voras Paskelbta Sausio 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 20, 2010 kaip jums sitas naujos kartos bendzinas, as supyliau i savo mashiniuka ir vaziuoja jokiu bedu (kol kas) nors lukoile sako nepilk masina turi buti su flex fuel sistem : gal kas dar bandet, man labiausiai patinka kad kaina tik 2,85 lt o traukia kaip uz 4 lt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Sausio 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 20, 2010 kaip jums sitas naujos kartos bendzinas, as supyliau i savo mashiniuka ir vaziuoja jokiu bedu (kol kas) nors lukoile sako nepilk masina turi buti su flex fuel sistem :gal kas dar bandet, man labiausiai patinka kad kaina tik 2,85 lt o traukia kaip uz 4 lt mano kaime dar tokio nera... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Sausio 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 20, 2010 pas mus prie via baltika kelio kolonelese taipogi tokio nera nor ce ju per 10km 8 stovi Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kapsukas Paskelbta Sausio 20, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 20, 2010 reikia skatinti naudot tokį kurą aplinkiniam, kaip ir grūdų kurenimą gal paklausa žaliavom išaugs, gal.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Sausio 21, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 mano masina tikrai nepritaikyta, nera senas lauzas bet jokios spec yrangos nera, siryta kiek sunkiau uzsivede, bet shiaip jokiu bedu nera, siaindien 100 litru namo parsiveziau, kad prireikus nereiktu belstis i siaulius ieskoti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Betygala Paskelbta Sausio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 Kai buvo galima isigyti biodizelino naudojau ji vaziuodamas savo II Golfuku. Viskas veike puikiai ir kvepejo daug skaniau nei naftos dyzelinas. Masiniukui nieko nenutiko, nors irgi buvo visokiu pasisakymu, kad reikia to reikia ano. Manu ir sitoj vietoj bus viskas gerai. As uz kuo pigesnio kuro naudojima! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Sausio 21, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 tai va, jei kas dar abejojate, tas as jau isbandziau ant standartines masinos su standartine kuro ipurshimo sistema, zodziu pilkites i sveikata ir vaziuokim savo paciu uzaugintu benzinu, reikia gi remti lietuvos ukininkus Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
yogop Paskelbta Sausio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 Prieš pora metų berods mačiau laidą apie braziliją, cukranendrių plantacijas, bei iš jų gaminama biokurą. Tai porino , kad juo galima važinėti nuo 2003 metų gamintomis mašinomis. Jose kažkokia yra sistema. tačiau vietinis sakė 2 metai jau pilu tą nesamone į savo 86m mazda ir man vienodai, kam man pirkti brangesni jei yra pigesnis kuras Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Sausio 21, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 pas mane po 2005 gaminta, bet jokiu ten yrangu nera, bent jau man tai nesimato nieko ipatingo ten Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kowboy Paskelbta Sausio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 o čia kur tokio kuro yra...? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Sausio 21, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 siauliuoselukoile nuo radvilishkio puses atvaziuojant dave skrajuke kur surashytos visos degalines, berods ir panevezyje yra ziurek lukoil.lt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
phonetix Paskelbta Sausio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 paaiskinkit man durnam, cia kalba eina apie bendzina kur baltame fone buna parasyta 92e85? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Sausio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 cia biskuti prie to paties IWNOiQQV_p4 Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vylukas Paskelbta Sausio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 mano masina tikrai nepritaikyta, nera senas lauzas bet jokios spec yrangos nera, siryta kiek sunkiau uzsivede, bet shiaip jokiu bedu nera, siaindien 100 litru namo parsiveziau, kad prireikus nereiktu belstis i siaulius ieskoti Nu blyn,žmonės pavarot.Kažin kokius turtus šitaip sutaupysit?Nieko nesakau,gal reikalas ir geras,o gal...Čia gal koks azartas paima,kai patampi savotišku bandymų triušiu? Aš asmeniškai nei kurui,nei alyvoms niekada netaupau ir nesiruošiu to daryti.Nėra ten sumos labai jau didelės,bet galva rami būna,be jokių abejonių. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blakis Paskelbta Sausio 21, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 21, 2010 Kazkaip panasu i eilini burbula. Nera toks pigus, netinka didumai masinu ir jo beveik niekur nera. Voras, o kokiu santykiu atsiskiede tas kuras? Nes raso kad galima 5%. Kas bus kai bake bus visi 100%? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Sausio 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 Kazkaip panasu i eilini burbula. Nera toks pigus, netinka didumai masinu ir jo beveik niekur nera.Voras, o kokiu santykiu atsiskiede tas kuras? Nes raso kad galima 5%. Kas bus kai bake bus visi 100%? ten nieko skiesti nereikia, jis jau atskiestas: ...Biokurą E85 sudaro 85 proc. etanolio, gaunamo iš žemės ūkio produkcijos, likusius 15 proc. – bešvinis 95-oktanų benzinas... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blakis Paskelbta Sausio 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 Na taip, skaityt as moku. Pastraipa zemiau rasoma: Skirmantas Mačiukas UAB „Statoil“ pardavimų ir tiekimo departamento direktorius pabrėžia, kad bioetanolis E85 gali būti naudojamas automobiliuose, kuriuose įrengti specialiai tokiam kurui pritaikyti varikliai. „Įprastiniai transporto priemonių varikliai gali naudoti kurą, kurio sudėtyje yra iki iki 5 proc. etanolio. Etanolio koncentracija E85 siekia 85 proc., todėl šį kurą gali naudoti tik specialūs automobiliai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Sausio 22, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 siryta buvo - 22 uzkuriau siek tiek sunkiau nei iprastai, bake 100 % e85, nesijauciu jokiu triusiu ir dejau ant tos mashinos, sita uzsilenks bus kita, o kas nenorit taupyt kuro saskaita tai ir netaupykit, pilkit 98 kad purkstukai butu svarus ir vostuvai nerudytu zodziu kiekvienam savo, as taupau ant kuro ir remiu zemes uki, beja net ne savo nes kvietrugiu neauginu dekoju aruniui , paziurejau filmuka pasirodo, tas gerietis tai cia as nes e85 ir galingumo daugiau tai ir dujos ismetimo svaresnes, zodziu as tausoju gamta o jus mokate daugiau ir dar tersiate ja Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Sausio 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 Na taip, skaityt as moku. Pastraipa zemiau rasoma:Skirmantas Mačiukas UAB „Statoil“ pardavimų ir tiekimo departamento direktorius pabrėžia, kad bioetanolis E85 gali būti naudojamas automobiliuose, kuriuose įrengti specialiai tokiam kurui pritaikyti varikliai. „Įprastiniai transporto priemonių varikliai gali naudoti kurą, kurio sudėtyje yra iki iki 5 proc. etanolio. Etanolio koncentracija E85 siekia 85 proc., todėl šį kurą gali naudoti tik specialūs automobiliai. atsiprasau ne taip supratau tavo pasisakyma Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Sausio 22, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 man patinka mano specialus automobilis su specialiu varikliu, nuo vieno bako sutaupau minimum 80 litu, zeba, lieka dar ir ant viskio neblogo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arunis Paskelbta Sausio 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 man patinka mano specialus automobilis su specialiu varikliu, nuo vieno bako sutaupau minimum 80 litu, zeba, lieka dar ir ant viskio neblogo pas tave lygtai amerikonas? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Sausio 22, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 jo Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Sausio 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 man patinka mano specialus automobilis su specialiu varikliu, nuo vieno bako sutaupau minimum 80 litu, zeba, lieka dar ir ant viskio neblogo kaip kuro sanaudos,nepadidejo? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
voras Paskelbta Sausio 22, 2010 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 ne, nemanau, nors ziema jos ir taip del visokiu pakurenimu didesnes buna, bet siaip viskas ok tik rya jau nera taip kad uztenka velena sujudinti, dabar reikia kokias 2 ar 3 sek pasukti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kapsukas Paskelbta Sausio 22, 2010 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2010 koks kvapas to e85? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti