AG Paulius Paskelbta Rugsėjo 30, 2025 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 30, 2025 Sveiki, fermeriai, kaip nuotaikos? Asmeniškai galiu pasakyti – galėtų būti ir geresnės. Birža visiškai „mirusi“, jokio judesio. Amerika tik giriasi rekordiniais kukurūzų plotais ir sandėliais, pilnais grūdų. Susidaro įspūdis, kad visi, kurie mėgo spekuliuoti kviečiais, patraukė į BTC rinką – ten judesiai dosnūs ir „lengvi pinigai“ gimsta greičiau. Kalbant apie kviečių grafiką – CBOT testuoja dugną, nieko naujo, kainų judėjimas minimalus, manau bandys laužti dugną. O Matiff kviečių rinka stabiliai 9 mėnesius į dugną kalą. Po ilgesnio trypčiojimo ties 188 eur/t riba pramušo dugną ir žiūrėsime kur suformuos naują dugną. Mėnesio galas mėnesio žvakė kolkas atrodo pilna ir energinga pratęsti savo. Mano spėjimu kaina galėtų apsistoti ties 180 eur. arba spalio mėn žvakė gali turėti impulsą į viršų ieškant mėnesio high viršūnės. kelionę. ŽIRnius and Raime 2
simasd Paskelbta Spalio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 1, 2025 Prieš 22 valandas, AG Paulius pranešimas: Sveiki, fermeriai, kaip nuotaikos? Asmeniškai galiu pasakyti – galėtų būti ir geresnės. Birža visiškai „mirusi“, jokio judesio. Amerika tik giriasi rekordiniais kukurūzų plotais ir sandėliais, pilnais grūdų. Susidaro įspūdis, kad visi, kurie mėgo spekuliuoti kviečiais, patraukė į BTC rinką – ten judesiai dosnūs ir „lengvi pinigai“ gimsta greičiau. Kalbant apie kviečių grafiką – CBOT testuoja dugną, nieko naujo, kainų judėjimas minimalus, manau bandys laužti dugną. O Matiff kviečių rinka stabiliai 9 mėnesius į dugną kalą. Po ilgesnio trypčiojimo ties 188 eur/t riba pramušo dugną ir žiūrėsime kur suformuos naują dugną. Mėnesio galas mėnesio žvakė kolkas atrodo pilna ir energinga pratęsti savo. Mano spėjimu kaina galėtų apsistoti ties 180 eur. arba spalio mėn žvakė gali turėti impulsą į viršų ieškant mėnesio high viršūnės. kelionę. Kada ir kiek planuojamas jūsų trasu ateinančio sezono kiekis i ha arba pinigu skaičius? nes kiek suprantu sandeliuot neturit grudu kur ir iki vasario galo jau reikia žinot kaip elgtis su sekančiu sezonu. Ačiū už nuomonę AG Paulius 1
AG Paulius Paskelbta Spalio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 1, 2025 Aš dar nesu sudėliojęs savo 2026 metų biudžeto. Mano ateinančių metų strategija – maksimaliai skirti dėmesį kviečiams, o pavasarį planuoju sėti kukurūzus. Tai kultūros, kurios duoda stabilų rezultatą. Kitas tikslas – iki pavasario „pagauti“ biržos potencialią kainą. Jei pavyks, nuo to momento priklausys investicijos į trąšas ir chemiją. Atsiprašau prekybininkų, bet savo technikos amortizacijos ir darbo užmokesčio aš nežadu atiduoti „darbdaviams“ veltui. Kalbant apie kainas, negaliu pasakyti, ar dabartinis kritimas yra trumpalaikis. Jei situacija ir toliau bus „muilinama“ ir kaina, apie 180–200 eurų už kviečius, išsilaikys metus, kyla klausimas – kaip tokiu atveju planuoti investicijas? Kartais pagalvoju, kad kai trąšos brangios, galbūt verta jas naudoti minimaliai ir vienerius metus „išbalansuoti“ veiklą ekstensyviu ūkininkavimu: gauti išmokas ir bonusus nuo mažesnio derliaus, užuot daug investavus, užauginus kokybiškus kviečius, bet juos pardavus pigiai, padarius didesnę apyvartą, tačiau likus su tais pačiais išmokų pinigais. Gunia and simasd 2
manttys Paskelbta Spalio 1, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 1, 2025 Prieš 2 valandas, simasd pranešimas: Kada ir kiek planuojamas jūsų trasu ateinančio sezono kiekis i ha arba pinigu skaičius? nes kiek suprantu sandeliuot neturit grudu kur ir iki vasario galo jau reikia žinot kaip elgtis su sekančiu sezonu. Ačiū už nuomonę Trasu kaina nesudaro esmes. Nebent jau ties npk taupoma. Bet salietrai tai taupyt tikrai nereiketu
tadasjo Paskelbta Spalio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 2, 2025 Prieš 9 valandas, AG Paulius pranešimas: Aš dar nesu sudėliojęs savo 2026 metų biudžeto. Mano ateinančių metų strategija – maksimaliai skirti dėmesį kviečiams, o pavasarį planuoju sėti kukurūzus. Tai kultūros, kurios duoda stabilų rezultatą. Kitas tikslas – iki pavasario „pagauti“ biržos potencialią kainą. Jei pavyks, nuo to momento priklausys investicijos į trąšas ir chemiją. Atsiprašau prekybininkų, bet savo technikos amortizacijos ir darbo užmokesčio aš nežadu atiduoti „darbdaviams“ veltui. Kalbant apie kainas, negaliu pasakyti, ar dabartinis kritimas yra trumpalaikis. Jei situacija ir toliau bus „muilinama“ ir kaina, apie 180–200 eurų už kviečius, išsilaikys metus, kyla klausimas – kaip tokiu atveju planuoti investicijas? Kartais pagalvoju, kad kai trąšos brangios, galbūt verta jas naudoti minimaliai ir vienerius metus „išbalansuoti“ veiklą ekstensyviu ūkininkavimu: gauti išmokas ir bonusus nuo mažesnio derliaus, užuot daug investavus, užauginus kokybiškus kviečius, bet juos pardavus pigiai, padarius didesnę apyvartą, tačiau likus su tais pačiais išmokų pinigais. Su kukurūzais taip pat yra iššūkių, manau. Reik sėjamosios, kombaino o kur dar realizavimo klausimai.
Dru Paskelbta Spalio 2, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 2, 2025 Spaudoj rašė, kad Ispanijoj ukrainietiškus kukurūzus keičia amerikietiški, tai kažkur ukrainietiški turės pasidėt, kad į Kiniją keliaus, nemanau.
AG Paulius Paskelbta Spalio 16, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 16, 2025 Nu sveikučiai, kaip šiandien rapso kaina suvaikščiojo gal pavyko kam parsiduoti? Išmušo mano visus alertus. Kažkas užsipirko.
pukotukas Paskelbta Spalio 16, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 16, 2025 prieš 52 minutes , AG Paulius pranešimas: Nu sveikučiai, kaip šiandien rapso kaina suvaikščiojo gal pavyko kam parsiduoti? Išmušo mano visus alertus. Kažkas užsipirko. Kada kviecei pabrangs Frsh 1
AG Paulius Paskelbta Spalio 16, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 16, 2025 Prieš 2 valandas, pukotukas pranešimas: Kada kviecei pabrangs Kai Amerikos eksportas atsigaus į Kiniją tada gal ir matiff sureaguos. Dėl Trumpo bajerių su muitais Kinai principingai neperka USA produkcijos, ir kiek tai tęsis ... ŽIRnius 1
panjabis Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 Jei per pora metų įvyks Lietuvoje 20-30 proc infliacija kaip žadama, tai su javais ( biržine preke) bus išvis ragai.
runkuliss Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 prieš 49 minutes , panjabis pranešimas: Jei per pora metų įvyks Lietuvoje 20-30 proc infliacija kaip žadama, tai su javais ( biržine preke) bus išvis ragai. Tai ka daryt ...
panjabis Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 prieš 12 minutes , runkuliss pranešimas: Tai ka daryt ... Atsargiai investuoti į techniką, diversifikuoti investicijas (būstas nuomai etc.) Auginti daržoves jei imanoma.
runkuliss Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 prieš 8 minutes , panjabis pranešimas: Atsargiai investuoti į techniką, diversifikuoti investicijas (būstas nuomai etc.) Auginti daržoves jei imanoma. Darzoves ...??? Ir nuvezus i turgu rekt ,kad pas mane ekologiska .. Abejoju ,kad truksta ,i tai kas yra .. As pradeciau nuo ,kas ta infliacija sukelia ,sukele,sukels ......
panjabis Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 prieš 20 minutes , runkuliss pranešimas: Darzoves ...??? Ir nuvezus i turgu rekt ,kad pas mane ekologiska .. Abejoju ,kad truksta ,i tai kas yra .. As pradeciau nuo ,kas ta infliacija sukelia ,sukele,sukels ...... Na daržovės, mėsa, pienas bent kažkiek seka infliaciją.
AG Paulius Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 Prieš 1 valandų, panjabis pranešimas: Jei per pora metų įvyks Lietuvoje 20-30 proc infliacija kaip žadama, tai su javais ( biržine preke) bus išvis ragai. Sveikinu pagaliau ateina suvokimas.
AG Paulius Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 prieš 16 minutes , panjabis pranešimas: Na daržovės, mėsa, pienas bent kažkiek seka infliaciją. Banguoja šie sektoriai, esmė varojimas kuris mažės kiekvienais metais. Tą labai aiškiai parodo valstybės demografinė raida. Lietuva sensta ir nyskta labai labai sparčiai. Senstanti visuomenė reikalaus daugiau biudžeto išlaidų. valstybė bus priversta ir toliau skolintis ir stebūklingai stimuliuoti infliaciają. Infliacija priverčia verslą ir žmones prisitaitkyti, bet kai valstybėje nėra viduriniosios klasės o tik ūbagai ir pencininkai tai infliacija turės ir atvirkščia neigiamą efektą. Mano nuomonė tokia kad dabar čiuožiam nuo kalno o kur dugnas ir koks dugnas bus sunku pasakyti, bet jis tikrai nepatiks niekam.
panjabis Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 Artimiausius 2-3 metus verslam orientuotiem į vidinį vartojimą bus šokoladas.
AG Paulius Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 prieš 6 minutes , panjabis pranešimas: Artimiausius 2-3 metus verslam orientuotiem į vidinį vartojimą bus šokoladas. Tikėtina kad gali būti geriau kai visiems bus blogai. Bet kaip pvz sodininksytės sektooriuje kur šalnos sunaikina derlių tai maža paguoda ir vidinis vartojimas kai nėra produkcijos. Sako kad su bulvėmis gerai, tačiau atminkite kad visur viskas yra laikina, jei tik keli metai geri atsiranda didesnė konkurencija ir vėl produkcija už centus pardavinėja. Nėra vienareikšmio atsakymo kaip daryti kad būtų gerai. Bet faktas kad pasirinkti kelią nepriklausomą nuo monopolizuotų rinkų būtų gal šiek tiek saugiau ir mažiau loterijos.
pukotukas Paskelbta Spalio 21, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 21, 2025 prieš 15 minutes , AG Paulius pranešimas: Banguoja šie sektoriai, esmė varojimas kuris mažės kiekvienais metais. Tą labai aiškiai parodo valstybės demografinė raida. Lietuva sensta ir nyskta labai labai sparčiai. Senstanti visuomenė reikalaus daugiau biudžeto išlaidų. valstybė bus priversta ir toliau skolintis ir stebūklingai stimuliuoti infliaciają. Infliacija priverčia verslą ir žmones prisitaitkyti, bet kai valstybėje nėra viduriniosios klasės o tik ūbagai ir pencininkai tai infliacija turės ir atvirkščia neigiamą efektą. Mano nuomonė tokia kad dabar čiuožiam nuo kalno o kur dugnas ir koks dugnas bus sunku pasakyti, bet jis tikrai nepatiks niekam. Labai paprasta jau daba skolingi belenkiek. O kai dar tokeis kiekis skolinsis .o skola reiks atiduoti. Tada pirmiausia atims zmoniu santaupas. O kai tu pinigu neužteks eis zmoniu turtas i trasa
runkuliss Paskelbta Spalio 22, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 22, 2025 Nu kazkaip tai vis brendat pelke ir viskas . Pakels mokescius seimo nariai -ko pasekoje tures visi moketi juos ,kils kainos .Pries puse metu kirpaisi uz 5eurus dabar kirpsies uz 15 ,Duona automatiskai pabrangs prisidenge mokesciais . Ir cia kiekvienais metais tas pats -vo ir infliacija.Paskui ,galvoja -kodel mes gyvenam brangioj saly.Tai kad musu isrinktieji ta ir brangina.Pvz cekiukai -rado cekiuku prikurtu ,tai jie neisnaudoja savo pinigu ,bet jie nenusiima ju .Bet toliau kazkaip ima Tai atiduokit krasto apsaugai savo lesas ,pradekit nuo saves !!! Bet jie pasisleps uz tautos ,ir dar sakys ;va tie nemoka mokesciu ,va anuos reikia pagaut .Va cia jusu infliacijos ir prasideda. Frsh 1
AG Paulius Paskelbta Spalio 23, 2025 Pranešti Paskelbta Spalio 23, 2025 Gerą dieną, ponai. Kaip jums šie rekordinio derliaus metai? Vakar girdėjau politikus kalbant, kad Lietuvoje buvo užauginta beveik 8 mln. tonų derliaus – pasiplokime patys sau. O kol kiti ploja rankomis, aš vertinu savo rezultatus. Na, ką galiu pasakyti – normalūs metai, stabilus minusiukas iš pupų. O juk tiek stengiausi, su traktoriumi po laukus važinėjau tarsi neturėčiau pelningesnės veiklos. Gal ta šampano taurė būtų bent kiek kartėlį nuplovusi, tačiau į lojaliausių klientų sąrašą nebuvau įtrauktas. u.k aurimas, caper and AGROMAN 3
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti