Jump to content

Ismokos 2009

Recommended Posts

• Atsakymai 297
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

nei protingas nei ka, tiesiog yra terminai ir ju manau laikosi,jei klaudu deklaravime nera tai iki termino pabaigos visi gausme iskaitant ir mane... :icon-wink: va jei terminui praejus negausiu tadu jau jo reikia imtis priemoniu... :icon-evil: bet kolkas sedziu ant peciaus siltai ir laukiu pavasario... :) ir nereikia cia jau taip isizeisti.

Paskelbta
rytoj nma gauna is finansu ministerijos litus ismoketi ismokas tiems kuriu pinigai ira uzsakyti,taip kad po pietu turetume jau sulaukti litu ;)

nu būtų šaunu, nes žiauru skaityt kai kiti gauna, o pats ne

Paskelbta

pirma paskambinau i finansu ministerija pacei ministrei,jinai labai nusistebejo,kad nma pasake,kad lt neturi,dave kita telefono numeri,kur perveda litus nma,tai tas viriskis taip pasake,kad ryt daro pavedimus i nma,ir ryt po pietu turetu pasiekti visu saskaitas :icon-rolleyes:

Paskelbta

Ne visada ten taip greitai litukai suvaiksto.

NMA portale parasyta kad vienas pavedimas JAU padarytas 2010-02-05 bet saskaita dar nepasipildzius (pinigai buvo uzsakyti 01-22)

Pries tai pavedimas darytas 2010-01-29 tai pinigai pasirode 02-04.

Dabar dar vienas pinigu uzsakymas jau yra 2010-02-05.

Stai toks tikslus pinigu kelias.:eusa-violin:

Nesuprantu, nejau negali vienu ypu paimt ir pervest - dabar kas tris dienas mozoja. Suprantu kai biski rudeni o biski pavasari, bet kaip per savaite po du pavedimus :icon-rolleyes:

Paskelbta

indzinieriau tu gal ka ne taip supratai,jai kaip sakai pavedimas padarytas,tai nma portale taip raso pinigai uzsakyti pv 2010 .01.28 toliau 2010.02.08 diena suma 3000lt ismoketi ,,tai jie ir turi buti,jai nera litu turi jieskoti ju negali gi sitaip prapulti :o

Paskelbta
Ne visada ten taip greitai litukai suvaiksto.

NMA portale parasyta kad vienas pavedimas JAU padarytas 2010-02-05 bet saskaita dar nepasipildzius (pinigai buvo uzsakyti 01-22)

Pries tai pavedimas darytas 2010-01-29 tai pinigai pasirode 02-04.

Dabar dar vienas pinigu uzsakymas jau yra 2010-02-05.

Stai toks tikslus pinigu kelias.:eusa-violin:

Nesuprantu, nejau negali vienu ypu paimt ir pervest - dabar kas tris dienas mozoja. Suprantu kai biski rudeni o biski pavasari, bet kaip per savaite po du pavedimus :icon-rolleyes:

bet uztai darbo tai tikrai turi, nes nelabai ka jie ten turi dirbti, jei paprase prie du metus priduota pazyma perasyti, tipo dirba :D

Paskelbta
klausykit prisijungus prie nma portalo paspaudus mano duomenis,ismeta man,klaida vartotojas sei sesijei neturi resursu,ar jums irgi tas pac ar cia pas mane kas negerai?

pas mane tas pats

Paskelbta
klausykit prisijungus prie nma portalo paspaudus mano duomenis,ismeta man,klaida vartotojas sei sesijei neturi resursu,ar jums irgi tas pac ar cia pas mane kas negerai?

pas mane tas pats

Ir pas mane tas pats,matyt kažka daro, gal pinigus perveda :icon-mrgreen:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...