Jump to content

kluikas

Nariai
  • Pranešimai

    456
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kluikas paskelbtas turinys

  1. kluikas

    Triušių auginimas

    Sveiki, triusininkai. Pabaigiau siandien uzaugint paskutinius triusius ir traukiuosi nuo sito uzsiemimo. Buvo malonu pabendraut, aciu uz informacija ir sekmes visiem auginantiem.
  2. kluikas

    Triušių ligos

    dar jeigu taip nori, gentamicina leisk.
  3. kluikas

    Triušių ligos

    ir vel "ka manot" ar jus tik klausimus mokat uzduot, o skaityt ne?
  4. kluikas

    Triušių ligos

    gal gali trumpai aprasyt kas apie spygliuociu davima vasara? Siandien buvau pas pazystama pradedanti triusininka, pakviete paziuret kas negerai. Miksamatoze pamaciau pirma karta, siaubas kokie baisus triusiai, ryt desim i puoda.
  5. kluikas

    Triušių auginimas

    as irgi niekada neduodu vaistu be reikalo (siaip is vis neduodu ), bet pavasari pasigavo kokcidija tai teko griebtis trisulfono. Visgi per velu buvo 13-ai triusiu. Taip kad pavasari vel duociau, man jau geriau tegu pageria trisulfona, nei krenta.
  6. kluikas

    triusiu serimas

    duotum zalias, ir suvalgys zalias, bet kazkas ten su krakmolu susije, todel geriau virtas.
  7. kluikas

    kombikorma

    atjungtas alvydas 11 pasiulytu uz 50lt
  8. Pritariu. Norit perparduosiu nauja gera Gps`a su Igo8 uz 150lt. Kam reikia to, tai aisku nori uz tokia kaina
  9. kur cia matot verslininku, kurie is to gyvena? Sakykim as pvz galiu tvarkyt kompus, suteikt konsultacija, padet susitvarkyt prisijunges nuotoliniu budu ir t.t. ir aisku daug kam tai kainuoja, bet is to verslo nedarau. as patenkintas, kad atlikau megstama darba ir dar kelis litus isimeciau i kisene, ir klientas patenkintas kad sutaupe nemazai jei jam butu teke gabenti kompa i imone kokia. tai kur beda jei visiem gerai? beda tik tiem kuriem griauzia.
  10. kluikas

    Triušių ligos

    senokai beskaiciau, bet kocidijos bakterija zuna palyginus neaukstoje temperaturoje, gal apie 40-60 laipsniu. taip kad galima vartot.
  11. Alvydai11, turi konkurentę Almą... Kaip ten bebūtų, atmetusi simpatijas ir antisimpatitas, manau, kad nemokami skelbimai forume turėtų būti tik žmogaus išaugintai arba pagamintai produkcijai. Pašarų perpardavinėjimas jau yra verslas. Tad reklama turėtų būti apmokestinta. nepritariu, jei man siulo uz geresne kaina nei parduotuvej, tai ir man gerai ir pardavejui. ir cia tik jo asmeninis reikalas kiek uzsimeta, neuzsimeta..
  12. kluikas

    Triušių ligos

    greiciausia bus sakes. is mano puses gydimas butu arba antibiotikas, arba zelionkes skiedinys (mano triusiam beveik visiem padejo).
  13. o almute 195... gal jau baikit sita darzeli
  14. tada patarimas vienas - puodas ir kuo greiciau.
  15. nuo ko tas karbasepto tepalas? kuo susirgo?
  16. norejau paziuret kokie galutiniai balsavimo rezultatai, bet temos nebera. kas laimejo?
  17. o siaip nera pagrindo kazkur kreiptis, kiekvienas turi teise pasirinkt norima nika, ar tai tuskute be LT, ar tuskute07, ar tuskute-nevidone, ar dar kaip kitaip . tavo asmenybe cia nelieciama, tik kiti gali susipainioti.
  18. niekur internete negali jaustis saugus, visada atsiras gudresnis uz tavo apsaugas. geriausias budas apsisaugot, tai kaip toje zymioje nuotraukoje: prezervatyvas ant interneto laido
  19. kluikas

    TRIUŠIŲ NARVAI

    kaip jau rase, ispust gali nuo susutusios siltos zoles, jos slapumas cia nei prie ko. aisku kai ji slapia, greiciau susus, bet duodant tik tiek, kad suvalgytu iskart, tai dzin tas slapumas. aisku dar darzoves papust gali. o ka daryt kai jau issiputes pilvas, tai kaip pats rasei, pavaikyt, ar paleist pazaist su suniuku bent jau pas mane sunys neliecia triusiu, lengvai tik pagainioja kai jis pats bega, o kai nebega tai ir neliecia.
  20. klausimas. kaip zinia skiepijama 10sav triusius, o ar paskiepyjus 8sav vistiek reik perskiepyt kai bus 10sav, ar nebereiks?
  21. kluikas

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Nei rasa, nei lietus triušiui nekenkia. Va, kai šlapia žolė ima šusti, tada ir kyla bėdos. O naujoko juokelis nevykęs mažumėlę kuur cia koks juokelis? nepastebejau. kad pavaikyt ir issibezdes? cia ne juokelis, o geras patarimas.
  22. gal musu klimatas padeda mutuot virusui...
  23. jei palikuonys neigauna imuniteto, tai tada nelabai iseitu sitas variantas. o siaip neturi igaut, nes tada ir tiesiog paskiepytu tevu triusiu vaikai jau turetu but atsparus, bet taip nera. Beje senai kazkur skaiciau, tik nezinau kiek ten tiesos, nepamenu saltinio, kad butent ta virusa australijoj sukure specialiai tam kad praretint grauzikus - triusius.
  24. ismastyta gan idomiai, man patiko. pagalvojus ko pas mus reiktu, kad isnaikint ta virusa, tai reik kad pas visus persirgtu, ir neisivezt nesirgusiu
×
×
  • Create New...