Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 76
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

1988 gimimo

ūgis 192cm

visada buvau labai kūdas, bet prieš keletą savaičių pradėjau sportuoti, tai iškart kelis kilogramus priaugau ir dabar sveriu apie 75, iki pavasario planuoju dar kokius 10kg raumenukų priaugti :D

batai nuo firmos svyruoja 45-46,5

laisvas, kaip paukštis (bet ne gaidys) :lol:

~16cm. :confusion-shrug:

• po 3 savaičių...
  • po 2 mėnesių...
Paskelbta

Nu kagi kadangi sugėdinot tai šiuo metu jau nebe sunkiausias. Šiandien ilgai pasedėjęs ant "sosto" ir po to užlipus ant svarstyklių rodyklė sustojo ties 119kg. riba.Taip kad jau yra sunkesniu už mane. Nors iš kitos pusės žiūrint netekau kitu privalumu.

• po 3 savaičių...
Paskelbta

,,Seneliams" į kompaniją.1966m laida ,1,78m virš žemės,žemę spaudžiu 80kg remdamasis dviem 43 dydžio batais.Vedęs LAIMINGAI ,dvi dukros ir ,,pagrandukas".Kažkas klausė slaptažodžio ******* pin kodas .... :D

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Ziuriu cia puse rizikuoja susirgt sirdies ar kraujagysliu ligomis. Susirupinkit mityba, ir ziema per daug nesiilsekit, nes tai labai kenkia sveikatai. Reikia visalaika but aktyviam, o ne vasara dirbt, ziema tinginiaut. Na cia mano nuomone. Ir nevalgyt velai vakare.

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

Markės pavadinimas: Laurynas

Pagaminimo data: 1994

Ūgis: 180cm.

Masė: 70kg.

Batu dydis: 44-45

Šeimyninė padėtis: nevedes

Tel. Nr.: +37063594***

Žalingi įpročiai: negeriantis, nerukantis.

Paskelbta
Ziuriu cia puse rizikuoja susirgt sirdies ar kraujagysliu ligomis. Susirupinkit mityba, ir ziema per daug nesiilsekit, nes tai labai kenkia sveikatai. Reikia visalaika but aktyviam, o ne vasara dirbt, ziema tinginiaut. Na cia mano nuomone. Ir nevalgyt velai vakare.

Tai eik padirbk užmus :D Visur matai blogi :eusa-think: , gal tik miške žibutes rinkdamas atsipalaiduoji ar kas čia dbr... :icon-mrgreen::icon-mrgreen::icon-mrgreen: Greit padėsi sakyt nesimylėkit tai vargina :icon-mrgreen::icon-mrgreen::icon-mrgreen:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...