rolandys Paskelbta Liepos 5, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 5, 2011 Sveiki gal kas perkat dideliais kiekiais ozku mesa ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
raitelis Paskelbta Liepos 7, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 7, 2011 kur ja galima butu panaudot Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rolandys Paskelbta Liepos 7, 2011 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 7, 2011 Walgyt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
DaumantasM Paskelbta Liepos 8, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 8, 2011 skani labai minkšta Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
raitelis Paskelbta Liepos 9, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 9, 2011 Walgyt netikiu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rolandys Paskelbta Liepos 9, 2011 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 9, 2011 Kodel netiki ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
DaumantasM Paskelbta Liepos 9, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 9, 2011 labai nuostabus šašlykas su daržovėmis išeina Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
raitelis Paskelbta Liepos 10, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 10, 2011 Kodel netiki ? nesu karstavojes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rolandys Paskelbta Liepos 10, 2011 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 10, 2011 Pakastavok visai nebloga mesa Man labiausiai patinka orkaiteje kepti šonkauliukai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
raitelis Paskelbta Liepos 11, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 11, 2011 Pakastavok visai nebloga mesa Man labiausiai patinka orkaiteje kepti šonkauliukai nedrystu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Loreta Paskelbta Rugpjūčio 17, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 17, 2011 Ožkiena puiki mėsa, laikoma dietine. Jua ir Lietuvoj yra mėsinių Boer veislės ožkų. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
djonel Paskelbta Kovo 23, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 23, 2012 girdejau, kad ozkiena skanesne uz aviena Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Agne30 Paskelbta Kovo 24, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 24, 2012 Taip, ozku mesa visai skani, tik gal nelabai priprate zmones pas mus ja valgyt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Balandžio 3, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 3, 2012 Taip kiekvieno gyvunu specifine juk mesa, juk nebus triusis avienos skonio ar atvirsciai, taip ir ozkiena yra savotiska mesa nei kitos mesos. Siaip labai dietine ir kuda mesa kiek dar pamenu senai jau suvalgytos nors ir nuo ozku subegedavome tauku pasirinkti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RRimas Paskelbta Balandžio 3, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 3, 2012 Ir dar ožkų taukai (teisingai išlydyti) puikus vaistas nuo bronchų,bei kosulio Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
shaulinis Paskelbta Balandžio 3, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 3, 2012 įdomu būtu paragauti, kas turit? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
djonel Paskelbta Balandžio 4, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 4, 2012 iki siol dar neteko ragaut ozkienos,bet sia vasara teks.nes musu ozkute atsivede 2ozkytes ir oziuka. o dar 5 ozkos ant dienu ozkuosis tai rudeniop ozkienos bus sociai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ryto25 Paskelbta Gruodžio 7, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 7, 2012 Mano anyta kai paragavo ožiuko mėsos, tai dabar 5 ožkas laiko ir laukia kad visos atsivestų po 2 ožiukus o ir kaimynai eilėj stovi... Tikrai skani. Mano nuomone kažkas tarp avienos ir veršienos. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Gruodžio 21, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 21, 2012 Nepatariu valgyti ožkos ar ožio mėsos jeigu ne pats užauginai. Tūlas kaimietis kiaulieną įvertina tik tada kai pats užaugina. Teatras prasideda nuo rūbinės, ožkos mėsos skonis nuo bestresinio papjovimo. Kraujo nuleidimas, mėsos ataušinimas, porcijavimas. Marinavimas, vyne ar viskyje, žalios ar saliami pavidalu valgymas štai kur ožkos mėsos skonis. Gurmanai pripažįsta tik jaunų ožiukų ar ožkyčių ( iki metų) mėsos gerą skonį. Senesni gyvūnai vertinami kaip plėšrių gyvūnų maistas ar perdirbimo pramonei. Jaunų gyvūnų mėsa delikatesas kaip bebro ar jaučio uodega, avino kiaušiniai. Jeigu nesuprantate kas yra delikatesas tai nepradėkite su skanėstais. Pirdolinkite vištų sparniukus su moteriškumo hormonais ar dešrą be mėsos, kad neturėsite palikuonių tai jau jūsų problemos. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Sausio 3, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 3, 2013 Ozkinis piktas ant viso svieto, juk aiskiai parasyta kad zmones laukia kad gimtu ozkiukai, o ne nukarse 10 metu oziai. O jei valgoma "chuj,pyzda i chvost" - tai nereiskia kad esi gurmanas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikus Paskelbta Sausio 5, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2013 Mano praktikas parodė, kad už ėrieną ožkiena yra daug kietesnė. Mėsos valges esu įvairios: šerniena, stirniena, bebriena ir t.t . Šonkauliukai guminiai, lyginant su kitais gyvūnais. Tad sukišau savo abu ožiukus į dešras ir tuo likau patenkintas. Daugiau su jais nebeužsiimsiu, nes laikant su avinais daro pastovų bordaką, mėsos išeiga apgailėtina: 8 mėn. ožiuko 8-9 kg grynos mėsos. Pjoviau humaniškai, šūvis į galvą. Brandinau viena parą, 5C temperatūroje, kitą 3 paras. Tai tiek mano patirties, kaip sakoma kiekvienam savo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Miguelis Paskelbta Sausio 5, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 5, 2013 Ozkinis piktas ant viso svieto, juk aiskiai parasyta kad zmones laukia kad gimtu ozkiukai, o ne nukarse 10 metu oziai. O jei valgoma "chuj,pyzda i chvost" - tai nereiskia kad esi gurmanas. Apsiverkiau :DDDDDDDD Man asmeniškai ožkiena nelabai tiko (7 mėn. amžiaus). O ėriukai mano ūkyje retai kada 9 mėn amžiaus sulaukia. Vieną kitą rūkymui palieku. bet ir tai nelabai apsimoka juos ilgai auginti. Šiais metais gaminom namie parūkytas ėrienos dešreles ir šalto rūkymo dešras. Dešras dar pavytinau savaitę... Nu.... Pasaka. Jokios kiaulienos lašinių nedėjau. Tik gryna ekologiška ėriena... Pasaka, o ne skonis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Vasario 24, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 24, 2013 Visada vertinu oponentų nuomonę. Sutinku, kad ožkiena yra nesveika ir nenaudinga. Brudas ir tiek. Žmonės mirdavo badu, bet ožkienos ir mulo mėsos neėsdavo. Kieta, smirdanti mėsos išeiga nedidelė. Rodė per televiziją Alytaus veislininką, kuris varė sėkmingą biznį šunis iš prieglaudų imdamas. Paruošdavo šuniukų mėsytę ir į namus pirkėjams. Taip galite ir ožkienos nusipirkti su šunies DNR. Geriau pirkite vokišką ir itališką jautieną (arklieną). Paragausite rumunijos čigonų paruoštos arklienos. Gyvi liksite, bet bobos nebereikės, nes čigonai kuinų gydymui vartoja nežmoniškai stiprius vaistus ir antibiotikus. Bobų nebereikės, tai ir šankerio nepasigausite. Lietuvoje 10 ūkių augina virš 1000 avių. Ten ir pirkite sveiką ir skanią avieną. Šunienos ar kuino mėsos ten negausite. Kai daug augina ir mėsos kainos normalios. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Evaldass Paskelbta Vasario 24, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 24, 2013 Gal kam reikia ožkiuku, ožkų, ožių auginimui ar pjovimui? Kaina simbolinė. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
djonel Paskelbta Vasario 27, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 27, 2013 ozkiukus pjovem 6 men, mesos iseiga 11-12kg, net riebaliuko buvo. valgiau pirma karta ir galiu pasakyti, kad mesa sultinga, skani, net nesitikejau. dali ozkienos pardavem, tai dar ir dabar teiraujasi, kada vel turesim, o ir kaina nemenka buvo uz kg.. zinoma, jei pjaunat sena ozi ar ozka, tai nereik tiketis kazko is fantastikos srities.. taip kaip ir is betkokio kito seno gyvulio.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti