Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Nesuprantu kalbama apie prasta degalu kokybe degalineje, o kitoj giriama nors zinau jos kura vezasi is to paties mazeikiu orleno, tai cia pliotkai ar kas kita? Cia nekalbu apie jozita nes nezinau is kur ji perka

Paskelbta

Pažįstamas yra iš oksetos, tai sakė visi veža iš to pačio kraniuko, tik neste dujas iš kitur kažkur parsiveža, tik priedus jau atskirai dedasi kiekviena. 

Paskelbta

Pagal viską tai taip, atrodytų visi vežimai gali but tik iš orleno arba lukoilo, bet kaip suprast jei vežejas pasiulo pigiau :D negu tos dienos kainos.. neva jei nori kažkaip iš kažkur gali padaryt.. :) taip išeina viskas įmanoma, tuo labiau kai toj sritį sukiesi.

Paskelbta

Ei, o cia tik man vienam su zieminiu kuru galia dingsta traktoriui? VEziau grudus su zieminiu kuru, ir siandien uzsipyliau vasarinio kuro ir zymei lengviau traukia traktorius.

Paskelbta

Ei, o cia tik man vienam su zieminiu kuru galia dingsta traktoriui? VEziau grudus su zieminiu kuru, ir siandien uzsipyliau vasarinio kuro ir zymei lengviau traukia traktorius.

O gal dezes tepalai susasle?:)

Paskelbta

O nežinojai kuo skirias žieminis ir vasarinis kuras?

Paskelbta

O nežinojai kuo skirias žieminis ir vasarinis kuras?

Jei nesunku apsviesk, kazkada buvo diskutuota bet jau uzmirsau. Kiek prisimenu neverta prisipirk zieminio ir vasara naudot, ar klystu?

Paskelbta

Jei nesunku apsviesk, kazkada buvo diskutuota bet jau uzmirsau. Kiek prisimenu neverta prisipirk zieminio ir vasara naudot, ar klystu?

Tos naudingos medžiagos kurios sukuria jėgą degant kurui žiemą užšąla, todėl žieminiam kure jų mažiau yra.

Čia taip paprastai papasakojau, kad kaimo bobutė suprastų.

Paskelbta

Aš tai taikau pirkt daugiau žieminio, nes vasariniam yra BIOdegalu dalis

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...