Jump to content

Išmokos 2014-2020

Recommended Posts

Paskelbta

na pasirodo kolkas ir mano ekoschemos plaukia šiknon nes po deklaracijos pakeitė kad kraštovaizdžio elementai neįsiskaičiuoja į negamybinę

• po 2 savaičių...
  • po 1 metų...
Paskelbta
prieš 38 minutes , Ūkis 123 pranešimas:

Sveiki tai siemet bearimine 20 eur😳

Nereik stebėtis, čia jau buvo aiškus toks dydis nuo pernai deklaravimo pradžios. Juk padalinta buvo išmoka už tiesiogine sėja 65eur arba kiek mažiau, o už bearimine taikant kitus dirbimo metodus 20eur.

Paskelbta
prieš 50 minutes , AgroP pranešimas:

Nereik stebėtis, čia jau buvo aiškus toks dydis nuo pernai deklaravimo pradžios. Juk padalinta buvo išmoka už tiesiogine sėja 65eur arba kiek mažiau, o už bearimine taikant kitus dirbimo metodus 20eur.

Idomu focusas kitos tokio tipo skaitosi tiesiogine seja? Jei taip tai tada n*… ar avatar uzsiskaito kaip tiesiogine? Gal kas zino

Paskelbta
prieš 36 minutes , Ūkis 123 pranešimas:

Idomu focusas kitos tokio tipo skaitosi tiesiogine seja? Jei taip tai tada n*… ar avatar uzsiskaito kaip tiesiogine? Gal kas zino

Focusas ne tiesiogine seja, turi dirbimo kojas. Kitaip sakant noraginis skutikas prieki. 

Paskelbta
prieš 38 minutes , Ūkis 123 pranešimas:

Taikant tiesioginės sėjos būdą, žemės ūkio augalai sėjami į neįdirbtą žemę, t. y. į ražienas, tarpinius pasėlius ar kitas organines augalų liekanas, po sėjos turi likti ne mažiau kaip 50 proc. neįdirbto dirvos paviršiaus, padengto ražiena kartu su augalų liekanomis (šiaudais, pelais, augalų stiebais ar kitomis augalų dalimis), kurios turi būti aiškiai matomos.

Po focus noraginio skutiko kažin ar lieka 50%

Paskelbta
Prieš 11 valandų, JCB pranešimas:

Ne kažin, o tikrai nelieka. 

Čia aplamai reik naikint šią išmoką ir pakeist į kitokią formą, o nedaryt jovalo tarp ūkininkų ir tikrintojų, kurie ir patys nežino kaip tikrint. 

Nors koperatyvai sauke kad samdykit focusus sejai  gausite 60eur 

Paskelbta

Tai man tas nesaziningumas labiausiai ir nepatinka, pamato fokuso vagas vertintojai tai jau tiesiogine nors pries tai dar plius prasiskuta razienas- o tas kuris noraganiu pravaziavo ir kokia sej vaderst jau vsio netiesiogine nes mat nera vagu

• po 5 mėnesių...
Paskelbta
prieš 59 minutes , JustasV pranešimas:

Kaip su išmokų avansais šiais metais ? Kaip tai labai tylu šiemet, nei kalba kur nei raso. Ar gal jau kaikam paskaičiuota?

Man paskaičiuota. Jau ka ka, bet mane myli su ankstyvom išmokom :)

Paskelbta
Prieš 7 valandas, JustasV pranešimas:

Kaip su išmokų avansais šiais metais ? Kaip tai labai tylu šiemet, nei kalba kur nei raso. Ar gal jau kaikam paskaičiuota?

Vėliau gausi vėliau ir išleisi😅

• po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...