Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Atsakymas paprastas tankis. Litras nelygus 1 kg.

Kaip pvz boras 10 litru sveria 14,4 kg

Gal ir betikslis ginčas. Nes nežinia kokia bendra tirpalo koncentracija ,kokioj formoj azotas. Sėros rūgšties tankis, tikrai didelis, nežinau koks so3.

Paskelbta
kokias normas istresiat ant ha salietros ir sulfato zieminiams? as dejau 250 salietros ir po 2 savaiciu 150 sulfato cia toks pirmas tresimas, o kas tas kan?

siaip sulfata reiktu po poros dienu isbert nuo salietros tresimo

Nes?:)

Paskelbta
166 g/l N – 26 g/l MgO - 944 g/l SO3

Turesim pavasariui tokios suspensijos purskimam, gal kam bus idomu.

Norma 5l/ Ha.

Kainos dar neturiu, artimiausiom dienom bus.

koks pavadinimas situ trasu? sieros tikriausiai 94,4g/l?

Paskelbta
rapsu didesnis poreikis S, tai cia be sulfato ne krust, o kvieciam galima siera per lapus atiduot

kvieciam ir reiktu uzmest bent 150-200kg sulfato rapsui 2x daugiau

v. rapsui man atrodo sulfato 300-400 tikrai per daug :eusa-think:

Paskelbta
pernai sulfato rapsam daviau po 300kg tai ytariau kad buvo neprotingai panaudota,siemet apsistosiu prie 250 :icon-confused:

as pernai ir 300 tai liuks, siemet jei viskas ok zieminiui gal 400desiu, as matau tik teigiama rezultata ypac ant kvieciu padariau kontroli laukeli vienu kaliau 150sulfato kita puse lauko vietoj sulfato 150 salietros tai kaip uzbrezta kur siegqos negave

Paskelbta
166 g/l N – 26 g/l MgO - 944 g/l SO3

Turesim pavasariui tokios suspensijos purskimam, gal kam bus idomu.

Norma 5l/ Ha.

Kainos dar neturiu, artimiausiom dienom bus.

koks pavadinimas situ trasu? sieros tikriausiai 94,4g/l?

944g/l so3

Paskelbta
Nesat nieks bandes salykliniam mieziam duot sulfato pries seja ar is kart po sejos kaip rezultatai?

esu bandes tik sulfato duot,tai derlius buvo didesnis nei su salietra,ta prasme daviau npk su seja,bet vienam laukeliui pritrukau salietros tai uzvariau sulfato

Paskelbta
salykliniams kazi ar gerai, nebent pries seja, nes siera padeda pasisavinti azota, tai manau ir baltimus geriau kaupia.

mano variante auginau ne salykla

Paskelbta
Gal kas bande sulfata istirpint i purkstuva ir ispurkst kokia 50kg i ha. z kvieciams

pavasari po pagrindinio tresipo po 3 dienu pralek su 150kg i ha ir nereiks purskinet

siaip as bandyzciau su purkstuvu tik kokia norma deti nenumanau

Paskelbta

apie sulfato tirpinima esu senai senai surases vasarinio rapso temoj berods

kristalinis labai gerai tirpsta ir augalai ankstyvoj fazej ji irgi gerai toleruoja, iki velevinio lapo esu bandes atiduot 50 kg i ha su 200 litru vandens, kas buvo purksta po 4 00 valandos ryto provezos kur rasa nubyrejo pravaziavus purkstuvui tai lapeliu virsunes pagelto, kas buvo purksta iki rasos iskritimo tai yra iki kazkur 1 valandos nakties jokiu streso zymiu nebuvo

rezultatas galutinis visada buna teigiamas, ypac po liuciu kai zeme uzplukiama ir prasideda deguonis badas, mieziai irgi puikai atsigauna po sulfato per lapus

Paskelbta
ar nupurskus viena karta karbamidu kokia 30kg i ha buna akyvaizdus poveikis ar nelabai man svarbiausia pagelbit tas vietas kur dregna ten apgelte buna.

magnio super ir amonio sulfato, gali imunomoduliatoriaus dadet

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...