Jump to content

Krūmynų įsisavinimas


Algis...

Recommended Posts

  • Atsakymai 54
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Na isivaizduokit is 2ha vien malku prigaminom apie 120 kietmetriu . Pagrinde baltalksnis ir pacio kelmo storis apie 25 cm. Turbut teks ieskotis kokio stalineco ar pastoviai glifosuoti ir gal po kokiu poros metu eis israuti . Siaip nuosava zeme , na o laikyti menkavercius krumynus kai jie i paselius ilenda siauru ruozu tikrai maiso ir nenaudinga.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Eskavatorius ir nuoseklus darbas kasant ir po to visus užkasant :eusa-shifty: O vorai kai tie 25cm medžiai sužėlę kelmais vienas su kitu, juokas neima jeigu tavo eskavatorius ne 30T . Su paprastu Jumz irgi įmanoma tik reikia apsiginkluoti kantrybe :eusa-shifty: O geriausia vikšrinis eskavatorius bent 20 tonų arba stalinas :icon-wink:

P.S. Šiaip medžiais neapleisti laukai kur veikia drenažas tvarkingai.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O gal druska geriau ar koks karbamidas , chm :eusa-think: , kazi kokia chemija geriausiai veikia medzio puvima , kelma ipjauti su pjuklu staciai zemyn vienas juokas , juolab nesitikiu , kad po metu jau sesiu.

mano krikstatevis daug metu melioracijoj pradirbo, tai sake jumzas be problemu rauna, tik reikia tinkamai tai daryti. Rauti ne keliant visa strele, o pakisant kausa po kelmu, rovimas tik paciu kausu o ne visa strele, ..... bet mes jo neklausem :lol: ir tiesiog traktoriaus svori ireme isvartem ( obelys ) ir su grandinem isrovem .. bet jei luzta ties zeme .. :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ir mums yra teke isisavinti su tevuku krumynus pries pora metu. Aisku tokiu medziu dideliu nebuvo, bet maximum 10 - 15 cm skersmens pasitaikydavo. musu plotas buvo gal apie hektara. tai sau neskubedami per tris ar keturias dienas su su viksriniu ir trosu siaip ne taip istampem. po to gerai isleksciavom ir aparem. reikejo pazaisti, bet dabar visai neblogas laukelis. mano nuomone pudyt tuos kelmus uztruks laiko, tad gal geriau greiciau pabandyt isisavint ta miska ir pradet eksplotuot kaip dirbama zeme.aisku jei kastai virsytu luksecius tada gal ir pudyti verta. cia jau ponas kai paskaiciuosit tai ir nuspresit.o gal aplink yra koks dar viksruotis ir zmogus, kuris nebijo pasibovyt tai tegul ir pabando.jei rezultatai pranoks lukescius tai priveiks ta lauka minimaliom islaidom. zinoma auksciau pamineti variantai su tinkama technika yra patys rimciausi.bet kuriuo atveju sekmes uzkariaujant gyvybine erdve. idomu kaip baigsis sis planas. :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...