kluikas Paskelbta Balandžio 9, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2013 Kaip daryti, kad triusis atsidurtu stiklainyje? Noreciau po kokio menesiuko ji suvalgyti. Zodziu uzkoncervuoti. Laukiu patarimu gal kaip tusonke. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aika Paskelbta Balandžio 9, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2013 Tušonkės recepto ir aš norėčiau. O aš savaitgalį vyne troškinau su alyvuogėm, kaparėliais. Puikiai gavosi, svarbiausia maniškiui patiko, o tai vis kreivai žiūrėdavo į triušieną. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
daiva77 Paskelbta Balandžio 9, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2013 ir aš vasara bandziau apvirta triušiena troškint baltajame vyne su tokiu darzoviu padaziu; kubeleis supjaustytos morkos, svogunas, moliugas dar krapai, petrazoles viskas pakepinta, sudeta triušien, uzpilta stikline vyno ir patroškinta mums tai patiko maziems tik buvo be vyno Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pumputis Paskelbta Balandžio 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 10, 2013 ir aš vasara bandziau apvirta triušiena troškint baltajame vyne su tokiu darzoviu padaziu; kubeleis supjaustytos morkos, svogunas, moliugas dar krapai, petrazoles viskas pakepinta, sudeta triušien, uzpilta stikline vyno ir patroškinta mums tai patiko maziems tik buvo be vyno Labai gerai vyną pakeičia obuolių sultys. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TDK Paskelbta Balandžio 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 10, 2013 Tai apie "slovikus" nieks nieko Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kluikas Paskelbta Balandžio 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 10, 2013 kaip nieko? gi daryk kaip tusonke i sloinika. recepta tusonkes manau mokesi rast, aisku gal ne triusiui skirta, bet manau tiks ir jam. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
daiva77 Paskelbta Balandžio 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 10, 2013 na o konkreciau?? kaip paruoš i tuos sloikus, kaip kaitint ir t.t butu tikrai idomu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kluikas Paskelbta Balandžio 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 10, 2013 http://www.hunter.lt/index.php?action=v ... opic=12976 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigis36 Paskelbta Liepos 26, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Liepos 26, 2013 tay kayyy isnarsto triusi - va cia tai meistras dyrba Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Linute Paskelbta Rugpjūčio 27, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 27, 2013 Prikisti puslitrini stiklaini triusienos.Ideti tarp mesos 2lauro lapelius, keliata juoduju pipiru zirneliu ,ipjaustyti 2nemazas cesnako skilteles,ideti nubraukta sauksteli druskos ir uzpilti sauksta vandens.Stipriai uzsukti,arba uztaisyti su aparatu metaliniais dangteliais.Deti i autoklava.Autoklava pripilti vandens kad butu apsemti visi stiklainiai ir sandariai uzsukti autoklava.Su pompa pripusti per tam skirta vintili 2atmosferas oro ir kaitinti ant ugnies iki 115laipsniu karscio.Paskui staigiai istaukti malkas ir palikti atvesti kol temperatura nukris iki 30laipsniu ir liks maziau negu 1,5atmosferos spaudimo.Ziema atausta per nakti o vasara per para.Is autoklavo labai pamazu isleisti ora(leisti mazdaug apie 5min)nes kitaip nusokines visi dangteliai ir darbas bus per niek.Tada atidaryti autoklava isimti stiklainius ir skanaus!Jei dangteliai uzsukami ne pro sali dar butu papildomai juos perverzti ir pertikrinti(del visa ko)Man gavosi!Labai skanu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigis36 Paskelbta Rugsėjo 1, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 1, 2013 geriausias budas autoklavas as turiu parduoti naudota Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
alvydas11 Paskelbta Rugsėjo 1, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 1, 2013 geriausias budas autoklavas as turiu parduoti naudota imesk nuotrauka , ir kaina parasyk , ir talpa . Mane domina sis aparatas . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
buba Paskelbta Lapkričio 5, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 5, 2013 Ar esate kas nors vytine triusi? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidasker Paskelbta Lapkričio 7, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 7, 2013 Ar esate kas nors vytine triusi? As siuo metu vytinu. Dariau sitaip- nuo triuso ispjausciau kaip galima daugiau file, psaudziau truputi daugiau negu iprastai kepant, ir padejau parai i saldytuva. Po to itryniau truputi cili pipiru ir katilineje patieses kepimo popieriaus isdelioju ant peciaus ant mazdaug 70 laipsniu pavirsiaus. Po nakties plonesni gabaliukai jau buvo isivytine. Skonis labai patiko. Bus super uzkandele prie alaus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
buba Paskelbta Lapkričio 7, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 7, 2013 Ar esate kas nors vytine triusi? As siuo metu vytinu. Dariau sitaip- nuo triuso ispjausciau kaip galima daugiau file, psaudziau truputi daugiau negu iprastai kepant, ir padejau parai i saldytuva. Po to itryniau truputi cili pipiru ir katilineje patieses kepimo popieriaus isdelioju ant peciaus ant mazdaug 70 laipsniu pavirsiaus. Po nakties plonesni gabaliukai jau buvo isivytine. Skonis labai patiko. Bus super uzkandele prie alaus. Net seiles kauptis pradejo O jeigu ciela triusi vytint, issivytintu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidasker Paskelbta Lapkričio 7, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 7, 2013 Isivytint tai isivytintu tik po to neisivaizduoju kaip nuo kaulu benugriausi. Ce ne kiaules kumpis, kad po to galetum normaliai atpjauri Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
buba Paskelbta Lapkričio 7, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 7, 2013 Aisku.Pavasari reiks issivytint gabaliukais tada. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TDK Paskelbta Lapkričio 11, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 11, 2013 As filiukus dziovinau vaisiu dziovykleje. Irgi puikiai gavosi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aldelis Paskelbta Sausio 10, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 10, 2014 Sveiki,kolegos.Noriu paklausti,kur panaudojate triušio taukus.Kažkaip niekur nerandu naudingos informacijos.Zuikio taukai vertinami,o mūsų triušio? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
alvydas11 Paskelbta Sausio 11, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 11, 2014 Sveiki,kolegos.Noriu paklausti,kur panaudojate triušio taukus.Kažkaip niekur nerandu naudingos informacijos.Zuikio taukai vertinami,o mūsų triušio? Seip ZUIKIO ir triusio taukai skiriasi . Jie nera LYGIAVERCIAI . Galbut nezinojai ,kad zuikis ir triusis NESIKERGIA . Nors jie yra labai panasus . Tad ju mesos , tauku ...ir visu kitu produktu vertes yra skirtingos .Skoniai net skiriasi . Dali tauku panaudoju suniukui koses paskaninimui , dali i farsa triusienos kotletu gamyboi ,dali i farsa triusienos viniotiniu gamybai ... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Linute Paskelbta Vasario 2, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 2, 2014 As uzvakar viriau triusienos saltiena.Pastebejau,kad isvirus pusiau numesinetus kaulus,atvesintas sultinys virsta drebuciais.Na tie drebuciai ne tokie jau kieti kaip pvz.kiaulienos kaulu ir galvos,bet pakankamos konsistencijos,kad susidarytu saltiena.Taigi paemiau 4triusiu kaulus(tokiuos pusiau numesinetus del farso)ir viriau su druska, lauro lapais ir pipirais kol mesa pradejo lengvai skirtis nuo kaulu.Nusunkiau sultini,mesa nulupiau nuo kaulu,smulkiai supjausciau,sudejau i dubenelius ir uzpyliau sultiniu.Sustingo ir is dubenelio buvo galima lengvai isversti.Skonis labai geras,visiems patiko.Na tik tiek,kad gal truputi minkstoka nei kitos saltienos,todel manau ateity verdant idesiu koki pakeli zelatinos del visa ko. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pumputis Paskelbta Vasario 6, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 6, 2014 As uzvakar viriau triusienos saltiena.Pastebejau,kad isvirus pusiau numesinetus kaulus,atvesintas sultinys virsta drebuciais.Na tie drebuciai ne tokie jau kieti kaip pvz.kiaulienos kaulu ir galvos,bet pakankamos konsistencijos,kad susidarytu saltiena.Taigi paemiau 4triusiu kaulus(tokiuos pusiau numesinetus del farso)ir viriau su druska, lauro lapais ir pipirais kol mesa pradejo lengvai skirtis nuo kaulu.Nusunkiau sultini,mesa nulupiau nuo kaulu,smulkiai supjausciau,sudejau i dubenelius ir uzpyliau sultiniu.Sustingo ir is dubenelio buvo galima lengvai isversti.Skonis labai geras,visiems patiko.Na tik tiek,kad gal truputi minkstoka nei kitos saltienos,todel manau ateity verdant idesiu koki pakeli zelatinos del visa ko. Ačiū Linute už patarimą. Vakar išbandžiau ir aš. Gavosi liuks Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dramblys4 Paskelbta Kovo 20, 2014 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 20, 2014 Saltiena senai gaminam, tik darau kiek kitaip. Nupjaunu galines ir priekines kulses. Taip pat ispjaunu nugarine. Kas liko i greitpuodi kartu su 2 kiauliu kojom. Ir mesos uztenka ir zelatina kieta... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti