beleris Paskelbta Vasario 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 21, 2010 Gal kas naudojat toki puoda ar turit parduoti,o gal gaminat juos? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
K_Nerijus Paskelbta Vasario 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 21, 2010 Gal kas naudojat toki puoda ar turit parduoti,o gal gaminat juos? Kodel is karto i siuklyna parasei? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Vasario 21, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 21, 2010 Gal kas naudojat toki puoda ar turit parduoti,o gal gaminat juos? Kodel is karto i siuklyna parasei? koks skirtumas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Vasario 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 21, 2010 Kalvarijoi turgui buna. Bulbasai atveza. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Vasario 22, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 22, 2010 aisku,o kokia kaina gal zinai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nerijus2 Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 tik perkant puoda butu gerai kad apsauginis vožtuvas būtu, nes žinau vienam susprogo, pas mane yra be vožtuvo samadielnas, tai nejauku eit žiūrėt temperatūros o kaip kas tušonke darot ar pjaustyta ar malat, mes kaiptai šernienos darydavom pjaustytą, bet pabandėm malt tai labai gera gavosi man daug skanesnė nei pjaustyta. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Vasario 23, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 tik perkant puoda butu gerai kad apsauginis vožtuvas būtu, nes žinau vienam susprogo, pas mane yra be vožtuvo samadielnas, tai nejauku eit žiūrėt temperatūros o kaip kas tušonke darot ar pjaustyta ar malat, mes kaiptai šernienos darydavom pjaustytą, bet pabandėm malt tai labai gera gavosi man daug skanesnė nei pjaustyta. kiek dare,tai pjaustem,o maltos naragaves namines gal ir nieko butu. del voztuvo,tai po darymo buna isbandyta su 8ar10 atmosferu,jei laiko,viskas tvarkoj.Yra monometras ir matai kiek rodo,buna virs 6 atmosferu atrodo ikaites. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
waldasxl Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 pasmane samadielnaskatilas,telpa 21puslitrinis .tėvas bandė kauliukus troškynti tai toki minkšti pasidarė valgai kaip sviesta.mėsa visada malta troškinam. vožtuvas apsauginis nuo zilo resyverio pastarytas ir 7atmosfėrom suregulioutas.iškarto užkrovus užpivu vandens kad dangtelius semtu ir uždarius.ipommuoju 1.8atmosferos ir kaitinu su dujiniu degikliu iki120laipsniu tada spaudimas buna 5atmosfėros.palaikau minučiu 20 ir gesinu ugni.katila apkloju ir palieku kitai dienai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nerijus2 Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 darbas tai toks pat,temperatūra atmosferos bet aš galvoju kad vistiek metalas tamposi sensta ir pavargsta, todėl manau vožtuvas geras dalykas, kaip sako atsarga gėdos nedaro kokiais dangteliais uždarinėjat, ar tais vakuojamais ar užsukamais, aš čia padariau užsukamais tai galvoju ar pastovės nesuges, nors dabar parduotuvėj visi konservai užsukamais. waldasxl tai užkaitinus iki 120 dar verdi 20 min.? aš tai užgesinu temperatūrai pakilus iki 120. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Vasario 23, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 mes senoviskais vakuojam,o uzsukamais nebandem.Sako uzsukami gali nusokti ar kas tai atsitikti,bet as manau jei kaitinant nenusoka,tai ir poto turi stoveti mesa normaliai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
waldasxl Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 kokiais dangteliais uždarinėjat, ar tais vakuojamais ar užsukamais, aš čia padariau užsukamais tai galvoju ar pastovės nesuges, nors dabar parduotuvėj visi konservai užsukamais. waldasxl tai užkaitinus iki 120 dar verdi 20 min.? aš tai užgesinu temperatūrai pakilus iki 120. pakėlus iki 120 paverdu 20 min ir dar išjungus degikli ,apkloju ta katila šiltai kad ilgiau karšti palaikytu.pirmakarta kai viriau ,120pakėlus laikiau 15min ir išjungus degikli neuždenginėjau to katilo tai kaikuria konsėrvai po poros mėn imė gesi ,teko mesti lauk. apsauginis vožtuvas tikrai butinas nes jai pražiopsosi temperaturos kilima ,bus nidelis" bum" ir gali buti graudžios pasekmės.ir su vožtuvu reik buti budrem,nejuokas garais nusismukinti sudirbus vožtuvui. dėjo tėvas tais užsukamais tai sakė jog kaikurios sugedo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kaspadarius Paskelbta Vasario 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 23, 2010 pasmane samadielnaskatilas,telpa 21puslitrinis .tėvas bandė kauliukus troškynti tai toki minkšti pasidarė valgai kaip sviesta.mėsa visada malta troškinam.vožtuvas apsauginis nuo zilo resyverio pastarytas ir 7atmosfėrom suregulioutas.iškarto užkrovus užpivu vandens kad dangtelius semtu ir uždarius.ipommuoju 1.8atmosferos ir kaitinu su dujiniu degikliu iki120laipsniu tada spaudimas buna 5atmosfėros.palaikau minučiu 20 ir gesinu ugni.katila apkloju ir palieku kitai dienai pas mane irgi samadielka neržaveika,kaina 200lt prieš 3 m. kai pirkau sake kad telpa 21 pustitris bet tiek sudejus negaliu uždaryti dangcio.taigi darau 16 vnt.kaitinu iki 112 laipsniu spaudimas buna apie 6 ir gesinu ugni.kiek pastebejau prie kiekvieno puodo reikia iprasti bandymu keliu.naudoju tik senovinius dangtelius .Su mesa viskas gerai bet su žuvimi tai beda.dariau tik du kartus ir tai viena 108 laipsniai tai kaulai dar kietoki ir112 degesis.kaip darot žuvi ??????? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Vasario 26, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2010 svarbiausia neuskaityti greitai,reikia kaityti 2-3 valandos,kol ikaista iki 118 laipsniu kiaulienai,zuviai,paukstienai be kaulu iki116 uztenka. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
brattok Paskelbta Rugpjūčio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 21, 2010 . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Rugpjūčio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 21, 2010 manometras matuoja slegi,o termometras temperatura, tai ko reikia? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
brattok Paskelbta Rugpjūčio 23, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 23, 2010 . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arunas7 Paskelbta Rugpjūčio 24, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 24, 2010 Kalvarijoi turgui buna. Bulbasai atveza. ar jie atveza gamyklinius ar patys padirbe? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Rugpjūčio 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 27, 2010 zemkej gamina toks zmogelis,pardavineja su instrukcija ir patikra,tik uzsisakius reikia laukt kol pagamins. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tukasG Paskelbta Rugpjūčio 27, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 27, 2010 o kokie manometrai naudojami autoklave? man reikia pasikeisti manometra, bet kur beieskociau visur tik iki 80 laipsniu temperaturos atlaikantys. Tiek manometrų, tiek termometrų - pas santechnikus. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bmarius Paskelbta Rugpjūčio 29, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 29, 2010 zemkej gamina toks zmogelis,pardavineja su instrukcija ir patikra,tik uzsisakius reikia laukt kol pagamins. gal galima butu gaut tel nr. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
autoklavas Paskelbta Rugsėjo 12, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 12, 2010 . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Rugsėjo 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 19, 2010 Viena blogybe kad is metalo.... tevukas is narzaveikos pasidirbo kad nerudytu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
autoklavas Paskelbta Rugsėjo 19, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 19, 2010 . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vilius Paskelbta Rugsėjo 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 20, 2010 Viena blogybe kad is metalo.... tevukas is narzaveikos pasidirbo kad nerudytu kai pardavinejau nerzaveikinius tai visi burbuliavo kad "kaina labai didele, geriau jau is paprasto metalo, pigesnis ir tiek pat naudos" visiems neytiksi Na taip. kai pats pasidarai tai negaili ir geresnio metalo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
giedriusss Paskelbta Sausio 24, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 24, 2011 Atgaivinu primirsta tema. Sestadieny pasipjoviau kiaule noreciau pasidaryt tusonkes, autoklava galiu pasiskolint. Gal kas galit papasakot viska nuo A iki Z apie tusonkes gamyba. Aciu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti