sizifas1 Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Sveiki, paskaitinejau ka jus cia rasote, tai labai noriu paklausti, noriu pirkti MF 7465 traktoriu,tai ka galite papasakoti apie ji? Man reikalingas 120-130 Ag traktorius, nuziurejau si, dar nezinau jo kainos, nes kai klausiau 'Kesko agro' vadybininko, tai jis pasake koke reikalinga komplektacija,o as net neisivaizduoju, tai gal ka nors patarsite. Aciu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zvanas Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 o jis su vario deze? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Net nezinau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Man komplektacija reikalinga,kad suzinociau jo kaina. o gal man koki kita pirkti? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 As katik prisiregistravau, tai dar nelbai gaudausi, nezinau jis su vario deze,ar ne, man komplektacijos reik, tada kaina gal pasakys. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gatawas Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 As katik prisiregistravau, tai dar nelbai gaudausi, nezinau jis su vario deze,ar ne, man komplektacijos reik, tada kaina gal pasakys. Pradziai pavardink ka dirbsi su juo. Kiek zemes turi. Kokius agregatus turi. Pabandysim kazka sukrapstyt cia Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Turiu 150h zemes dirbamos, na ir visus kitus padargus,plugai, kultivatorei,sejamoji,na aisku ir kombainas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 O traktorius reikalingas sei zemei apdirbti,suarti, sukultivuoti ir paseti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MF Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Komplektacija ivairiausia gali buti: priekinis amortizuojantis tiltas, integruota priekine hidropakaba , priekinis pto, vario (belaipte fendt deze , beje imanoma visose 7 ser MF), amortizuojanti kabina, galinis hidraulinis keltuvas (standartas su amortizacijos funkcija), dataronic lauko monitorius su isobus gali buti be isobus , su galulaukes valdymu ir t.t. , integruotas autovairavimas, 5 6 , o dabar atrodo jau yra galimybe 8 elektrohidraulinio skirstytuvo sekcijos , automatinis klimato valdymas, 4 greiciu pto ir dar daug visokiu geru dalykeliu. kaip su prantu 7 ser renkies del vt dezes .6 ser stovi dyna 6 arkliukai iki 200 . Siaip komplektacijoj pasidek pliusus ant amortizuojancio priekinio tilto ir kabinos, 4 poru elektrohidraulinio skirstytuvo, datatronico su isobus manau tai viskas ko reikia traktoriui ir normaliam sparciam darbui, yapc jei pats su juo darbuosies. Viskas sitas yra ir 6 ser tik skirsis pavaru dezes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gatawas Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 30, 2009 Turiu 150h zemes dirbamos, na ir visus kitus padargus,plugai, kultivatorei,sejamoji,na aisku ir kombainas. Na dar neaisku kokie adargai. Keliu korpusu plugas (bus ar jau yra) ir tt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Spalio 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Gal man ir 6 serijos MF uztektu, net nezinau, plugas ira KVERNALANDAS korpusai 3,nes tampiau belarusu,galvoju dar viena korpusa uzdeti,kultivatorius, 4m tampomas su akeciom,sejamoji STEGSTEDAS,pakabinama 4m irgi su akeciom, na tai vasitiem darbam ir reik traktoriaus,nors man visi sako, kad MF brangus, tai gal koki belarusa pirkti, PVZ 1221,3,ka jus apie tai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Spalio 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Man atrodo, kad uztektu mortizuojancio priekinio tilto, kondiskes ir kad svoriai priekyje butu,nes jai prikabinti sejamaja, kad nekeltu priekio,o daugiau net nezinau ko reiketu tiems darbams atlikti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
viktorass Paskelbta Spalio 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Taip, taip kaip tik tokiem padargam MF sptintos serijos (juokauju). Pasiimk zetoriu tai dar pinigu turesi rimtesniems padargams. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Spalio 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Tai as ir klausiu,pagal mano darbus, ka geriau pirkti,koki traktoriu? Na apie ZETOR nieko neturiu pries,tik kiek pasiskaiciau jusu diskusijas, tai sprendziu,kad jau geriau BELARUSA,nei ZETORIU,o gal as klystu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gatawas Paskelbta Spalio 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Tai as ir klausiu,pagal mano darbus, ka geriau pirkti,koki traktoriu? Na apie ZETOR nieko neturiu pries,tik kiek pasiskaiciau jusu diskusijas, tai sprendziu,kad jau geriau BELARUSA,nei ZETORIU,o gal as klystu? Jei renkiesi tarp situ ir MF per brangus tai gal as tyliu su Fendt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MF Paskelbta Spalio 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Tokiem padargam MF 5465 per akis ir tai jis su tuom kvernu 4 korpusu netures ka veikt labai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Spalio 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 O tai kiek MF 7 kartos kaina oreantacine,Fendas sukomplektuotas,tik nenoriu pameluoti kelintas, nu vienu zodziu 130Ag, tai kaina 300000lt su PVM. Tai masejus tiek nekainuos 100% Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Spalio 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Na kaip cia pasakius,gal pas jus zeme lengva,na o pas mane, tai vienas molis, tai gal ir teisingai rasai, man gal ir 5 kartos MF uztenka,as tai nelabai juose suprantu,todel ir prasau patarimo. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MF Paskelbta Spalio 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Pamirsk 7 ser , ka tu suo juo veiksi su 4 korpusais , nebent sakau tau reikia vario dezes ir nenori uz fendt 300000 moket tik tada. Jei nori pilnai but pasiruoses visiems gyvenimo atvejams tai zvalgykis i 6480, bet tai jau kai maks butu tau. O siaip sakau 5465 per akis su 6cil motoru, dar gali zvalgytis i arion 640 , axion 830, jd 6 ser, case.Dabar del kainos tau reikia 100l/min nasumo hidraulikos, pneumatiniu stabdziu, pneumatines sedynes, kondicionieriaus, elektrohidraulinio reverso, priekiniu svoriu, priekabos kablio, cat 2 arba 3 kategorijos hidraulinio keltuvo,540/1000 rpm pto, min 4 poru hidraulikos isejimu, min 150 ltr kuro bako- tai vat cia butinybe toliau komfortas : armotizuojantis priekinis tiltas, kabina, elektrohidraulinis min 2 poru skirstytuvas, priekinis pto, priekinis keltuvas, 540/540 eco, 1000, 750/750 eco rpm pto , automatine klimato kontrole ir t.t. visa tai pasiulys bet kuris pardavejes technikos, tai perskambink per visus ir pasiklausinek kainu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gatawas Paskelbta Spalio 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 O tai kiek MF 7 kartos kaina oreantacine,Fendas sukomplektuotas,tik nenoriu pameluoti kelintas, nu vienu zodziu 130Ag, tai kaina 300000lt su PVM. Tai masejus tiek nekainuos 100% 125 Ag Fendt 312 Vario max komplektacija be priekino GTV apie 228.000 Lt be PVM. Tai su PVM apie 275.880 Lt. Na kas daugiau? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Spalio 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Ne, man Fendo nereik,o seip, tai man toks yspudis,kad Fendas, taspats kaip Mersas, vienas vardas kiek kainuoja. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jaun uk Remigijus Paskelbta Spalio 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 patarimas nuvaziuot i kauna konekesko ir ten tikrai rasi sau tinkama varianta, galesi ir apziureti realiai, kuris tau lips arciau sirdies. vadybininkai isaiskins viska, kuris nuo kurio skiriasi.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Spalio 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Tai vat, toli vaziuti,cia vienas dalykas, o antras, as kai nuvaziuosiu, nieko nezinodamas,tai ir ikis koki gaidi, todel ir konsultuojuosi su jumis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jaun uk Remigijus Paskelbta Spalio 1, 2009 Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 na tada reiketu pasidometis butent tave dominanciu traktoriu rusimis pirma, o ir i namus gali issikviesti vadybininka kuris pakonsultuos.. svarbiausia jiems nk nepazadek, kad pirxi ar kazka pan. kai jau zinosim ka jie butent kisa tai tada galesim konkreciai patarti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sizifas1 Paskelbta Spalio 1, 2009 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Spalio 1, 2009 Jie man siulo MF 5465 uz 162000+PVM.O Livila vis kisa Belarusa 1221.3 uz 107000+PVM O seip vadybininkas turetu atvaziuoti kita savaite, na jis taip zadejo, tai ir konsultuojuosi, kad buciau protingesnis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti