Jump to content

miskinis-3

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    varėnos raj

miskinis-3 pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. miskinis-3

    bitininkyste

    kas tas eco plastikas ir kokios jo kainos.
  2. miskinis-3

    Kergimas

    Mano patinui devyni mėnesiai o ir buvo jis su patele .Atskirtas buvo kai lyg pradėjo ja domėtis. O dabar visiškas nulis turbūt teks kelialapį į puodą išrašyt.
  3. miskinis-3

    Kergimas

    šiandien bandžiau leisti patelę pas patiną suleidus patinas visiškai nesidomėjo patele - kokia priežastis
  4. miskinis-3

    Triušių auginimas

    deja naminio triušo taukai kiek man žinoma niekam nenaudingi ir jokių gydomųjų savybių kaip laukinio kiškio neturi
  5. miskinis-3

    malku kainos

    Skaičiuokite labai paprastai gautus jūsų metrus(priekabos aukštis x priekabos plotis x priekabos ilgis) dauginkite iš koeficiento 0,64.Tai yra daug maž apytikris koeficientas tinkantis visom vidutinio storio ir vidutinio kreivumo malkom.Jei mediena plona ir sąlyginai kreiva galima dauginti iš 0,63-0,62
  6. miskinis-3

    vakcina Triusiams

    Taip su vakcina butų viskas gerai tik viena smulkmena kai tu ją veži iš lenkijos svarbiausia jos neatšildyti nes gausis '' švęstas'' vandenėlis.
  7. miskinis-3

    Kergimas

    pas mane su trim patelėm taip nutiko viena net tris kartus lizdą sukrauna o triušiukų nebūna.Galvojau gal patinas bet ne kitos atsivedė.Taip ir likau nesupratęs.
  8. miskinis-3

    triusiu serimas

    ce tau ne kiaules, nebludik aš duodavau žalias ėda kuo puikiausiai tik aišku reikia palengva prie bulvių pratinti .o negalima todėl kad bulvėse daug krakmolo kurį triušiai sunkiai virškina ir daugiau prisiėdus gali viduriuose rūgimas prasidėt.
  9. miskinis-3

    Triušių auginimas

    ieškok vet. vaistinėi nors jiems reikės recepto arba bandyk tartis su vaistininku kartais pasiseka.
  10. miskinis-3

    Triušių auginimas

    tik neatmesk galimybės kad jie urvų pagalba išeis į laisvę o tada gali turėti bėdos o tavo nauda labai kaimynų šunys džiaugsis.Kažkada draugas bandė taip augint tai gerai kad tėvas medžiotojas buvo tai juos padėjo ''sugaudyt'' ,nes kieme teik urvų prikasė kad tikrai nepatogumų buvo daug. Tai cia savaime aisku, kad urvus triusiai kasis, manau, reikia grindis isbetonuot arba akmenimis padengt. Turbūt paprasčiau ir geriau bus augint narvuose.
  11. miskinis-3

    Kergimas

    Reiškia nieko neįvyksta bandyk leist dar kartą.Patinas būtinai turi nuvirst ant šono ir sucypt.
  12. miskinis-3

    Triušių auginimas

    tik neatmesk galimybės kad jie urvų pagalba išeis į laisvę o tada gali turėti bėdos o tavo nauda labai kaimynų šunys džiaugsis.Kažkada draugas bandė taip augint tai gerai kad tėvas medžiotojas buvo tai juos padėjo ''sugaudyt'' ,nes kieme teik urvų prikasė kad tikrai nepatogumų buvo daug.
  13. miskinis-3

    Kergimas

    Patinas uz patele turi but bent 1men vyresnis, norint gauti gera rezultata, bet cia jau priklauso kokia veisle auginat, stambus triusiai tokie kaip avinai bei flandrai kergiami nuo 7men. Stambiųjų veislių patinai geriausia pradėti naudoti kergimui nuo 8 mėn tada jis būna pilnai subrendęs nors aišku jei naudosi ne intensyviai gali bandyt ir nuo 7 mėn.
  14. miskinis-3

    Triušių auginimas

    gal tik dekoratyviniam manau rekomenduoja prieš kergimą patrumpinti nagus,o šiaip elkis kaip nori pagal aplinkybes.
  15. miskinis-3

    triusiu serimas

    Pasiskaitinėkit kuo minta laukinis triušis ir nekils tokių klausimų apie šakas, ten jis tikrai negauna jokios chemijos ir puikiausiai gyvena, o mes kad tik chemijos ir kuo daugiau. Gal geriau tiesiai puodą mažiau reiks ir pigiau bus.
×
×
  • Create New...