Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Reik tiketis kad tik tarpine, bet kai isbega vanduo paprastai termometras rodo kad krenta temperatura . Man taip kolukyje su mtz teko tris kilometrus visai be vandens pavaziuot, tai ziedai sutruko. Tada ir buvo garo su tepalu per alsuokli.

Paskelbta

Mano atveju uzteko tik ziedus pakeist. Bet tada su dumais vare ir tepala stipriai per alsuokli. Kitas atvejis buvo smd 60 variklio pradege tarpine tai ziauriai pute dumus baltus per alsuokli bet tepalo nevare.

Paskelbta

pasiseke ,dar gerai kad  vandens iskart nepylei . vozduske ziurek, dirba be vandens ,bet i iki tam tikros temperaruros :) dazniausia ziedai atsileidzia arba stumoklio sijona nutraukia .

Paskelbta

Guodžiuosi, kad geras tepalas darbinės temp. ir truputį modifikuoti stūmokliai išgelbėjo.

Šiandien pastebėjau, kad kai radiatoriui pūkais užaugus temperatūra kilsteli iki 100, silpnai pradeda garuot per alsuoklį. Gal tokia tepalo savybė. 

Už tai, kad tokį bajerį taip atlaikė, apdovanosiu variklį tepalų keitimu :D

Paskelbta
prieš 37 minutes , Eduardas pranešimas:

Guodžiuosi, kad geras tepalas darbinės temp. ir truputį modifikuoti stūmokliai išgelbėjo.

Šiandien pastebėjau, kad kai radiatoriui pūkais užaugus temperatūra kilsteli iki 100, silpnai pradeda garuot per alsuoklį. Gal tokia tepalo savybė. 

Už tai, kad tokį bajerį taip atlaikė, apdovanosiu variklį tepalų keitimu :D

Tai dabar klok tepalo specifikacijas..:D

Paskelbta
Prieš 9 valandas, Eduardas pranešimas:

Puslapis atgal :D

Jamzui , jei jau pagal užrašus ant kanistriuko rinktis , tai reiktų  Full SAPS , High Mileage , Maxlife ir pan. užrašų jieškot . A LowSaps ir SCR  ... , nu čia biškį iš kitos operos :D ir kitokiem varikliam . 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Eduardas pranešimas:

Čia apie apvalią movą?

Foto skolinta gal ir nevisai toks siurblys bet is esmes tai toj vietoj matuoklele stovi. Ir idomu kiek i ja pilti tepalo. Nes musu atveju ten buvo tuscia ir istraukus matuokle aprudijus nieko nesuprast

IMG_20190727_202607.jpg

Paskelbta

Bus gerai. Man meistras sakė, svarbu kad tepalo būtų, o kiek ten, tai nelabai svarbu.  

Dar pažiūrėkit, kad toj apvalioj movoj tepalo būtų. Atsukt reikia taip, kad viena probke įpylimui viršuj, o kita lygį rodytų. 

Paskelbta
prieš valandą, Eduardas pranešimas:

Bus gerai. Man meistras sakė, svarbu kad tepalo būtų, o kiek ten, tai nelabai svarbu.  

Dar pažiūrėkit, kad toj apvalioj movoj tepalo būtų. Atsukt reikia taip, kad viena probke įpylimui viršuj, o kita lygį rodytų. 

Supratau aciu uz patarima 

• po 5 savaičių...
Paskelbta

Vandens pompa gali but. Radiatorius LYG IR švarus ir viduj ir iš išorės? Mano atrodė viasai švarus, bet viduj buvo 60 vamzdelių dumblu užaugę. Po valymo 7 vamzdeliai vis tiek liko neišvalomi. Dar siurblio degimas gali būt. 

• po 2 savaičių...
  • po 3 mėnesių...
Paskelbta
prieš 15 minutes , kinziulis pranešimas:

Reiketu atrestauruoti šarnyra. Pastebėjau kad pasvaly šarnyro kaiščiai, yvores apie dukart brangiau nei lytagroj. Gal kas susidūrė gal brangesni kad metalo kokybė geresnė?

Kaip su T-150 dalim nežinau, bet mtz priekinio tilto kaisčius pirktus iš lytagros tai ima nesunkai dildė 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...