Pumputis Paskelbta Sausio 6, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 6, 2011 Mano triušiukai prieš žiemą kaip reikiant apaugo lašinukais Pamėginau tuose taukuose bulves kepti, paštetą gaminti - niaaaammmmm Na o šventėms tokį receptėlį sukūriau: mėsą nuėmiau nuo kaulu, supjausčiau juostelėmis, truputėlį pasūdžiau, pagardinau maltais pipirais, čiobreliais, raudonėliu. Iš kepenėlių (triušiuko neužteko, tad naudojau ir vištų kepenėles), triušio taukų, svogūno, česnako pagaminau įdarą, jį pagardinau pipirais, garstyčių milteliais, šlakeliu brendžiuko. Maximoj nusipirkau jau supjaustytos šviežios šoninės. Va iš viso šito prisukau suktinukų : į plonai išmuštą šoninę klojau sluoksnį triušienos, porą šaukštelių kepenėlių įdaro, suvyniojusi dar pavoliojau kviečių sėlenėlėse ir kepiau orkaitėje. Padažas - grietinėlės ir mėlynojo sūrio. Garnyrui - mažos ( tos, kurios net sėklai netinka ) orkaitėje keptos bulvytės ir triušių taukuose apkepintos mano pačios išaugintos šparaginės pupelės Be galo skanu buvo dar ir dėl to, kad beveik viskas pačių išauginta Nu Jurkis žinok man jau beskaitant seilės tysti pradėjo. Atsispausdinau. Bandysiu prie progos. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jurkis Paskelbta Sausio 6, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 6, 2011 Mano triušiukai prieš žiemą kaip reikiant apaugo lašinukais Pamėginau tuose taukuose bulves kepti, paštetą gaminti - niaaaammmmm Na o šventėms tokį receptėlį sukūriau: mėsą nuėmiau nuo kaulu, supjausčiau juostelėmis, truputėlį pasūdžiau, pagardinau maltais pipirais, čiobreliais, raudonėliu. Iš kepenėlių (triušiuko neužteko, tad naudojau ir vištų kepenėles), triušio taukų, svogūno, česnako pagaminau įdarą, jį pagardinau pipirais, garstyčių milteliais, šlakeliu brendžiuko. Maximoj nusipirkau jau supjaustytos šviežios šoninės. Va iš viso šito prisukau suktinukų : į plonai išmuštą šoninę klojau sluoksnį triušienos, porą šaukštelių kepenėlių įdaro, suvyniojusi dar pavoliojau kviečių sėlenėlėse ir kepiau orkaitėje. Padažas - grietinėlės ir mėlynojo sūrio. Garnyrui - mažos ( tos, kurios net sėklai netinka ) orkaitėje keptos bulvytės ir triušių taukuose apkepintos mano pačios išaugintos šparaginės pupelės Be galo skanu buvo dar ir dėl to, kad beveik viskas pačių išauginta Nu Jurkis žinok man jau beskaitant seilės tysti pradėjo. Atsispausdinau. Bandysiu prie progos. Skanaus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aika Paskelbta Sausio 6, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 6, 2011 Labai jau sudėtingai atrodo...bet ir skaniai... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aamber Paskelbta Sausio 12, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 12, 2011 Man tai pasakiski triusienos saslykai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pumputis Paskelbta Sausio 12, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 12, 2011 Man tai pasakiski triusienos saslykai Papasakok kaip juos ruoši gal ir mums jie pasidarys pasakiški kai paragausim. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rubbe Paskelbta Sausio 30, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2011 Triušienos aromatas primena porai atostogas Kroatijoje http://www.lrytas.lt/?data=20110129&id= ... 129&view=2 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gestas Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 Man tai pasakiski triusienos saslykai tai kaip ten su tais saslykais ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jurkis Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 Triušienos aromatas primena porai atostogas Kroatijoje http://www.lrytas.lt/?data=20110129&id= ... 129&view=2 Troškinau, iš tiesų paprasta ir skanu Tikrai, o kaip tie šašlykai??? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aamber Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 Su saslykais paprastai: issipjaustineji mesyte nuo uzpakaliniu koju, nugaros (tik gaila, kad daug triusiu reikia, norint normalu kieki saslyku issikept), ir uzmarinuoji svelniai kaip saslykus. As dejau prieskoniu, svogunu ir majonezo. Palaikiau per nakti ir kepiau. Tai tokiu skaniu saslyku is jokios mesos nesu valgiusi Vieni pirkejai is musu sake, kad farsa gaminasi ir kotletus kepa. Irgi daug mesos reikia. Bet gal kada reiks pabandyt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jurkis Paskelbta Vasario 15, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2011 O dešrikių pavytint niekas nebandėt? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rdiedas Paskelbta Kovo 16, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 16, 2011 Triušis Triušį supjaustom gabaliukais (čielas triušis tai apie 1,6kg) ir pakepinam ant sviesto 100gr apie 30 min uždengtoje keptuvėje ( išskiria sultis) Susipjaustom svogūno ir patarkuojam morkų ir pakepinam ant sviesto irgi apie 100gr sviesto Tada į puodą dedam sluoksnį kepintų morkų su svogūnais galima dar patarkuoti obuolį ir įpjaustyti truputį moliūgo ant viršaus dedam apkepinto triušio gabaliukus padruskinam, papipirinam, baziliko, mairūno, lauro lapų, kvepentis pipiras ir ant viršaus uždedam kepintas morkas su svogūnais ir užpilam iš keptuvės sviestą su mėsytės sultimis uždedam grietinės apie 100grir majonezo 100gr įpilam stiklinę vandensuždengiam puodą ir troškinam apie 1val ant silpnos ugnies Skanaus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Balandžio 3, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 3, 2011 Sveiki mieli triusininkai. Tai va siendien kepiau triusienos saslyka. Vakar zmona uzmacavojo apie 2,4kg. triusy sukarpius y gabalukus su visais kaliukais. Visokiausiu prieskoniniu zoliukiu sumaise su kokiais 4 saukstais aliejaus ir yspaude puse citrinos sultis, viska ismaise ir uzmarinavo triusiena. Para palaikius siandien kepiau ant groteliu. Skonis pasakiskas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
taksas Paskelbta Balandžio 7, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 7, 2011 jau beskaitant seiles tysta ,geras dalikas tas triušis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
taksas Paskelbta Balandžio 9, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2011 mano triušele svere 6kg tai pietus išeis geri , Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dr.jonas Paskelbta Balandžio 12, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 12, 2011 mano triušele svere 6kg tai pietus išeis geri , Gerai pamarinuok nes didesni triusi reik ilgiau troslint arba greitpuodyje ,kad nesakytum kan ne velnias neykanda. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
taksas Paskelbta Balandžio 12, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 12, 2011 gavosi viskas gerai nes kiek esu suvalges ,vienais metais jau buvo atsibode nes kaina buvo juokingai maža tai teko pačiam valgit Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
raitelis Paskelbta Spalio 9, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 9, 2011 Troškintas triušis itališkai „Coniglio fricassea“ Paskelbta 10-09 05:05, vizitų: 7, komentarų: 0. Triušis 1 vnt. Kvietiniai miltai 100 g Sviestas 50 g Alyvuogių aliejus 100 ml Svogūnėliai (Shallots) 100 g Salierų stiebai 150 g Bulvės 4 vnt. Grybai 200 g Baltasis sausas vynas 100 ml Čiobreliai (švieži) 1 pagal skonį Raudonėliai (švieži) 1 pagal skonį Druska 1 pagal skonį Pipirai 1 pagal skonį ...................................... PARUOŠIMAS 1 Triušį supjaustykite gabalais, pabarstykite druska, pipirais ir apvoliokite miltuose. 2 Keptuvėje įkaitinkite aliejų su sviestu ir kepkite triušio gabalėlius, kol jie įgaus auksinę spalvą. 3 Svogūnėlius ir česnakus nulupkite, morkas ir bulves nuskuskite, taip pat plonai nuskuskite salierų stiebus. 4 Svogūnėlius supjaustykite smulkiais kubeliais, česnakus susmulkinkite, morkas ir bulves supjaustykite kubeliais, salierus - griežinėliais, pievagrybius supjaustykite stambiai. 5 Į puodą įpilkite truputį aliejaus ir apkepkite jame svogūnėlius. Tada į puodą dėkite daržoves - morkas, bulves, salierus ir grybus ir trumpai apkepkite. 6 Ant daržovių supilkite vyną, berkite smulkintus česnakus ir ant viršaus sudėkite apkeptus triušio gabalėlius. Palengva kaitinkite, kol vynas nugaruos, tada į puodą įpilkite vandens, dėkite čiobrelius, raudonėlius, berkite druskos, pipirų, puodą uždenkite dangčiu ir viską troškinkite apie 30 minučių. 7 Kai troškinys bus gatavas, mėsą ir daržoves išgriebkite iš sultinio. Į puodą su likusiu sultiniu supilkite grietinėlę ir virkite, kol padažas sutirštės. 8 Triušieną ir daržoves patiekite su grietinėlės padažu. Skanaus. .......................................... http://receptai.iki.lt/lt/tv/susitikime ... laidos?mon th=3&date=2011-03-30 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zankedan Paskelbta Sausio 9, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 9, 2012 Mums labai labai patiko taip pagamintas triušis: Supjaustom triušį kuo smulkesniais gabalėliais, sutarkuojam per burokinę tarką vieną svogūną ir vieną morką, dedam ant triušio gabalėlių, užpilam porą šaukštų majonezo ir porą šaukštų pomidorų padažo (geriausia Kėdainių ypatingas arba aštrus, bet šiaip pagal skonį), druskos, pipirų ir prieskonių kokius paprastai mėgstat ir naudojat. Marinuojam 1-2 paras (bet manau galima ir anksčiau). Tada ant troškintuvo dugno griežinėliais supjaustom dar 1-2 morkas, po to triušienos masę dedam į troškintuvą, įpilam pasūdyto vandens, kad apsemtų pusę masės ir į orkaitę apie 1,5 val. Ant galo troškinimo įpilam 1 indelį 200g. grietinėlės. Dar truputį patroškinam ir viskas. Labai skaniai gavosi, triušis net byrėjo nuo kaulų. Pabandykit, gal ir jum patiks. Svarbiausia mažai darbo, paparasti produktai, o rezultatas ne prastesnis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pumputis Paskelbta Sausio 10, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 10, 2012 ''„Virtuves mitų griovėjai“: triušienos kepenėlių paštetas su slyvų džemu'' http://tv.delfi.lt/video/0AuKGmcl/ Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Aika Paskelbta Sausio 20, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 20, 2012 Kotletai tirušienos nerealaus skonio. Susimalėm vieną, gavosi lygiai 2 kg faršo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
miskinis-3 Paskelbta Sausio 20, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 20, 2012 Kotletai tirušienos nerealaus skonio. Susimalėm vieną, gavosi lygiai 2 kg faršo. taip tikrai mes retkarčiais irgi pabandom padaryti faršą.Tai jo kokybė žymei geresnė negu mums yprasto. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
velute Paskelbta Sausio 28, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 28, 2012 papasakokit,kaip paruošt triušį rūkymui ir kaip rūkyt.ačiū Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
raitelis Paskelbta Birželio 20, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 20, 2012 tay kayyy isnarsto triusi - Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sigis36 Paskelbta Spalio 19, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 19, 2012 papasakokit,kaip paruošt triušį rūkymui ir kaip rūkyt.ačiū na bent man rukytas neskanus kadangi labai sausas gaunasi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TDK Paskelbta Balandžio 9, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Balandžio 9, 2013 Kaip daryti, kad triusis atsidurtu stiklainyje? Noreciau po kokio menesiuko ji suvalgyti. Zodziu uzkoncervuoti. Laukiu patarimu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti