Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Na, tai nejaugi tave tenkins 112 Lt/t ir šiemet :(

anam posme suklydau ne 112lt o 106lt kaip rase lexion daba mokejo. Taip tenkins aisku noreciau daugiau o ka daryt atsistot ir verkt nezinau kaip jum as tai net dar ir pasididinau

Paskelbta

Kiek žinau, tai už 2010 kėdainių cr išeina po 121 Lt/t, bet dar čia neįtrauktas kviečių kainos

perskaičiavimas už kovo mėnesį. Tai ne tiek jau mažai ir išeina.

to Lexion: 11 purvas ir 17,72 cukrus, kažkokie pas tave nerealūs cr šiems metams. :icon-eek:

Paskelbta

Visai normalūs tie lexiono rodikliai.Kėdainių kršte pernai buvo gana palankūs metai cr ,o dar jeigu gera veislė +gera agrotechnika,tai ir rezultatas geras.Pas mane runkeliai buvo labai ligoti,nes neįplaukiau įlauką nupurkšt ,buvo beprotiškai šlapia +karštis. Nežiūrint to viena veislė buvo atsparesnė ligom ir jos cukringumas buvo viš 17.

Paskelbta
Visai normalūs tie lexiono rodikliai.Kėdainių kršte pernai buvo gana palankūs metai cr ,o dar jeigu gera veislė +gera agrotechnika,tai ir rezultatas geras.Pas mane runkeliai buvo labai ligoti,nes neįplaukiau įlauką nupurkšt ,buvo beprotiškai šlapia +karštis. Nežiūrint to viena veislė buvo atsparesnė ligom ir jos cukringumas buvo viš 17.

praeitu metu cukringumo vidurkis 17,94, nes nuo ligu 3 kartus purksta, o cukrinius manau apsimoka auginti. siemet dar padidinom.

Paskelbta
Kokius fungicidus rekomenduojat naudot ir kada reikėtų pradėt purškimus purškiant du kartus :icon-question:

Kada pradeda plisti ligos, pernai zidiniai daresi. Pernai naudojom fulikura ir impakta

Paskelbta

Jeigu naudot fungicidą tris kartus, tai vistiek reikia pakaitaliot ,nevarysi vien impaktą.Tik ar reikia tiek kartų,na nebent pernai. Gal būtų galima sužinot nuo kada iki kada fungicidus naudojat ir kaip kariaujat su runkeline minamuse.O gal pas jus tai ne problema ?

Paskelbta
Jeigu naudot fungicidą tris kartus, tai vistiek reikia pakaitaliot ,nevarysi vien impaktą.Tik ar reikia tiek kartų,na nebent pernai. Gal būtų galima sužinot nuo kada iki kada fungicidus naudojat ir kaip kariaujat su runkeline minamuse.O gal pas jus tai ne problema ?

nuo vabaliuku naudojam aktara

• po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta
jo tevas kedainiuose 108t pasirase. As ana savaite 129 lt/t. Idomu kas sudarinejo pagal cukraus kaina, kokia ten galimybe kilt aukstyn?[/quote

Tai aš tada nesuprantu kaip gali būt toks kainos skirtumas. Ar tik nebus taip, kad runkelius nuvešim, o pinigus matysim kaip savo ausis :eusa-think: Pats tai užfiksavau 129 lt, galvoju kad geriau nebus.

Paskelbta
Toks ir skirtumas, matai kaip vos tuos 129 isiderejom, jiem papildomai dar uz atvezima moka kazkaip ten

taip ir uzvezima apmoka ir ten dar visokie kiti dalykai ir atsiskaitimas geras jokiu problemu ir kaina manau gausis panasiai tokia pat o gal net ir didesne prasciausiai neskaiciavau kiek iseina sudejus viska :D

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Diskusija apie cr veislių gerumą ir tinkamumą Marijampolės zonoj šiemet yra niekinės.Teks sėt tai ką pakiš cukraus fabrikas, visokias angliškas ,lenkiškas ,kinišas žydiškas ir tt.O jeigu rimčiau, tai man patiko Daniškos, nepavedė nė karto.Tik šiemet niekur neina gaut.

• po 4 savaičių...
Paskelbta
Sveiki, as cia gal ne i tema biski parasysiu, kazkaip niekur akis neuzstrigo ar kartais nera cia temos vien tik apie runkelius, nes mane domina serimui runkeliai, o ne cukriniai, gal kas galit patart ka seti, kaip ir is kur geriausia sekla pirkti, aciu.

http://www.ekopasarai.lt

Jei trumpai, tai ekonomiškai neapsimokės. Geriau užsisakyti cukrinių runkelių griežinių - ir pigiau, ir švariau :icon-cool:

Pašarinių sėklomis prekiauja

http://www.agrolitpa.lt/about.php?page_ ... =59&lng=LT

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...