Jump to content

buba

Nariai
  • Pranešimai

    39
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario buba paskelbtas turinys

  1. Sveiki, kada artimiausia paroda vyks Lietuvoj???
  2. buba

    Filmukai

    Musu kariai irgi nepesti.
  3. buba

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Del OSB plokstes man problemu nera, jau metai laiko kaip narvas padarytas is plokstes, jokiu skyliu nera.Reik imest sakeliu, kad zuikis turetu kur dantis galastis:) P.S cia tik mano nuomone ir patirtis.
  4. Auginu Kalifornus, Zelandus ir Misrunus.Siuo metu turiu keleta triusiuku, kuriuos galeciau parduoti, triusiuku amzius 2,5men, jei ka sudomino rasykit i PM.
  5. 9 foto triusis miega kaip katinas O siaip smagu paziuret nuotraukas is parodu.
  6. Cia tikrai taip rasosi tas miestas, nes i google ivedus neranda tokio miesto
  7. buba

    Triušių auginimas

    Gal kada ir man pavyks ten pabut
  8. buba

    Triušių auginimas

    Jis ne lietuvos draugijai priklauso, lietuvoj tik viena yra. Isivaisduoju kad nelengva, bet vistiek butu idomu ta virtuve is vidaus pamatyti.
  9. buba

    Triušių auginimas

    Nu jo, kuo toliau tuo labiau man ta kontora pradeda nepatikti.Is pradziu dar buvo minciu bandyti istot, bet dabar kaz kaipnetraukia. P.S. butu idomu sudalyvauti kokioje parodoje, kaip dalyviui.
  10. Aisku.Pavasari reiks issivytint gabaliukais tada.
  11. As siuo metu vytinu. Dariau sitaip- nuo triuso ispjausciau kaip galima daugiau file, psaudziau truputi daugiau negu iprastai kepant, ir padejau parai i saldytuva. Po to itryniau truputi cili pipiru ir katilineje patieses kepimo popieriaus isdelioju ant peciaus ant mazdaug 70 laipsniu pavirsiaus. Po nakties plonesni gabaliukai jau buvo isivytine. Skonis labai patiko. Bus super uzkandele prie alaus. Net seiles kauptis pradejo O jeigu ciela triusi vytint, issivytintu?
  12. buba

    Triušių auginimas

    Lietuvos draugija neleidzia. Ir kaip jie sita draudima argumentuoja?
  13. Ar esate kas nors vytine triusi?
  14. buba

    Triušių auginimas

    Taip, ne lietovos. O apie paroda 16 d., kaip zinau, vertins komisija is latvijos. Paciam keista. O tu gali dalyvauti lietuvos organizuojamose parodose?
  15. buba

    Triušių auginimas

    Cia nuo daug ko priklauso nuo seimininko, nuo zuikio, kam augini zuikius, veislei, mesai ir t.t.
  16. buba

    Triušių auginimas

    Man tik keista, kodel ant Lt tiek mazai veislynu, juk tiek yra zuikiu augintoju.Ar ten istojimo salygos nenormalios, ar tiesiog eilinis lietuvos monopolis?
  17. buba

    Triušių auginimas

    Kiek supratau pats priklausai ne Lietuvos "kailiniu" draugijai, ar klystu?Ziurejau ta draugija, tai ten gal 7 veislynai.Cia lapkricio 16 bus paroda, tai jie ten septyniesia viens kita vertinsis?
  18. buba

    Triušių auginimas

    Kokius probiotikus naudoji, turi koki nors pavadinima. Gal gali placiau apie dalyvavima parodose, kokius reikia tureti popierius, kokie reikalavimai norint dalyvauti?Kokie dalyvio mokesciai?
  19. buba

    Triušių auginimas

    Tai kiek supratau ziema geriau duoti pailseti.Esu skaites kad zmones naudoja sildomas pusles po lizdu, niekas nesat bande?
  20. buba

    Triušių auginimas

    Norejau jusu kolegos paklausti ar kergiate triusius ziemos periodu, jeigu taip, kokias priemones naudojate, kad nesusaltu triusiukai?
  21. buba

    Triušių auginimas

    As kai pirkau tai uz maziukus 3men mokejau po 40lt, paskui dar pirkau kralikinga patele tai mokejau 60lt, cia Kalifornai, bet ir zelandu panasios kainos.Kaune aleksoto turguje kainos nuo 80 iki 120 ir daugiau.Tai cia kaina priklauso kur rasi ir kaip moki deretis
  22. buba

    Triušių auginimas

    Na man asmeniskai tai NZ patinai vangoki. geriausias rezultas gaunasi kai Zelandes sukergiu su Kalifornais Pas mane ukyje yra vienas misrunas - kalifornas su kazkuo kergtas, tai ka galiu pasakyti, jog jisai visus likusius kalifornus lenkia ant svorio.Manau kad tas maisymas nera blogas dalykas.
  23. buba

    Triušių auginimas

    Ecocid S Veterinarijos vaistineja rasiu jo?
×
×
  • Create New...