Jump to content

DT75 patarkite


gapsis

Recommended Posts

Tai taip ir nesupratau - ar i ekskavatoriu ar i buldozeri nori perdaryti?

kiek suprantu zmogus nusipirko paprasta dtuka (be balkio, peilio ir cilindru) ir nori jam uzdet peili

taip jus esate visiskai teisus... tai vat man ir kyla klausimai kiek kainuotu abu cilindrai, + gal kas uzmates esate puskaciaus tvirtinimo plokste+ starteri... kokia ju kaina +/-

aciu uz atsakymus ir pagalba... ir dekui uz manuala labai padejo... :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
man reikia ziniu kaip i t-74 viksryni paletintoja igrust,skaitau cia temas,vienas raso reduktoriu det,kitas velena,trecias dantracius,nesuprantu,jai turi kazka tokio i paletintoja duok zinot.

reikalingas velenas, sakute ir keli dantraciai, vienos is svirciu dangtelis su papildomais labirintais. Kadaise aiskinomes kapi ir kas, bet taip ir nepavyko rast. Vienas traktorius su hidrosuletintoju buvo, bet panasu kad nieko nelike is ano.

Velenas statosi i laisvas angas pavaru dezeje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 9 mėnesių...
sveiki, turiu dt 75 buldozeri, perrinkom vienos puses juostas is naujo, nes buvo sukurenta viskas, ir toji puse tapo nevairuojama, o senoji veikia gana gerai, patarkit kaip sureguliuoti juostas, aciu uz pagalba :)

pradziai ka reiskia nevairuojama? Ar neatsileidzia vairo juosta, ar neuzsistabdo stabziu juosta...Vairo juosta turi but sureguliuota taip kad vairolazdė turėtu laisva eiga, o stabziu juosta atvirksciai . Ir ar dedami juostas idėjote jas lengvai ar per jėga?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nevairuojama- tai reaguoja vos vos, o kita puse viskas ok

nesu specas ant tu dalyku, todel reikalinga pagalba...

dejosi viskas gana sunkiai, juostas uzkniedijom naujas, tik vat su reguliavimu beda :)

isvada- greiciausiai dedami sulankstėte vairavimo juosta (prarado apskritimo forma) ir ji neatsileidzia patraukus vairolazde.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Dt 75 reguliavimas juostų yra specifinis visgi geriau pagal knyga ten yra nedideliu bet esminiu niuansu dabar atmintinai nepamenu bet kas gerai kerta rusiškai supras ir nieko tai juostai neatsitiko prieš gera dvidešimti metų buvo panašiai mano tėvui susireguliavo ir viskas čiki

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmiausiai susireguliuoji vedamą juostą.Pabandysiu paaiškint jei išeis.Atsisuki abu to šono dangtelius ant tilto,apatiniam reg.varžtai,viršut.trauklių galai,ateinantys į juostas.Vedančios juostos viršuje yra toks gal 5 mm storio perkištas šplintu apvalus kaip jį pavadint,strypelis gal. Paėmęs už galo jį patrauki,jis turi išsitraukt,o atgal jį gražina spyruoklė.Ant jo nuo galo gal per kokia 10 mm yra užpjutas toks rėžiukas,tai va kad viskas normaliai veiktų,tas rėžiukas turi sutapt su skylės,kurioje tas strypas vaikšto,viršum.Kai tą padarysi,tamstos traktorius suks kaip laikrodis.O padarysi tą apatiniu reg.varžtu,ir gali reikt keist vairolazdės trauklės ilgį,tai darosi po kabina,jei teisingai pamenu.Kai rėžiukas esa reikalingoj padėty,vairolazdės laisva eiga turi būt 100-120 mm.Stabdžio pedalo laisva eiga gal apie 50 mm.Svarbu kad atleidus pedalą stabdžio juosta būtų LAISVA.Nežinau ar sugebėjau paaiškint.Jei kas,bandysiu dar paaiškint.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

sunkoka dabar atsiminti kaip ten viskas, vasara mes viska keitem, sudejom viska kas kur buve, keitem salnikus, nes buvo pasibaige, del reguliavimo tai, lyg buvom sureguliave norejo sukt, bet vis tobulint norejosi vasara ir pritruko ziniu ka itemt ka atleist, kalbu apie tuos du is galo reguliuojamus varztus :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...

Yra ir pas mane kaime toks Dt-75. Nekrutintas jau pora metu, klausiu kodėl, sako leidžia vandenį į karterį. Leidžia tik stovėdamas, jei variklis dirba, tai tada neleidžia. Keitė tarpinę, paskui galvą, nepadėjo. Noriu išgirst nuomonę šiuo klausymu, ar eitų sutvarkyt, ar kito variklio reikia. Variklis altajaus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 savaičių...

Labas visiemsnenoriu kurti naujos temos todel klausiu cia. Pries kelis metus gavau palikimo gan nesena DT 75 . Siaip vaziukle ir tilas viskas butu tvarkoje, tik motoriukas baigiasi tikriausiai tarpine, o gal ir grupe jau gatava. Kadangi ukinikauju tik laisvalaikiu, o ir arimo ne per daugiausia todel pradejau galvoti gal butu galima koki kita motoriuka imest. Nuo vaikystes jauciu siems traktoriams nostalgija, o ir art labai smagu, tik velnias kuro sanaudos dideles. Taigi gal kas esat kazka bandes ar girdejas :D .Tik prasau nerasykit kad sie traktoriai sudas, nes aiskinu nostagija. :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...