Jump to content

aamber

Nariai
  • Pranešimai

    60
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario aamber paskelbtas turinys

  1. Sveiki sodininkai, praejusi savaitgali ir mes pasisodinom naujus medelius i musu nauja soda. Tik va, kad salnos pareina, ar nepakenks mano medeliam? Pasisodinom 9 obelis, 2 kriauses, 4 vysnias, pora tresniu. Patarkit, pasidalinkit patirtim kokie tolimesni darbai manes laukia? Kokie darbai naujame sode?
  2. Nezinau Ne as nustatineju gi
  3. aamber

    MESINES VISTOS

    Mano cypliams siandien 13d eina, ir kazkaip idomiai pradejo daugumai siknos plikt. Cia taip turi but, nes plunksnos dygs, ar jau cia puola juos kazkas?
  4. aamber

    MESINES VISTOS

    Aciu Loreta uz patarima. Reiks ir man pasizvalgyt tos lempos, juo labiau, kad ir rozete tvarte turiu
  5. aamber

    MESINES VISTOS

    Eikit sau As irgi juos i tvarta jauciu kelsiu neuzilgo, nes kaip sakot kvapas ir visa kita Siandien jiems jau 12 dienu. Savaitgali bus 2 savaites. Tai reiks kazka galvot ir i koki garduka juos tvarte sukelt. Nors ir isvalau kiekviena diena, bet kvapas jau prasideda.... Tik bijau, kad 2 savaiciu tvarte dar per salta gali buti.. Nors jei kita savaite bus tokia silta kaip pranesama, tai bent diena galesiu lauke palaikyt dezuteje Matot kaip buna, kai nera patirties.... Pavargsiu kazkiek, bet jau bent sveikos mesytes bus
  6. Va info: Kursų metu bus aiškinami šie klausimai • ES Struktūrinių fondų paramos galimybės triušininkystės verslo organizavimui ir plėtrai. • Kailinės ir mėsinės triušininkystės verslo organizavimas. Pažangiausios kailinių ir mėsinių triušių laikymo technologijos. Triušių šėrimo ir girdymo būdai, apsinuodijimo pašarais požymiai pasekmės ir apsinuodijimų profilaktika. • Užkrečiamosios, parazitinės ir neužkrečiamos triušių ligos. Vakcinacija ir gydymas. • Triušių skerdimas, kailiukų ir skerdenėlių realizacijos galimybės. KURSAI VYKS: 2011 m. birželio 03 d. ADRESU: Tilžės g. 18, Kaunas, Veterinarijos akademija (5 korpusas, 3 auditorija) Kursų dalyvio mokestis 80 Litų. Būtina išankstinė dalyvių registracija telefonais: 8 37 361912, 8 679 91390, 8 676 59628 arba elektroniniu paštu: [email protected]
  7. aamber

    MESINES VISTOS

    As tvarte tik triusiu turiu. Tai noreciau tuos paukscius taip uzdaryt, kad nedergtu tam tvarte. Turim toki plana, tik kazin ar jis tinkamas: iki kokiu 3-4 sav laikysiu namie siltai, o po to planuoju i voljera lauke juos kelt. Is tvoros tinklo, ir su stogu. Kazin ar nesusals jie ten?Beje, kazin ar 15m2 plotas ne per mazas 18 vistaiciu? O gal per didelis?
  8. aamber

    MESINES VISTOS

    Sveiki! Norejau pasikonsultuot Nusipirkom 14d broileriuku 18vnt. Savo reikmems norim pasiaugint ir suvalgyt. Tik beda ta, kad nelabai zinom auginimo technologijos Jie buvo 8d, tai siandien jiem jau 11 diena eina. Seriam specialia kombikorma, vandens duodu, kelias dilgeles idejau, zvyriuko. Pajungus esu kelias lemputes del silumos. Gal kas atsakys: iki kokio amziaus jiems reikia sildytis po lempom? kokio amziaus jau galima i lauka nest augint? kuom dar papildomai sert?
  9. Gal kas dalyvausit triusininkystes seminare birzelio 3d? Idomu gal butu...
  10. aamber

    Triušių ligos

    Siaip tai turetu skystis begt is akies arba puliuot.. Kazkas nugrauzia ta akyte, o kad paskui neapaktu. As nezinau kaip kiti, bet mano triusei irgi taip buvo, tai tiesiai i aki lasinau OPTICLOX vaistuka.
  11. aamber

    Triušių auginimas

    Klausimas: ar esat kada patys be pateles isaugine triusiukus? Mano viena patele atsivede tik 3 triusiukus, vienas jau nudvese, 2 dar gyvi. Mano akim ziurint ji nelabai jais rupinasi ir maitina. Dabar jiems savaite laiko. Ar eitu man paciai isaugint juos? Ka duot gert ir kaip duot na ir tt. Gal kas bandet?
  12. aamber

    gal kas gali pagelbeti

    Manau, kad mire tikrai ne del to, kad su avinu suleidai... Liga, maistas.. Nuo visai ko kito galejo mirt
  13. aamber

    Triušių auginimas

    As tai stengiuosi serti tik geru sienu, nes triusiai gana jautrus maistui - gali labai greit suviduriuot... O kraikas tai irgi... Jie juk visada grauzia tai ka pakreiki.. Nu zodziu - as nerizikuociau
  14. aamber

    Triušių auginimas

    10'ta diena tai tik tu taip gal kergi.as pvz 2men laikau su motina ir tik po 2men kergiu vel Kiek augintoju tiek nuomoniu. As 1,5 men laikau su vaikais, po to sukergiu, dar 2 savaites palaikau su vaikais, kai buna 2 menesiai juos atskiriu ir mama turi dar 2 savaites laiko atsigaut.
  15. aamber

    Triušių ligos

    Na lyg ir sustabdziau viduriavima, jau spiriukais daro ziuresim kaip toliau bus.. O kada jau vel galiu pradet pilnu tempu sert? Duot kombikormo ir visa kita? Nes dar ant dietos vargsiukas.
  16. aamber

    Triušių ligos

    Is Joniskio grudu pirkta. Bet negi jie nuoj kombikormo galejo suviduriuot? Ko anksciau neviduriavo?
  17. aamber

    Triušių ligos

    Duodu vandens, sieno ir kombikormo kiekviena diena. Ir morku po truputi. Tai morkas jau nutraukiau, pilu jodo i vandeni, bet vienas tai jau galutinai nusividuriaves turbut. Leidau antibiotiku, bet vargu ar pades. Ji ant sieno ir vandens laikau. Ka dar padaryt?
  18. aamber

    Triušių ligos

    Turiu problema Graziai augo 9 vienos vados triusiukai. Jiems kita savaite bus keturi menesiai. Ir siandien radau viena is ju beviduriuojanti Ji atskyriau nuo kitu, kurie kaip tikrinau kol kas neviduriuoja. Taciau kokiu griebtis profilaktiniu priemoniu kad ir jie nesuviduriuotu????
  19. aamber

    Daržiukas šeimai

    Tai kada jau sodinsit daigus i darzus? I siltnamius? Po plevele?
  20. O kaip vertinat lietuviska "Viltis"?
  21. aamber

    Daržiukas šeimai

    Manau, kad agurkus tai situs teks ismest nes bus labai suvarge... Na kol kas tai viskas ok Agurkai uzauge, dideli, isleide jau kelis lapus, bet zali, storais kotukais bet bus matyt kaip toliau. Dar koki pora savaiciu islaukciau ir gana butu Tik del pomidoru pergyvenu.. Isstypo, kazin ar kotukai atlaikys.. Ne kokia darzininke is manes
  22. Laba diena, turime prie namo 25a sklypa ir dali jo noriu uzsisodinti vaismedziais ir vaiskrumiais. Gal patartumete kokias obelu, kriausiu, vysniu,tresniu veisles sodinti, kad vaisiai ir uogos butu skanios, sultingos ir patiktu seimynai? Planuotume viska susisodinti si pavasari. Ir kaip optimaliausiai isdalinti plota, kad uztektu ir vaisiu ir uogu? Gyvenu prie Marijampoles. Gal zinot kokius veislynus kur butu galima isigyti vaismedziu ir vaiskrumiu? Dar vienas klausimas. Labai patinka Jonagold veisles obuoliai. Tik yra problema. Perkant juos prekybos centre ir is augintoju obuoliu skonis skiriasi. Ar sios veisles obuoliu skonis priklauso ir nuo salies ar kaip? Nes is uzsienio atveztiniai yra sultingesni, o kiek teko ragauti vietiniu - jie labiau miltingi.
  23. aamber

    Daržiukas šeimai

    O mano jau ir pomidorai, ir paprikos ir net agurkai paauge... Nezinau ar istrauks iki to laiko, kada jau galesiu persodint
  24. aamber

    Daržiukas šeimai

    Na mano pomidorai jau seniai indeliuose sudyge ir auga. Tik gal galit man pradedanciai naujokei pasakyti, ka toliau daryti? Ar reikia juos kazkuo laistyt, kad kotukai butu tvirtesni? Ir dar. Paprikas padejau vienu metu, bet dygti jos pradejo visai neseniai. Maniau visai nesudygs. Ir turbut padariau klaida- agurkus irgi auginu jau. Ar ne per anksti? Kur man juos padeti, kad jie neisaugtu per dideli ar dar ko neatsitiktu?
×
×
  • Create New...