Jump to content

rolandys

Nariai
  • Pranešimai

    172
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie rolandys

  • Gimtadienis 07/14/1991

Miestas

  • Miestas
    Mazeikiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

rolandys pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

0

Reputacija

  1. Dar neremontavau, ok bandysiu purkstukus vietom sukeist, aciu uz patarimus, parasysiu kaip sekes remontuot
  2. Sveiki, kas gali buti kad vienas cilindras nedirba? Užkurus traktoriu ir atsukus kuro vamzdeli prie vienos forsunkes traktorius pradeda slopti o prie kitos forsunkes atsukus kuro vamzdeli nieko neivyksta. Tai forsunkei pabaiga ar siurbliui? Prie abieju forsunkiu prasukis vamzdelius atrodo lyg ir vienodai purskia kura.
  3. O kokie simptomai yra kai voztuvo kepureles guminis ziedas yra blogas?
  4. Sveiki, kas gali buti T25 hidraulikai, kad kartais kelia o kartais nekelia arba letai kelia? Siurblys hidraulikos pakeistas, filtras isvalytas, tepalo yra. Toks vaizdas lyg paskirstytojas baiginejas, isemus paskyrstitojo cilindriuka ir idejus atgal kartais atsigauna pradeda kelti hidrauli, kas galetu buti?
  5. Sveiki, planuoju išimti orginalia T25 hidraulinio tepalo filtro kasete ir prieš likusia tuščia hidraulinio tepalo filtro dėžute prisukti hidraulinio tepalo filtra su lengvai keičiamais filtrais. Tik iškilo klausimas kokio pralaidumo filtra montuoti? Tepalo siurblys Nš16.
  6. Gal kas esate kur mate pirkt nauja T25 kabinos pada?
  7. Sveiki, gal kas turit T25 be kabinos parduoti? Jei taip į privatą parašykit.
  8. Sveiki, gal kas turit T25 elektros schema normalia?
  9. Gal galima aiškiau kur tie diferencialo įvores - pirštai randasi? foto gal galima kaip jie atrodo, dėkui
  10. Sveiki, ar gali kažkaip tai blokiruote įtakoti T25 kratimasi į šonus? Nes pas manęs tai dar iš senojo savininko yra iš greičių dėžės išvesta viela su kuria įjungiama ir išjungiama blokiruotė. Gal sakau jinai pilnai neišsijungia todėl važiuojant greičiau traktorius kratosi į šonus?
  11. Kad nuleidau ora, vis tiek krato.
  12. Sveiki kolegos, turiu klausima, kas gali but T25 kad greiciau vaziuojant krato gala y sonus, tekinius bandziau balansuot nepadejo, apkeiciau tekinius nuo kito traktoriaus bet vistiek krato.Kame beda?
  13. Internete užmačiau, kad Rimo Astrausko įmonė parduoda T25 hidraulinio vairo sistemas. Skambinau tai kaina truputi kosmine 500 E. Siurblys tepalo montuojas prie variklio ant dirželio. Gal kas esate susimontave iš šitos įmonės kokie atsiliepimai?
  14. Padirodo nedajungiau normaliai
  15. Paaiskinkit pradedanciajam dar karteli kaip veikia T25 plaukiojancioji padetis, paskirstytojo rankena uzfiksuoju apatineje padetyje ir iskart ja ismeta ja lauk. Tai kame cia saknys? Kaip veikia ta plaukiojancioji padetis?
×
×
  • Create New...