Jump to content

ukininkas200

Nariai
  • Pranešimai

    101
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    sakiai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ukininkas200 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

4

Reputacija

  1. Jonavos autotransportas dirba su bosch stendu zmogus tikrai saziningai padaro pats veziau jokiu nusiskundimu neturiu 869927773 Julius ( pacio meistro numeris)
  2. Turiu 820 balkiniu tiltu dirba su frontaliniu. Dabar skaitliukas rodo 7000 mh nupirkom su 1700 tai prie 2000 mh keitem atbulines pavaros dantrati ir po to 5000 mh dirbo be bedu praita pavasari pakeitem paskirstytoja, tarpini, ziedus,galiniu pusasiu laukinius guolius, priekinio tilto kelma nes isdilo su fl ir guolius priekinio tilto kur ratai sukiojas tai per tiek mh ir tik tiek remonto tai as jam priekaistu visiskai neturiu ir jis savo laiku parvestas is vokieciu buvo. Pusbrolis nuo naujo turi 892 irgi apie 7000 mh tai isvis nieko nedares apart galvos tarpines.
  3. Sveiki, john deere 7830 priekinis tiltas tai issijunge tai isijunge is lempos. Tai turiu itarima kad stabdzius paspaudus ijunge ir ne visad ismeta mova arba tiesiog junginejas del nezinomu priezasciu pats. Priverstiniu lyg atrodo kad visad veza ir nebuna kad issijungtu. Buvo klaida ismete del priekiniu stabdziu bet istryniau ir daugiau nebemeta tos klaidos. Taigi gal kam taip buvo ir koki galimi gedimai?
  4. Zinau sita varianta bet norisi kokybiskesnio pasejimo.
  5. Dar nieko nedariau kolkas tik galvoju dar del dozatoriaus galvoju nes nezinau ar pavyks rast isvis ta spu dozatoriu gera
  6. Sveiki, galvoju gal paciam eitu susikonstruot smulkiu seklu sejalka. Galvoju paimt spu 4 dozatoriu ir ventiletoriu o viska kita daryt deciau ant skutiko. Gal kazkas daret kazka panasaus ir galit pasidalint idejomis arba ir nuotrauka kokia ikelt.
  7. Sveiki, gal kas zinot smd 72 ( stovedavo kukuruzinem kombaine) siurblio reguliavimo parametrus?
  8. Ten visad budavo pieva kai turejom karviu. Reik set misini kuris tinka prastom zemem ir uzaugs.
  9. Sveiki, turiu apie 15 ha zemes kur nelabai duoda naudos sejant grudines kulturas(smelis 24 balai) tai galvoju gal uzset pieva ir daryt rulonus pardavimui gal kazka pavyktu ir i uzsieni parduot. Kadangi technika dar likus is tu laiku kai karviu turejom tai cia ne beda esme kad butu kur realizuot rulonus uz gera kaina taigi gal kas esat susidure su rulonu pardavimu tarkim lenkam arba aplamai vietine rinko (kalba labiau eina apie sienainio rulonus)? Verta/neverta uzsiimt tokia veikla?
  10. Sveiki, kokios nuomones apie 4955 modeli verta/neverta ziuret?
  11. As ir ziurau i brangesnius viena restauracijos projekta turejau 2 nelabai noriu karto o siaip tai dirbciau pats.
  12. Sveiki, norejau pasidomet apie k 701 verta ziuret i tokia technika ar nelabai? Kaip patvarumas? Kaip su dalim? Ir gal aplamai kas papasakotumet koki niuancai su jais? Gal geriau pora metu pasitaupyt ir importini koki pasiimt? Siaip galvoju prie jo kabint 4.5 m rubinus ir 4 arba 5 kregzdini. P.s kalba eina apie tvarkinga o ne metalo lauza
  13. Viens dalykas tu atvirksciai viska darai padaryk kaip reik ir bus gerai o daryt reike taip: is siurblio jungi i frontalinio paskirstytoja o frontalinio paskirstytojo nupylima jungi i traktoriaus paskirstytojo uzmaitinima ir viskas ir frontalinis veike kaip priklauso ir taip pat be problemu veike traktoriaus hidraulas.
×
×
  • Create New...