EKOTomass Paskelbta Lapkričio 19, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 19, 2009 Na paiskutuokime apie laikrasciu prenumerata ir jos kainas. ar kas nors uzsisakinejate?o gal jau nebemadinga? as pvz uzsisakau suvalkiecio ir valstiecio laikrasti.bet kai valstiecio prenumerata pabrango 105lt ir per savaite tik 2 kartus vietoj 3 eina manau kad brangus malonumas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ukius_bulvinskis Paskelbta Lapkričio 19, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 19, 2009 Na paiskutuokime apie laikrasciu prenumerata ir jos kainas. ar kas nors uzsisakinejate?o gal jau nebemadinga? as pvz uzsisakau suvalkiecio ir valstiecio laikrasti.bet kai valstiecio prenumerata pabrango 105lt ir per savaite tik 2 kartus vietoj 3 eina manau kad brangus malonumas.Valstietis niekada ir nėjo per savaitę tris kartus, visada budavo du, tik anksčiau buvo antradienį - šeštadienį, dabar trečiadienį - šeštadienį. Valstiečio ir mes nebeužsakom, pamatysit - atpigs, nes kai daugelis nebeprenumeruos, patys "paršliauš" su visokiom skrajutėm ir prenumeratų nuolaidom. Prenumeruojam UP ir dar keletą kitokių makulatūrų Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
unia Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 prenumeruoju kitiem metam valstieciu laikrasti.ūkininko patareja,lietuvos ryta,mano ūkis žurnalą. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Donatas Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Prenumeruoti tai nieko neprenumeruojam. Tik Mano ukis nusiperkam kiekviena menesi norfoj Dar kartais paimu valstieti bet labai retai. juk nueini i valstietis.lt ir ten gali atsisiusti pdf varianta nemokamai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dzūkija Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 prenumeruoju kitiem metam valstieciu laikrasti.ūkininko patareja,lietuvos ryta,mano ūkis žurnalą. Nus jei ne tik prenumeruoji, bet dar perskaitai juos, tai belieka tik pasveikinti tokį apsišvietusį ūkininką Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zmogus_is_miesto Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Trečius metus prenumeruosiu "Mano ūkį". Vienas geriausių kainos/kokybės santykių. Ir piniginei nelabai skausminga... Prieš krizę darbe prenumeruodavau ŪP, bet kai prasidėjo taupymai, likau be šitos spaudos. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
valstietis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 "Suvalkietis" ir "Ūkininko patarėjas",pastarąjį nuo jo įkūrimo,tiksliau atnaujinimo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
M&M Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 na as verslo ziniu negalejau neuzsisakyk kai kaina nuo beveik 600lt iki 180 lt nukrito... o ukiniko patarejuj kuo toliua, tuo maziau ka skaityt yra... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 as manau valstieciu laikrasti iskeisiu i zurnala mano ukis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 as tai up ir siauliu krasta prenumeruoju, bet gaunu dar ir lietuvos zinios mat agrochema nemokamai duoda prenumerata Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 o tu agrochemos klijantas ane? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Giedrius Daugela Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Taip laikrasciai tai ziauriai pabrango, as uzsisakau ''up'' , valstieciu laikrasti[paskutiniai metai],zurnala mano ukis [priedus gaunu nemokamai,nes jau senai uzsakineju ], kaisadoriu aidus, ir dar pora vaikisku . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
EKOTomass Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 jai nepaslaptis kiek lituku palieki uz visa sita malonuma? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
renatele Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Aš prenumeruoju žurnalus ''Mano ūkis'' nuo 2000m. ir " Ferma" nuo2009m. Seniau prenumeravau UP, bet kuo toliau tuo mažiau įdomių straipsnių, o dar pabrango tai ir atsisakiau. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
greitail Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 mano ukis rovaltra buvo uzprenumeravus virs metu gavau ji neseniai nustojo nesti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Giedrius Daugela Paskelbta Lapkričio 20, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 20, 2009 jai nepaslaptis kiek lituku palieki uz visa sita malonuma? jokia cia paslaptis metams uzsakinejau viska kaina litais apie 450. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ferrari Paskelbta Lapkričio 27, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 27, 2009 Mes tai įvairiausių užsisakom : Ūkininko patarėją, Valstiečių, Lietuvos Rytą, Panevėžio rytą, rajoninis vienas, dar žurnalų porą Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti