ernis123 Paskelbta Kovo 23, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 23, 2010 O kuriomis dienomis cia vyks galit pasakyt???
dyras Paskelbta Kovo 23, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 23, 2010 Mane bus galima rast šeštadienį labai raudonoj auto ant kampo. Arba tiksliau bešliaužiojantį nežinia kelintą kartą po parodą. Gal suorganizuokite kas Bulvinykui darbo , kad šaligatvių nereikėtų šlifuoti ......... Gaila, bet tikriausiai ne paskutinę dieną aplankysim parodą. Tad susitikti neteks
Bulvinykas Paskelbta Kovo 23, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 23, 2010 Mane bus galima rast šeštadienį labai raudonoj auto ant kampo. Arba tiksliau bešliaužiojantį nežinia kelintą kartą po parodą. Gal suorganizuokite kas Bulvinykui darbo , kad šaligatvių nereikėtų šlifuoti ......... Gaila, bet tikriausiai ne paskutinę dieną aplankysim parodą. Tad susitikti neteks Dar taip nebuvo, kad to darbo nebūtų ir be organizavimo O kaip žioplinėtojas, tai aš paprastai kiekvieną dieną užsuku.
M&M Paskelbta Kovo 23, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 23, 2010 Dar taip nebuvo, kad to darbo nebūtų ir be organizavimo O kaip žioplinėtojas, tai aš paprastai kiekvieną dieną užsuku. bet juk darbas žmogų puošia...
Vilius Paskelbta Kovo 23, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 23, 2010 As su kaikuriais forumieciai balandzio 9 atvyksim i parodike
zyygis Paskelbta Kovo 24, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 24, 2010 Sveiki o kur tiksliai vyks ta paroda? na kokiu adresu?
tadasg Paskelbta Kovo 24, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 24, 2010 Lietuvos žemės ūkio universitetas, Akademijos miestelis, Kauno rajonas.
vailabukas Paskelbta Kovo 25, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2010 As su kaikuriais forumieciai balandzio 9 atvyksim i parodike Ketinu ir aš 9 būti.
Svečias Paskelbta Kovo 25, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 25, 2010 bet juk darbas žmogų puošia... O tinginystė (šiuo atveju žioplinėjimas) daro žmogų laimingą
Algis... Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2010 O kas per komisija vertina parodos eksponatus ? Kartais kai ivertina tai tik juoka sukelia , manau is zemdirbiu puses toj komisijoj nera ne vieno
dyras Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2010 Tikriausiai LŽŪU buhalterė pirmininkauja........ Kas brangesnį plotą išsiperka tas ir......
Pofke Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2010 as galiu pasakyt pirma medalininka "NH 7070 auto comand" nesvarbu kad pernai buvo puma cvx 225
Algis... Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2010 chm , o tada kazi ka linas agro laimes , juk pagrindinis parodos remejas
tadasg Paskelbta Kovo 28, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 28, 2010 Pamirsot Valtras pamineti, Trainaitis irgi megsta "gauti" nominacijas
dyras Paskelbta Kovo 29, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 29, 2010 chm , o tada kazi ka linas agro laimes , juk pagrindinis parodos remejas Sklandžiausias bendradarbiavimas su ūkininkais .
Overumas Paskelbta Kovo 31, 2010 Pranešti Paskelbta Kovo 31, 2010 chm , o tada kazi ka linas agro laimes , juk pagrindinis parodos remejas Sklandžiausias bendradarbiavimas su ūkininkais . teko susidurti su linas agro, ispudzio nepaliko sutarty sudarinejo su manim, o atvaziavo pas kiat ukininka ir sedi atsiputes, jei darai su manim tai ir atvaziuok pasmane, paskui turi vezioti jam dokumentus ir panasiai, litagra zymiai geriau man nei tas linas agro
Ferrari Paskelbta Balandžio 5, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 5, 2010 Man tai taip išėjo, kad ketvirtadienį aplankysiu parodą Kas dar planuojat pirmą dieną atvykt ?
tadasg Paskelbta Balandžio 5, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 5, 2010 as visas tris dienas prie technikos stovesiu
irena Paskelbta Balandžio 5, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 5, 2010 gal kas zinot,ar sioj parodoj yra tikimybes rasti kokiu gyvunu pvz.triusiu?
Ferrari Paskelbta Balandžio 6, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 6, 2010 as visas tris dienas prie technikos stovesiu Ir prie kokios konkrečiau ?
deivisD Paskelbta Balandžio 6, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 6, 2010 pries pora velandu buvau lzuu , reikejo i univera , pasiruosimas vyksta pilnai , kad lietus nelytu manau butu visiems smagiau
zmogus_is_miesto Paskelbta Balandžio 7, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 7, 2010 Na, nors aš ir ne prie valdžios, bet važiuosiu rytoj. Pasižmonėsiu. Bo penktadienį nors ir būsiu, nelabai rasiu laiko su kokiu traktoriu pravažiuoti.
Minde_007 Paskelbta Balandžio 7, 2010 Pranešti Paskelbta Balandžio 7, 2010 na as penktadieni atvykti planuoju apziuresiu visus technikos pardavejus
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti