pukotukas Paskelbta Kovo 5 Pranešti Paskelbta Kovo 5 prieš 1 minutę , Gunia pranešimas: atėjai pabezdėjai..galėtum ir neužsukti.. Nu visai laime kad ponas jus nebezdate ir labai gaivei kvepete . Ir tamsta neaiskinkyte ka man daryti o ko ne Gintas. 1
Gunia Paskelbta Kovo 5 Pranešti Paskelbta Kovo 5 prieš 2 minutes , pukotukas pranešimas: Nu visai laime kad ponas jus nebezdate ir labai gaivei kvepete . Ir tamsta neaiskinkyte ka man daryti o ko ne
dariusmd Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 Gal kam veze siom dienom kokios kainos verta laukt stebuklu ar tik kils kainos ?
AG Paulius Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 Prieš 1 valandų, dariusmd pranešimas: Gal kam veze siom dienom kokios kainos verta laukt stebuklu ar tik kils kainos ? Sakyčiau potencialiai brent nafta dar galėtų brangti nuo 4 iki 8 proc. o po to reikės naujų eskalacijos etapų. arba nafta trauks žemyn uždaryti rinkos disbalansą.
jaunasis21 Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 Prieš 1 valandų, dariusmd pranešimas: Gal kam veze siom dienom kokios kainos verta laukt stebuklu ar tik kils kainos ? 1,34 naftrus. šiandien 0,97 naftrus, praitas penktadienis.
Tomas01 Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 prieš 41 minutes , jaunasis21 pranešimas: 1,34 naftrus. šiandien 0,97 naftrus, praitas penktadienis. Rankom trina partneriai
manttys Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 Prieš 1 valandų, jaunasis21 pranešimas: 1,34 naftrus. šiandien 0,97 naftrus, praitas penktadienis. 1,34 jau apiplėšimas
Amber Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 Šendina Adampas man po 1.20 atvežė. Nuo pradžių ūkininkavimo iš niekur kitur pirkias nesu tik iš ten
Matazzz Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 Šoklys laikosi žodžio, kaip užsakėm pirmadienį po 1.04, vėlavo su vežimų, atidėliojo del labai didelių kiekiu. Bijojom, kad irgi sukels, bet atvežė kaip ir sutarem kaina. Irgi 20 metu tik iš jų Amber 1
Amber Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 prieš 13 minutes , Matazzz pranešimas: Šoklys laikosi žodžio, kaip užsakėm pirmadienį po 1.04, vėlavo su vežimų, atidėliojo del labai didelių kiekiu. Bijojom, kad irgi sukels, bet atvežė kaip ir sutarem kaina. Irgi 20 metu tik iš jų Aš matai jau antradieny vakarop tik užsiprašiau. Pirmadieny užsakias būčiau manau pigiau buvia Matazzz 1
kestoxs Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 prieš 16 minutes , zetor1 pranešimas: Vakar naftenas 1,17 uzsakyta buvo pirmadieni O man 1.20. Negražu…
udugas Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 prieš valandą, kestoxs pranešimas: O man 1.20. Negražu… Naftėno kuras tikrai be priekaištų. Bet su vadyba tai ten jau sąžininguno nėra.
Tomas01 Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 prieš 19 minutes , udugas pranešimas: Naftėno kuras tikrai be priekaištų. Bet su vadyba tai ten jau sąžininguno nėra. Neužsikišo filtrai dar nuo naftėno?
kestoxs Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 prieš 26 minutes , Tomas01 pranešimas: Neužsikišo filtrai dar nuo naftėno? Stabiliai pavasarį, pradėjus važiuot po šalčių kemša filtrus, dar būna ir per pirmas šalnas rudenį. Bet anoks čia stebuklas, taip yra taip ir turi būt…
dariusmd Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 Prieš 2 valandas, zetor1 pranešimas: Vakar naftenas 1,17 uzsakyta buvo pirmadieni Man sake kaina netos dienos kaip uzsakysi o tos kuria atveš
udugas Paskelbta Kovo 6 Pranešti Paskelbta Kovo 6 prieš valandą, Tomas01 pranešimas: Neužsikišo filtrai dar nuo naftėno? Šiemet nenaudojau naftėno kuro, negaliu atsakyti. Prieš tai eilę metų pirkdavau, nėra pasitaikę.
Vilius Paskelbta Kovo 8 Pranešti Paskelbta Kovo 8 Pas mus aplink Joniški stikso gera kokybė prie -32 dyzelis vis tiek buvo geras nesusidrumstęs
AG Paulius Paskelbta Kovo 9 Pranešti Paskelbta Kovo 9 On 2026-03-06 at 21:56, manttys pranešimas: Bus idomu Atsidarė 105 barelis, Kataras prognozavo apie 150 kad gali kilti pažiūrėsim ar prognozės išsipildys, bet faktas kad rezervuarai pilnėja laivai stovi pradės stabdyti gamyba.
AG Paulius Paskelbta Kovo 9 Pranešti Paskelbta Kovo 9 prieš 5 minutes , AG Paulius pranešimas: Atsidarė 105€ barelis, Kataras prognozavo apie 150 € kad gali pakilti pažiūrėsim ar prognozės išsipildys, bet faktas kad rezervuarai pilnėja laivai stovi pradės stabdyti gamyba.
manttys Paskelbta Kovo 9 Pranešti Paskelbta Kovo 9 kokiso imones fiksuoja kaina ? naftrusas eilini karta shuda mala, pastatao ale i eile ir negali kainos pasakyt. o padarys uzskyma siandien 100 proc
AgroP Paskelbta Kovo 9 Pranešti Paskelbta Kovo 9 prieš 7 minutes , manttys pranešimas: kokiso imones fiksuoja kaina ? naftrusas eilini karta shuda mala, pastatao ale i eile ir negali kainos pasakyt. o padarys uzskyma siandien 100 proc Naftėnas lygiai tai pat. Turbut visi taip. Lėk į degalinę ten tai tikrai fiksuota kainą kol pilsies.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti