Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Kiek kolegos šiais metais sudėjot azoto veiklios medžiagos? Kaip veislės. Pastebėta nida labai puolė miltligė skirtinguose rajonuose nida atrodo pas kaiką stipriai prasčiau nei kitos veislės.

Paskelbta
prieš valandą, Vilius pranešimas:

Kiek kolegos šiais metais sudėjot azoto veiklios medžiagos? Kaip veislės. Pastebėta nida labai puolė miltligė skirtinguose rajonuose nida atrodo pas kaiką stipriai prasčiau nei kitos veislės.

180 + na atrodo pakenčiamai, miltligė kažkaip dominuoja, dabar po lietaus varysim purkšt fungicidus su augimo reguliatoriais

Paskelbta
prieš 54 minutes , ceck pranešimas:

180 + na atrodo pakenčiamai, miltligė kažkaip dominuoja, dabar po lietaus varysim purkšt fungicidus su augimo reguliatoriais

Miltligei veiksmingos chemijos nebelikę berods. Aš nusipurškiau augimo reguliatorių. Fungicidas tik ant veliavos.

Paskelbta
prieš 37 minutes , Zilvis55 pranešimas:

Miltligei veiksmingos chemijos nebelikę berods. Aš nusipurškiau augimo reguliatorių. Fungicidas tik ant veliavos.

Inputo nebeliko?

Paskelbta
prieš 47 minutes , Remse pranešimas:

Inputo nebeliko?

Ne šitą turėjau galvoj. Leander.

Pataisymas: pasižiūrėjau kad leander registracija baigiasi tik 2028. Tai arba. Logai informjotas buvau arba ne taip kažką supratau.

Paskelbta
prieš 8 minutes , Heartbreak-kid pranešimas:

As nidai tiek pernai tiek siemet verben'u nupuciau 0.9ltr/ha. Veikia gerai

Kiek kainuoja verben 1l?

Paskelbta
Prieš 16 valandų, Vilius pranešimas:

Nida jautri miltligei, nežinau pabandžiau pernai, šiemet, bet kitąmet jos nebus laukuose, jautri ligoms, o derlius-kokybė neypatingi, mano nuomone, yra geresnių veislių.

Paskelbta
Prieš 11 valandų, Heartbreak-kid pranešimas:

As nidai tiek pernai tiek siemet verben'u nupuciau 0.9ltr/ha. Veikia gerai

Man pernai Forapro miltligę sutvarkė Nidoj...

Paskelbta
prieš 24 minutes , M&M pranešimas:

Nida jautri miltligei, nežinau pabandžiau pernai, šiemet, bet kitąmet jos nebus laukuose, jautri ligoms, o derlius-kokybė neypatingi, mano nuomone, yra geresnių veislių.

Kokias veisles planuosit auginti ūkyje?

Paskelbta
prieš 30 minutes , M&M pranešimas:

nu bet ir miltligė rodo ragus ir nagus antrus metus iš eilės.Nebėra karštu pavasariu 

Paskelbta
prieš 1 minutę , grazbek pranešimas:

nu bet ir miltligė rodo ragus ir nagus antrus metus iš eilės.Nebėra karštu pavasariu 

Bet kitose veislėse su ja tokiu problemų nebuvo, o Nida buvo viskas ok, po savaitės žiūrim balti lapai :)

Paskelbta
prieš 8 minutes , mjj pranešimas:

Kokias veisles planuosit auginti ūkyje?

Turiu šiemet daug prisisėjęs, tai reiks atsirinkti labai gražiai kol kas Alegoria atrodo, Bright manau kažkiek, Etana, dar Optimisto turiu gero atsėlio pasisėjęs, bet kol kas nelabai jis toks nežinau ar nebus jam Nidos likimas... :) Keramik pernai labai gerai pasirodė, bet šiemet atrodo sipniau, bet kombainas parodys visą tiesą :) 

Paskelbta

Taip jautri nida miltligei.negaliu pasakyt tonazo.pernai pirmi metai sejau pasemes sertifikuotos ir susidroze reduktorius rapido.tai is planuotu 220kg/ha pasisejo 155kg.ir tai isejo lygiai 6tonos.iki 1 klases pritruko glitimo 0.5 ir saiko.pasizesiu siemet kaip ji.jei nk ispudingo teks pakeist kazkuo.euforia gal kokia.Noris wendelino pabandyt, bet bijau pasimaut ant sitos veisles.kazin ar verta.

Paskelbta
Prieš 18 valandų, Heartbreak-kid pranešimas:

Ir kokia nuomone apie wendelin🤔

Kol kas normaliai, nieko per daug nesiskiria, bus matyt kai derlius bus. Šiaip jie ekstriniai turėtų būti, bet šiemet kaip tik ekstra kviečiai labai nuvertinti, tai kaip ir nepasisekė su pasiirnkimu. 

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Ukius_bulvinskis pranešimas:

Kol kas normaliai, nieko per daug nesiskiria, bus matyt kai derlius bus. Šiaip jie ekstriniai turėtų būti, bet šiemet kaip tik ekstra kviečiai labai nuvertinti, tai kaip ir nepasisekė su pasiirnkimu. 

Po metų, firmos vėl uždainuos, kad neužauginam kokybišku grūdų, kaip kad pernai... 

Paskelbta
prieš 7 minutes , Dainius48 pranešimas:

Kaip pas jus zieminiu tankumas? Pas man retoki, galetu but tankesni. Mazai pasikrumyjo. Bet ir kolegu aplink ne stebuklai 

Nežinau ar čia tokie metai ar kas bet Euforija prastai išsikrumijusi bet Skagen tikrai gerai išsikrumijes, bet Euforija ir pernai retokai buvo 

Paskelbta

Sveiki kolegos. Gal kas susidūre iš patirties.

Nupurškiau Broadwėju su Dasoilu ir po kokiu 20 min pradėjo krapyt. Krapijo irgi kokia 20 min. Traktoriaus langai sušlapo sakykim.

Suveiks kažkiek ?.. 🥲

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...