Blickrygas Paskelbta Sausio 22, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 22, 2011 kjei manes zinios nepaveda, tai ciroze ne nuo vario, o jo sutrikimo organizme Pagerk 95-o alaus 20 metu kazhdyj dien, tai ir kojas pakratysi nuo cirozes. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aukstaitis Paskelbta Vasario 13, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2011 Pasidalinkim patirtim kaip kas verda naminę.Paklausiu gal kas papasakos is patirties kaip užplikina miltus.Kokia sistema tai daro, kokios temperaturos vandenį pila ant miltų, nes kaip pastebėjau ne visą laiką vienodai iš to pačio kiekio miltų išbėga degtinė. Rusiska knyga apie naminuke ir ne tik: http://www.failai.lt/lww9oulg7vv1/Samogonas.rar.htm Lietuviskai: http://www.failai.lt/60u3393ekbts/namines.rar Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blickrygas Paskelbta Vasario 26, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 26, 2011 Žiūriu čia daug kas nežino kas yra Kepenų cirozė.... Ją sukelia ne varis, toli gražu ne. O alkoholis, kuo daugiau jūs jo vartosite, ir kuo dažniau, tuo greičiau "suėsite" savo kepenis, ir mirsite lėta bei kankinančia mirtimi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.p Paskelbta Kovo 1, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 1, 2011 Žiūriu čia daug kas nežino kas yra Kepenų cirozė.... Ją sukelia ne varis, toli gražu ne. O alkoholis, kuo daugiau jūs jo vartosite, ir kuo dažniau, tuo greičiau "suėsite" savo kepenis, ir mirsite lėta bei kankinančia mirtimi. Sakai kiekis . Pavyzdys : žmogutis per metus pienovežį degiūjų skysčių sunaudoja (jau virš 20 metų taip gyvena) . Pernai 3 dienas metuose negėrė - per sesers laidotuves (tada ir mačiau , kaip blaivas atrodo) , sesuo beje nuo kepenų cerozės mirė , nors šampano tik per šventes palaižydavo . O tas žmogelis dar nesiruošia mirt . Tai čia kaip - išimtis ? sakyčiau medicina gązdina ceroze nuo C2H5OH , kaip ir vėžiu nuo rūkymo , jiems daugeliu atvejų taip lengviau mirties priežastį nustatyt . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Blickrygas Paskelbta Kovo 20, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 20, 2011 Žiūriu čia daug kas nežino kas yra Kepenų cirozė.... Ją sukelia ne varis, toli gražu ne. O alkoholis, kuo daugiau jūs jo vartosite, ir kuo dažniau, tuo greičiau "suėsite" savo kepenis, ir mirsite lėta bei kankinančia mirtimi. Sakai kiekis . Pavyzdys : žmogutis per metus pienovežį degiūjų skysčių sunaudoja (jau virš 20 metų taip gyvena) . Pernai 3 dienas metuose negėrė - per sesers laidotuves (tada ir mačiau , kaip blaivas atrodo) , sesuo beje nuo kepenų cerozės mirė , nors šampano tik per šventes palaižydavo . O tas žmogelis dar nesiruošia mirt . Tai čia kaip - išimtis ? sakyčiau medicina gązdina ceroze nuo C2H5OH , kaip ir vėžiu nuo rūkymo , jiems daugeliu atvejų taip lengviau mirties priežastį nustatyt . Nesiruosia mirt, tai vistiek greit pakratys kojas nuo cirozes. paminesi mano zody. kepeys nepernesa alkoholio, ypac stipraus, po kiek laiko pradeda skirt riebalus, sukieteja, ir pakrato kojas zmogelis. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.p Paskelbta Kovo 20, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 20, 2011 Vistiek sakyčiau geriau paties pasidaryta naminė , negu neaiškios kilmės valstybinė iš parduotuvės . Jeigu ant rytojaus galvos neskauda ir duonute atsirūgsti , man visai dzin kiek ji laipsnių buvo . Vienintelė problema , kad nuo laipsnių pertekliaus kartais nė pasikalbėt dorai nespėji .... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Kovo 20, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 20, 2011 Geriau yra negerti nei naminės, nei jokių kitų alkoholinių gėrimų. Tai būtų turbūt sveikiausia ir kepenims ir sielai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.p Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2011 Geriau yra negerti nei naminės, nei jokių kitų alkoholinių gėrimų. Tai būtų turbūt sveikiausia ir kepenims ir sielai Dažniausiai sielos "gydymui" ir naudojamas . Atėmė iš kaimo kolūkius , dabar atiminėja mokyklas , darželius , valgyklas , kultūrinius renginius , paštus ir stebisi didžiagalviai , kad kaimas grimsta į tamsą ir "gydosi" . Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jawax Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2011 gerai išsakei Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
varstelis Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2011 Geriau yra negerti nei naminės, nei jokių kitų alkoholinių gėrimų. Tai būtų turbūt sveikiausia ir kepenims ir sielai ir sveikam mirt Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias Paskelbta Kovo 21, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2011 ir sveikam mirt Mirtis bet kokiu atveju yra neišvengiamas dalykas, tik kam ją skubinti ? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Egius3 Paskelbta Kovo 22, 2011 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 22, 2011 anksciau laiko nemirs nei vienas, jei skirta pasikarti tai tikrai nepaskesi... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arunas7 Paskelbta Rugpjūčio 20, 2013 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 20, 2013 Nu gal yra forume mokancių gaminti degtinę? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Rugpjūčio 20, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 20, 2013 Nu gal yra forume mokancių gaminti degtinę? Kurioje vietoje sudėtingumą matot?? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
beleris Paskelbta Rugpjūčio 20, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 20, 2013 Kad nepagautu gaminant Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Rugpjūčio 20, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 20, 2013 Tada viską reikia išgerti pačiam... Vienam... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Drožyba Paskelbta Rugpjūčio 31, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 31, 2013 http://rekvizitai.vz.lt/en/company/naci ... sociacija/ ten paskambink recepta koki gal pasakys ,beja Namines dektines gamyba ira itraukta i Juneskos saugamu amatu paveldo sarasus ,kaip ir namines receptai i tautiniu patiekalu gamybos isliekamosios atnografines tradicijos pavelda ir saugamos kaip nacionalinis istorines tradicijos,turincios isliekamaja verte .Tik va beda to paveldo poseleti negalima ,o dar prie viso to dar ir baudzia Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
alvidas Paskelbta Lapkričio 24, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 24, 2013 20litru vandens,6kg cukraus.240gr mieliu,50 gr sausu mieliu,2 pakeliai .cukru geriau naudoti panevezio,gausis daugiau degtines negu naudojant optima linija ar kitoki Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
alvidas Paskelbta Lapkričio 24, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 24, 2013 20litru vandens,6kg cukraus, 240 gr mieliu, 50 gr sausu mieliu,2 pakeliai zirniu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Drožyba Paskelbta Lapkričio 24, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 24, 2013 Braškiu receptai ,po tokiu gėralu ir apakti gali Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas.p Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Dėl to apakimo šiek tiek perdėta . Viskas kenkia kai yra perdozuojama ... Gaminant iš javų irgi viskas vyksta išsiskiriant cukrui.... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Dėl to apakimo šiek tiek perdėta . Viskas kenkia kai yra perdozuojama ... Gaminant iš javų irgi viskas vyksta išsiskiriant cukrui.... mikrobinės fermentacijos metu javų krakmolui skylant į gliukozę (paprastas cukrus yra gliukozės ir fruktozės mišinys) O kenkia ne produktas.... kenkia masė priemaišų... dviguba ar triguba distiliacija, filtravimas per GERĄ anglį šašlykams..... Gausis mažiau, bet kaip kūdikio ašara... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nerijus2 Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Anglies būna pirkt turgui, galima naudot angliuką gal brangiau bet gaunasi gerai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spurius Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Aš tai tikiu, kad dar sulauksim tokios tvarkos, kaip kai kuriuose Europos kraštuose, kai galima pasigaminti savo stipraus gėrimo. Tegu būna pati griežčiausia kontrolė - tegu tikrina be perspėjimo ir kada nori... mano svajonė, kada nors "išsivirti" savi kalvadoso Bet tik legaliai... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tata Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Lapkričio 25, 2013 Filtruodavau per dujokaukės angliukus - liuks. O šeip samanės galima iš bet ko pasidaryt , kaip sakė Ostapas Benderis kad ir iš taburėtės . Blogiausias variantas iš vikų, tada tai kaip senoliai sako šimtaprocentinis apakimas. Perestrojkoj variau iš cukraus, saldainių, sirupo, sulčių, melasos, grūdinę. Geri laikai buvo. Malt pradaigintus ir pradžiovintus (geriausia rusiškam pečiuj bet ne karštam)grūdus geriausia su girnom (jei dar pas ką yra)Užplykit reik 70 laipsnių , aukštesnej žūsta mikroorganizmai, ir būna bloga išeiga. Sužadint galima biski cukraus maktelt. O šeip iš maišo bidonas geros Draudimai prisidengiant rūpesčiu žmonių sveikata - tai monopolijų interesų apsauga. Tada turėtų bambalius uždraust jei jau labai dėl žmonių klapatyjas Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti