Jump to content

istrinti


Recommended Posts

Tau cia kolegos patarineja kad nepirktum vaziuojanciu paminklu, o pats vis viena savo.Pamastykim logiskai, kiek suprantu pats vertiesi gyvulininkyste, tau traktorius reikalingas kad vaziuotu kiekviena diena, lituku daugiau nebesurenki iki naujo,tai kai jis suges "specam" irgi neturesi uz ka moket, tai mano patarymas ieskok gero belaruso ir vaziuosi atsiloses. Pasidomek kiek kainuoja to JD atsargines detales ir suprasi, kad jam sugedus tau uz jo remonta iseitu dar vienas belarusas. Uz tokius pinigus yra sunku nupirkt gera belarusa o pas dar mastai apie gera vakarietiska. Bandyk, kai kam buna pasiseka loterijoj.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

imk manau gera MTZ, daliu visur ir salyginai pigiu rasi, o su vakarietisku gali uzsik... kol daliiu sulauksi gali darbymetis baigtis, nebent nauja vakarietiska imtum, arba labai mazai naudota. na bent as taip darau

pritariu donace, jei pirkti vakarieti, tai kad butu mazai naudotas, iki 5000h ir tvarkingas, pvz sitas, tik toki parsiplukdyt reiketu:

http://www.agriaffaires.co.uk/used/farm ... oader.html

http://www.agriaffaires.co.uk/used/farm ... l100.html#

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo, apie bent kiek padorų vakarietišką traktorių už tokią kainą sunkoka ir pamąstyt, o va Belarus'ą visai ir neblogą galėtum įsigyt. Bet čia tik viena medalio pusė. Kita pusė kiek rimtesnė - reikia žinot, kad padėvėtas tikrai ges, o ir gali nemenkai gest, čia jau savotiška loterija besirenkant. O kiek vakarietiškui reiks sukišt pinigų kai koks rimtesnis gedimas pasitaikys, tai geriau ir nemąstyt... Paplonins piniginę kaip turi būt, o Belarus'ą už tuos pinigus bent kelis kartus galėsi paremontuot. Reikia pritart arimo nuomonei tikrai :icon-wink: Už tokius pinigus reikia žiūrėt tik, kad kuo geresnis stovis būtų, visus pavadinimus su markėm užmiršt reikia. Pasimtum sau kokį Belarus'ą ir dirbtum ramiau, o ir tas pats komfortas nelabai jau kokį skirtumą sudarys renkantis tokiom sąlygom. Na jei esi tikras, kad tikrai vakarietiško nori, tada tęsiam, o jei jau supratai tiesą apie Belarus, tai reikėtų keltis į kitą temą :):icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

mtz taipat kaip ir golfukai ir maximoj detaliu gali rast o apie uzsenietiskus jai tau prie gyvulininkystes dirbt tai tik mtz imk nes pas kaimyna barsto su mtz o trasas krauna su case ir krc tas case kraudamas trasas kuro sudegina daugiau nei mtz barstydamas.. tai tokiems darbams geriau mtz nei uzsenietiskas kox...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

JD 100-120ag ukininkas nusipirko uz 50-55t. litu, nuo pavasario iki ziemos dar dadejo 30t,dabar sako jau galima bus ilgiau be remonto dirbti.JD atrode tvarkingas,deja padirbus pradejo lysti defektai.MTZ pats tas modelis nedaug litu turinciam ukininkui.Suprantama, kai susitaupai lysnu lituku,norisi komforto,tada pradedi vakarietisko zvalgytis.MTZ952.3 3metu galvoju gal i "marcias" leisti.Trys MTZ,zadu viena keisti nauju vakarietisku.MTZ 952.3 su pakaitinimo zvakemis apie 1300d,v.tikrai darbinis arklys neblogas ,jokiu rimtesniu gedimu nebuvo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...