Jump to content

Išmokos 2014-2020


Jaras

Recommended Posts

Paaiskinkit ar teisingai supratau siuos reikalavimus?

 

"Pareiškėjams, kurie numatytuoju laikotarpiu laikė tinkamą kiekį ūkinių gyvūnų (0,3 SG/ha), tačiau, kurių bendras tinkamų paramai ganyklų arba pievų plotas sudaro daugiau nei 10 proc. bendro paramai tiesioginėmis išmokomis tinkamo ploto, taikant šį lauko priežiūros būdą yra būtini gyvulių buvimo lauke požymiai – ekskrementų liekanos, išguldyta žolė ir pan., t. y. neganomi laukai turi būti tvarkomi vadovaujantis taisyklių 24.1 papunktyje nustatytąja tvarka;"

 

 

Tai negi nors as laikau tinkama kieki gyvunu as negaliu smulkint toliau esancio lauko ir net nuganyta taciau likusia nenuesta zole turiu supresuoti?

 

Jei taip tai cia reikia baigti laikyti gyvuliu :(

Tai  smulkinti gali tik grudininkai, kad dasidetu tiesioginiu ismoku :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Dekuj! Zinau kad ju gali ir nebut, pievom ju ir nebus, bet yra dirbamos kurioj kaimynai daznai purskia ir pan, o produkcija bus parduodama kaip ekologine tai nesinori prisizaist paskui.

Tai aš siūlyčiau deklaruoti normaliai, o rudenį juosta palikt derliaus ir nenuimineti, bent jau eko ismoka už tai gausi, o čia tai nei derliaus nei pinigų.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vidas E,

čia 100 Lt/ha negavau už pirmus 30 ha? Ar senai ūkininkauji, jeigu ūkis nesenai įkurtas, tai aš manau, kad ir negausi lauktų pinigų. Matyt neįrodei ūkininkavimo fakto ir NMA traktavo kaip dirbtinai sukurtas ūkis dėl didesnių išmokų (+100 Lt/ha). bet vėl gi dar turi dvi dienas vilties. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...