta
Prieš 5 valandų, Henka pranešimas:

Kieno sejamosios be trasu. Kada isbarstot npk ant arimu vasariniams busimiems? Dobriai pries seja,kada tik galima ivaziuot ir pries seja iskultyvuojat. Ar iskart pries sejant?

Barstom ir pries kultivavima,ir po sejimo.Jeigu geri orai pirmiausia sejam

Paskelbta
Prieš 20 valandų, mwex pranešimas:

Kodel tiek velai arta?  apie 20 ha zirniu balandzio 8-10 paseta, dar 11 ha. balandzio 20. Bus matyti kas gausis. Kvieciu 10 ha rytoj pasesim, o miezius manau kitos savaites vidury. Tada eis zieminiu purskimai

Todel kad ekologiniai laukao plius ziema melioracijos projektas buvo vygdomas

Paskelbta
4 minutes ago, Išradėjas pranešimas:

Nepavydek,pas mus taip sausa bus visa vasara,kas kad pasejom,neaisku ka kulsim.

Dar Sakiuos apie seja tik pagalvot galim, kiekviena diena snaigiu matom

Paskelbta
Prieš 7 valandų, dvidas pranešimas:

pagal zemelapi man pasiseke papuoliau i zalia zona

jei kiekvienoje seniunijoje darytu tuos tyrimus dar butu galima pasitiketi, dabar nematau logikos. 50 km atstunu skiriasi ne tik orai bet ir zemes struktura, reljefas ir t.t.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...