Jump to content

Aha

Nariai
  • Pranešimai

    81
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Aha paskelbtas turinys

  1. Aha

    Trasos ir ju pardavejai

    per daug uzsipirkau ir turiu likuciu tirpiu NPK, gal kokias 5 tonas , visokiu. gal kam reikia perleisciau pigiai.
  2. nesamone. gryno skysto preparato nera. norit grynu humuniu rugsciu. Perkat miltelius kur yra 60 % huminiu. kalio 12 ir t.t. va is ko yra daromi jusu skysti preparatai.
  3. taip. vieninteles kauno rajone
  4. jei leis, tai planuoju pasitaisyt ir 100 rinkti.
  5. gal kas turit info kaip bus su gruodziu ? jei metai bus praeje nuo registravimo , bet nedeklaruota. Leis dalyvauti ?
  6. Aha

    Trašų normų paskaičiavimas

    pasiskambink 370 (670) 11 561 del kalio sulfato, turetu turet
  7. Sveiki, gal zinot kas gali man parasyt viska del jauno ukininko paramos ? kokybiskai su patirtim. renku 80 balu.
  8. Aha

    Trašų kainos

    NPK 15-15-15 10 S - 315 Eur
  9. Aha

    Trašų kainos

    makro 205 Eur vasaris. uz pinigus.
  10. Aha

    Trasos ir ju pardavejai

    skaitinejau internete apie Karbamida apvelta su huminem, ka apie toki manot.
  11. Aha

    kukuruzai silosui

    Jo greiciausiai herbicidas arba magnio trukumas. Magnio sulfatas+ karbamidas+ NPK turbut butu optimalus sprendimas
  12. Aha

    kukuruzai silosui

    Per lapus reikia duoti 4-6 lapai. Magnio sulfatas 5 kg Karbamidas 5 kg Npk 20-20-20 arba 13-40-13 Cinko 1-2 litrus priklausomai nuo koncentracijos. 8-9 labai litras boro. Tai tiek. Del salitros tai 400 kg, per du kartus. Lokaliai map, dap 100-150 kg Microgranules 20-30 kg
  13. Aha

    Startines trasos.

    Kokias sejamas naudoja toms trasoms?Ar butina iterpti,sejant rapsa eilutemis,(60cm),kokio stambumo granules,kaina ir dar ka nors del aiskumo. Paprastas sejamas, kai kurios gamykliskai turi iterpimo galimybe mikrogranulem, kurios neturi, priedas 10.000 ( bet skolinam ). Galima naudoti kas sejama eilute. Terpiama seklos lygmenije. Granules 0,6-0,9 mm be dulkiu. Skirtos tik startui. Padeda augalui startuoti, saknys didesnes, pats augalas irgi. Turiu foto aiskiu pakolkas tik kukuruzo, aisku yra cukriniu ir rapso is kitu saliu, bet LT tiki kas tik lietuvoje )
  14. Aha

    Startines trasos.

    Turim sokiu tokiu NP 11-48 FE, Mn, Zn. Bakterija nuo grybu (pagal kitas salis, susitvarko ir su gumbais) Yra kas bando siemet, didesnius mazesnius plotus. Cukriniai, kukuruzai, rapsai, kvieciai Normos 20-40 kg / ha Rekomenduojam pirman bandymui 20 kg. Del vieno ar kito tresimo budo nenaudojimo yra nesamone. Tik visi tresimo budai kombinuotai duoda max rezultata.
  15. Aha

    Pavasario darbai

    naudojat kukuruzam mikrogranules ?
  16. Aha

    pupu auginimas

    duosi pinigu , parekomenduos ir kitaip Mes nepasitikim lietuviskais ir aplinkiniai mokslininkais
  17. Aha

    pupu auginimas

    ekoakademija.lt, 40lt/ha, apveli taip pat kaip beicu ne daugiau negu 24h iki sejos ir saugai nuo tiesioginiu saules spinduliu. brangu.
  18. Aha

    Zirniai

    idomu ar daug kas naudoja gumbelines bakterijas zirniuose ?
  19. Aha

    AZOFIT - KAS TAI

    kontrastas: Azotobacter croococcum : 4 x 10x10 / cm3 Azospirillium Braziliense : 4 x 10x9/ cm3 Bacterium Megatherium : 3 x 10x8 / cm3 +trichoderma rekomenduojama norma ha 10 litru. max potencialas N 130 P 70 K40 kaip teigia. kur teisybe ?
  20. Aha

    AZOFIT - KAS TAI

    kas yra brangu ? o kas priimtina ir klausimas.
  21. Aha

    AZOFIT - KAS TAI

    Na cia jau jis pats tegu pasisako, bet nenorint jo izeisti manau kad jis tik vadybininkas ir jo argumentai gan skurdoki. Jeigu grystant prie tu paziu azobacter bakteriju, tai pries kelis metus labai situo domejausi ir skaitinėjau, faktas tas kad jos gali buti ne tik skysto pavidalo bet ir miltelines, ka mindaugas ir snekejo apie miego busena ir panasiai, bet antras faktas kad jos nedraugauja su chemija vadinasi ant azofito pakuotes yra melo ir velgi pasikartosiu 3 dienos tai cia fantastika.Atsiverciau katik savo uzrasus ir ziuriu toliau, jos veismingiausios birzelio, liepos menesiais ir kiekis turi buti 100mlrd/ha (cia is mokslininku duomenys) o kustodijos puslapi raso kad litre azofito yra 1mlrd vienetu.Isvaas galit padaryti patys. Truuti medziagos besidomintiems: http://www.asu.lt/nm/l-projektas/mikroo ... bio/32.htm http://www.asu.lt/nm/l-projektas/augalu-mityba/77.htm Pagaliau, pritariu.
  22. Aha

    AZOFIT - KAS TAI

    Bet juk cia dirviniai preperatai, pries seja reikia purksti, ne ant augalu. Jukmant saules mirsta tos visos bakterijos. O efekta ieskot reiktu po menesio nebent juk purkiat maza kolonija kuri turi pirma pasidaugint, paskui rezultata rodyt. Naudojat daiktus neitema ir tikites rezultato .......apsurdas
  23. Aha

    AZOFIT - KAS TAI

    Bakterijos nestebuklingos o gyvi organizmai. kuriem reikia maisto ir tam tikros temperaturos. o kaip ir kiekvienas organizmas nuo salcio ir bado mirsta ) tiesa del bakteriju, mes cia ir pradejom dometis , tai yra paprastas dalykas , kaip kiekviena trasa turi stipruma ( koncentracija) taip ir bakterijos. O produktai musu rinkoje , net nepatenka i minimalius reikalingus parametrus pasiekti optimalu rezultata viskas ant minimumo , kaina max ! Toks ispudis pasigilinus rimciau.
×
×
  • Create New...